• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 1 hafta kala idrar testi yapanlar var mı?

Arkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.Eki Görüntüle 2100708
FebriklTe hayırlı evlat olsun inşallah saglikls sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Ben mide yanmam uykudan uyandirak ve gece de uyutmayacak şekilde olunca başka belirtiler de vardı ve 5 gün kala test yaptım fotoğraf ekliyorum bi fikir olsun diye. Hatali test olma ihtimaline karşı ertesi gün tekrar yaptım sonra acaba kimyasal mı vs diye devam ettim .

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.webp
    IMG_20190207_130401.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 1.352
Bilmiyorm ya bende yapmak istiyorm ama korkuyorm ya bazılarını 3 4 gun kala bile çıkıyor ama ne zaman tuttuğuna bağlı bende çok merak ediyorum belirtin falan varmı canm

Benim ilk gebeligimde bat tan 1 hafta sonra bile testte çıkmamıştı, geç döllenme olmus. 2 hamileligimde ise bat a 3 4 gün kala ultra erken gebelik testi yaptım cikmadi sonra bat tan 1 gün sonra yaptım hafif bir çizgi cıktı varla yok arası, sonraki günlerde testi tekrarladım ve giderek çizgi koyulasti. O yüzden hemen umutsuzluğa kapılmayın, çokta erken davranıp kendinizi uzmeyin.

Bu tesletler pozitifmi kizlar hsla adet olmadim :(

Eklentiler

• 20190218_193956.webp
    20190218_193956.webp
    10 KB · Görüntüleme: 1.231
  • 20190217_101108.webp
    20190217_101108.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 1.112
Arkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.Eki Görüntüle 2100708
Merhaba yeni okuyorum
Son durum ne acaba
Bendede boyle oldu ama bende hemen cikmadi 3 saat sonra falan belli oldu cizgi
Iki testtde ayni sey

Merhaba yeni okuyorum
Son durum ne acaba
Iki testtde ayni sey
Kızlar ben de adete 1 hafta kala yapmaya başladım ama Çıkmadı sonrasında devam ettim 4 3 2 derken hep silik çıktı hayalet çoktu hatta eczanedeki bayanlar yok dedi ama ben hissetmiştim be kan verdim 2 gün kala çıktı yani silik çıkıyorsa vardır Kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum ❤️

Merhaba yeni okuyorum
Son durum ne acaba
Iki testtde ayni sey
Merhaba adetinize kaç gün varken oldu silik çizgi benimde ilk yaptığımda akşama silik çıkmıstı ilk sayfalara bakın yazıstıklarımıza belki yardımcı olur size

Kızlar ben de adete 1 hafta kala yapmaya başladım ama Çıkmadı sonrasında devam ettim 4 3 2 derken hep silik çıktı hayalet çoktu hatta eczanedeki bayanlar yok dedi ama ben hissetmiştim be kan verdim 2 gün kala çıktı yani silik çıkıyorsa vardır Kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum ❤️
Sizin testlerin fotosu var mı

Ertesi gün akşama kan verdim çıktı zaten buda perşembe canım

Eklentiler

• 0F2B9ABE-A933-47A1-922F-93D458C4AB05.webp
    0F2B9ABE-A933-47A1-922F-93D458C4AB05.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 920
Back
X