- 4 Ekim 2018
- 510
- 141
- 103
- 26
- Konu Sahibi Freshmommy
Sağol canım belirti aşırı sirt agrisi gogus agrisi kaşık agrisi bu kadar canmtebrikler canım gözün aydın belirgin net çizgin var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım belirti aşırı sirt agrisi gogus agrisi kaşık agrisi bu kadar canmtebrikler canım gözün aydın belirgin net çizgin var
FebriklTe hayırlı evlat olsun inşallah saglikls sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.Eki Görüntüle 2100708
Kan testi yaptırdınmıSağol canım belirti aşırı sirt agrisi gogus agrisi kaşık agrisi bu kadar canm
Amiin Allah herkesin kalbine göre versinAminnnn banada olsun inşAllah aminnn![]()
Yok yeni yaptircamKan testi yaptırdınmı
Yaptım canım sonuç 387Kan testi yaptırdınmı
Bilmiyorm ya bende yapmak istiyorm ama korkuyorm ya bazılarını 3 4 gun kala bile çıkıyor ama ne zaman tuttuğuna bağlı bende çok merak ediyorum belirtin falan varmı canm
Yaptım canım sonuç 387[/QUOT
Bu tesletler pozitifmi kizlar hsla adet olmadim![]()
Ikiside benim freely ve miratech cnmIkiside seninmi usttekinde yok gibi altta silik var sanki bide ustteki testin markasini merak ettimm biliyomusun
Merhaba yeni okuyorumArkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.Eki Görüntüle 2100708
Kızlar ben de adete 1 hafta kala yapmaya başladım ama Çıkmadı sonrasında devam ettim 4 3 2 derken hep silik çıktı hayalet çoktu hatta eczanedeki bayanlar yok dedi ama ben hissetmiştim be kan verdim 2 gün kala çıktı yani silik çıkıyorsa vardır Kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorumMerhaba yeni okuyorum
Son durum ne acaba
Bendede boyle oldu ama bende hemen cikmadi 3 saat sonra falan belli oldu cizgi
Iki testtde ayni sey
Canım senin adet bayağı geçti net Çıkması lazım dı belli olmuyor sanki ama alttaki sanki çizgi çıkmış hayırlısı hakkında artıkBu tesletler pozitifmi kizlar hsla adet olmadim![]()
Merhaba adetinize kaç gün varken oldu silik çizgi benimde ilk yaptığımda akşama silik çıkmıstı ilk sayfalara bakın yazıstıklarımıza belki yardımcı olur sizeMerhaba yeni okuyorum
Son durum ne acaba
Bendede boyle oldu ama bende hemen cikmadi 3 saat sonra falan belli oldu cizgi
Iki testtde ayni sey
Sizin testlerin fotosu var mıKızlar ben de adete 1 hafta kala yapmaya başladım ama Çıkmadı sonrasında devam ettim 4 3 2 derken hep silik çıktı hayalet çoktu hatta eczanedeki bayanlar yok dedi ama ben hissetmiştim be kan verdim 2 gün kala çıktı yani silik çıkıyorsa vardır Kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum![]()
Çarşamba günü yaptım bunuSizin testlerin fotosu var mı
Çarşamba günü yaptım bunuSizin testlerin fotosu var mı
adete 3 kalaÇarşamba günü yaptım bunu