Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete beş gün kala böyle çıktı adeti iki gün geçince kan testi yaptırdım 0,100 çıktı hala adet olmadım normalde hiç gecikmem hiç bir sorun da yoktu ultrasonda anlayamıyorum neden böyle oldu bu ay
Adete beş gün kala böyle çıktı adeti iki gün geçince kan testi yaptırdım 0,100 çıktı hala adet olmadım normalde hiç gecikmem hiç bir sorun da yoktu ultrasonda anlayamıyorum neden böyle oldu bu ay
Test bozulmuş sanırım ama adet geçmiş Kandahar çıkmamış ama olmaz isen bence tekrarla derim mesele benim adetime 6 gün kala kanda Çıkmadı 2 gün kala çıktı