- Konu Sahibi Freshmommy
Yok hiç yapmadım bnde sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç yapmadım bnde sen
Evet ama akşam yaptım çıkmadı kafa karıştırıcıSilik çıkmış sanki 2.cizgi
Doğru ya insan daha çok strese giriyo o yüzden ben yapmicam şimdiEvet ama akşam yaptım çıkmadı kafa karıştırıcı
Canım naptın varmı gelen giden yada bi belirti falanEvet ama akşam yaptım çıkmadı kafa karıştırıcı
hasta olmadım canım bugün hayırlısı bakalımCanım naptın varmı gelen giden yada bi belirti falan
Ani hareketler yapamıyorum başım dönüyor ama bu belirti midir bilmiyorumCanım naptın varmı gelen giden yada bi belirti falan
Ani hareketler yapamıyorum başım dönüyor ama bu belirti midir bilmiyorum
Olabilir benim de bat yarın bakalm artikAni hareketler yapamıyorum başım dönüyor ama bu belirti midir bilmiyorum
Bugün olmam gerekiyordu ama olmadımAdetin kac gun geçti canim
Merhaba gebelik varmıymış sizdeArkadaşlar merhaba. Adetime 6gün kaldı. Ovulasyon testi yaptım ve 15. günümde yumurtladım. üstünden 10 gün geçti. Uyku hali, yorgunluk, akıntı, iştah artması bel ağrısı gb belirtilerim var. Dün akşam test yaptım çook silik cizgi oluştu. Aranızda bir hafta kala test yapan var mı acaba..Ya da kaç gün kala yaptınız merak ediyorum testi tekrarlamalı mıyım. Bozuksa diye korkuyorum yeniden yapmaya.Eki Görüntüle 2100708
İnşAllah camım net çizgi var adetin geçti mi kaç gün var geçtiyse kan ver daha net belli olur hadi hayırlısı olsun inşAllahKızlar hamileyim
Sağol canım adetim geçmedi bugün normalde ama merak edip yapaym dedmİnşAllah camım net çizgi var adetin geçti mi kaç gün var geçtiyse kan ver daha net belli olur hadi hayırlısı olsun inşAllah
O zaman var arkadasım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah aminnnnnSağol canım adetim geçmedi bugün normalde ama merak edip yapaym dedm
Olabilir benim de bat yarın bakalm artik
tebrikler canım gözün aydın belirgin net çizgin varKızlar hamileyim
Darısı bana olsun inşallah :)Kızlar hamileyim
Belirtilerin neydi canım seninKızlar hamileyim
Aminnnn banada olsun inşAllah aminnnDarısı bana olsun inşallah :)