Yumurtlama zamanım adetten hemen 2-3 gün başlıyorYani dün yumurtlayip bugün test yapmasaydiniz keşke.. bi günde yumurtlayip ilişki yaşayıp döllenmesi zor..
Evet 1 haftadır yumurtlama dönemindeyimBen çizgi göremedim ama zaten çok erken değil mi?
Yumurtlama daha yeni olmuştur zaten.
Yaşayanlar varmış bende merak ettim o yüzden sormak istedimGeçen ay hamile kaldığınızı düşünseniz neyse. İmkansız gibi bir şey.
Döngünüz 28 günden uzun mu?Yaşayanlar varmış bende merak ettim o yüzden sormak istedim
Hayır tam aksine daha kısa geçen ay 22 gün sonra adet olmuştum meselaDöngünüz 28 günden uzun mu?
İki başlangıç arasındaki gün mü 22? Bu ay da buna benzer olursanız zaten yumurta hala yumurtalıktadır ya da bir yumurta erkenden olgunlaşmaya başlamıştır. Mantık yürütmeye çalışıyorum.Hayır tam aksine daha kısa geçen ay 22 gün sonra adet olmuştum mesela
Evet iki başlangıç arasındaki gün toplamı 22. Normalde 28 günde bir olurdu ama ilk kez bu kadar erken oldu ve sadece 2 gün yaşadım regl süresini de öyle söyleyeyim size. Bende anlamadım nedenini doktora da gitmedim kaldı öyle ama şu anki test içinde çok erken sanırım. Olsa da gözükmez herhaldeİki başlangıç arasındaki gün mü 22? Bu ay da buna benzer olursanız zaten yumurta hala yumurtalıktadır ya da bir yumurta erkenden olgunlaşmaya başlamıştır. Mantık yürütmeye çalışıyorum.
Kasette de çift çizgi yok zaten. Yukarıdaki olasılığa rağmen hamile olamazsınız.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor genelde. Sizin durumunuz farklıdır belki bilmiyorum ben genel için söyledim. Biraz erken olmuş ama inşallah gönlünüzce olur sonuçYumurtlama zamanım adetten hemen 2-3 gün başlıyor
Ayy inşallah çok teşekkür ederimYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor genelde. Sizin durumunuz farklıdır belki bilmiyorum ben genel için söyledim. Biraz erken olmuş ama inşallah gönlünüzce olur sonuç
Orfa ince cizgi gordum sankiBunları yeni yaptım kızlar bakar mısınız
Evet bana da öyle geldi inşallah yanılma değildirOrfa ince cizgi gordum sanki
Ins cnm kandan baska ogrenemzsn kan ver benceEvet bana da öyle geldi inşallah yanılma değildir
Daha adetime var canım o yüzden erkenden gitmek istemiyorum ama tabi dayanamıyorum da bu testlerde belki pozitifi görürüm diyeIns cnm kandan baska ogrenemzsn kan ver bence
Vallhi ben 8 gun kala yaptım negatif 7 gün kala yaptım negatif dedim artık bu ay yok anladmDaha adetime var canım o yüzden erkenden gitmek istemiyorum ama tabi dayanamıyorum da bu testlerde belki pozitifi görürüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?