Adete 13 gün kala gebelik testi pozitif olan var mı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Over
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Over

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
72
12
18
28
Kızlar selamm. Benim adetime daha 13 gün var fakat öylesine gebelik testi yapayım dedim dikkatli bakınca çok silik bir çizgi görünüyor fotoğraflamaya çalıştım. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Dünde aynı bu şekilde silik bir çizgi gördüm ama daha adetime var mümkün mü acaba bu durum yoksa ben mi kuruyorum

Geçen ay hamile kaldığınızı düşünseniz neyse. İmkansız gibi bir şey.

Hayır tam aksine daha kısa geçen ay 22 gün sonra adet olmuştum mesela
İki başlangıç arasındaki gün mü 22? Bu ay da buna benzer olursanız zaten yumurta hala yumurtalıktadır ya da bir yumurta erkenden olgunlaşmaya başlamıştır. Mantık yürütmeye çalışıyorum.

Kasette de çift çizgi yok zaten. Yukarıdaki olasılığa rağmen hamile olamazsınız.

Evet iki başlangıç arasındaki gün toplamı 22. Normalde 28 günde bir olurdu ama ilk kez bu kadar erken oldu ve sadece 2 gün yaşadım regl süresini de öyle söyleyeyim size. Bende anlamadım nedenini doktora da gitmedim kaldı öyle ama şu anki test içinde çok erken sanırım. Olsa da gözükmez herhalde

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor genelde. Sizin durumunuz farklıdır belki bilmiyorum ben genel için söyledim. Biraz erken olmuş ama inşallah gönlünüzce olur sonuç
Ayy inşallah çok teşekkür ederim benim adetim düzensiz hep daha erken oluyor. Uygulamadan takip ettiğim yumurtlama günleri de adetime göre hep bittikten 3-4 gün sonrayı gösteriyor. O yüzden acaba olabilir mi diye sorayım dedim

Bunları yeni yaptım kızlar bakar mısınız

Eklentiler

• IMG20240119131129.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 1.453
  • IMG20240119131127.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 1.369
Daha adetime var canım o yüzden erkenden gitmek istemiyorum ama tabi dayanamıyorum da bu testlerde belki pozitifi görürüm diye
Vallhi ben 8 gun kala yaptım negatif 7 gün kala yaptım negatif dedim artık bu ay yok anladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…