• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta kala idrar testi yapanlar var mı?

Ay inşallah dediğiniz gibidir de testte çıkmadı. Bu ay kesin vardır dedim. Ama bilmiyorum hayallerim gitti
canım üzülme lütfen @Hanzade nin de dediği givi adet günü çıkmayanlar var. zaten erken gebelık testı degıl ıse cıkmaması cok normal. hamıle ısen bebeğe zarar verirsin böyle. bekle biraz daha. olmaz isen tekrar test yaparsın

Sizce gebelik var mı beş gün kala yaptım

Eklentiler

• DB9CE9A7-E495-463A-98CD-22C95755EB2D.webp
    DB9CE9A7-E495-463A-98CD-22C95755EB2D.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 871
Kızlar benim de bat yarın ama adet sancim gidip geliyor tamam adet oldum diyorm sonra sancı geçiyor böyle olup hamile kalan var mı hanımlar

Suan bende ayni durumdayim ben erken davranip kan verdim ama negatif hayırlısı daha 5 gunum var insallah erken verdigim icin negatiftir diyorum
Yarın aslında benim adet günüm ama diğer adet zamanım gibi değil göğüslerim çok ağrımıyor hiç ağrımadı akıntım çok var bakalım umarım sonuç hayırlısı olur o yüzden bir kaç kişinin fikrini almak istiyorum

Y
yarın canım ama bu testlere de pek inanası gelmiyor insanın aizce yarın sabah yapsam bişeyler çıkar mı
Bilmiyorm ya bende yapmak istiyorm ama korkuyorm ya bazılarını 3 4 gun kala bile çıkıyor ama ne zaman tuttuğuna bağlı bende çok merak ediyorum belirtin falan varmı canm

Var tabii karnım şiş geziyorum yaklaşık iki haftadır beyaz akıntım var bi de bu bilek ağrısı bacak ağrısı olurmuş onlarda var midem ekşiyor ve doymak bilmiyorum

Back
X