- 18 Ekim 2023
- 114
- 43
- 18
- 29
- Konu Sahibi pinklemonade34
-
Ovülasyon da ikinci çizgi hep var canım erken gebelik dene umarım vardırKızlar elimde gebelik testi olmadığı için öylesine yaptım sizce olabilir mi yoksa böyle çıkması normal miEki Görüntüle 3582491
Ben regli olmam gereken günde yapmıştım. İkisinde de doğru çıkmıştı hamileydim. Ama 5 gün önce hiç yapmadım.denemedimOvülasyon da ikinci çizgi hep var canım erken gebelik dene umarım vardır
Daha koyumuydu yoksa böyle açık renkte miBen regli olmam gereken günde yapmıştım. İkisinde de doğru çıkmıştı hamileydim. Ama 5 gün önce hiç yapmadım.denemedim
Ya benim normal günlerde hep ikinci çizgi aşırı silik gözüküyordu anlaşılmayacak kadar o yüzden acaba var mıdır acaba diye merak ettimOvülasyon da ikinci çizgi hep var canım erken gebelik dene umarım vardır
Ben regli olmam gereken günde yapmıştım. İkisinde de doğru çıkmıştı hamileydim. Ama 5 gün önce hiç yapmadım.denemedimOvülasyon da ikinci çizgi hep var canım erken gebelik dene umarım vardır
Sanki biraz daha koyuydu. Ama normal testlerde ki gibi net olmamistiDaha koyumuydu yoksa böyle açık renkte mi
Umarım vardır benimde koyu ovülasyonlrım şuan benimde beş gün var atarım sana bugün erken gebelik yaptım belli belirsiz bi çizgi var. Ama. Burda ovülasyonla öğrenenler pik günündeki gibi ikiside koyu oluyor diyorlarYa benim normal günlerde hep ikinci çizgi aşırı silik gözüküyordu anlaşılmayacak kadar o yüzden acaba var mıdır acaba diye merak ettim
Benimki de böyle şuan en alttaki yeni ovülasyon adete beş gün var böyle koyu olunca da erken gebelik yaptım ama erken yaptım sanıırmBen regli olmam gereken günde yapmıştım. İkisinde de doğru çıkmıştı hamileydim. Ama 5 gün önce hiç yapmadım.denemedim
Sanki biraz daha koyuydu. Ama normal testlerde ki gibi net olmamisti
Ne kadar geç öğrenirsen okdr netleşiyor herşey ala dayanamıyoruzAy ben de mi denesem.bu ay çok ümitliyim.erken gebelik testi de aldım pazar günü yaparım diye.
Sanki var gibiBenimki de böyle şuan en alttaki yeni ovülasyon adete beş gün var böyle koyu olunca da erken gebelik yaptım ama erken yaptım sanıırm
Bak bu da bugün Awox ama bilemiyorum yaaaaSanki var gibiama dediğim gibi benhep regli olmam gereken günde denemiştim.
Ay gideyim bende yapayım
Bu markayı hiç kullanmadım.Bak bu da bugün Awox ama bilemiyorum yaaaainşallah hepimizde vardır
Gittim bugün erken gebelik testi aldım. Kendi kendime diyorum ki 5 gün beklesen zaten öğreneceksin boşuna para verdin ama.dayanamdim aldimNe kadar geç öğrenirsen okdr netleşiyor herşey ala dayanamıyoruz
Awox hiç yanılmadı beni silik dahi çıkarmıyor var benceBak bu da bugün Awox ama bilemiyorum yaaaainşallah hepimizde vardır
Kızlar elimde gebelik testi olmadığı için öylesine yaptım sizce olabilir mi yoksa böyle çıkması normal m
Çok normal vücutta her zaman lh hormonu vardır bende gebeliğimi bu ovulasyon testiyle öğrendim ama coo koyuyduKızlar elimde gebelik testi olmadığı için öylesine yaptım sizce olabilir mi yoksa böyle çıkması normal miEki Görüntüle 3582491
Ayy varsa çıkar yaa kimisi 6.7 gün önce öğrenir yap gitsin napalım artık inş hepimiz hamileyizdirGittim bugün erken gebelik testi aldım. Kendi kendime diyorum ki 5 gün beklesen zaten öğreneceksin boşuna para verdin ama.dayanamdim aldim
Yaa umarım bilmiyorum çok zar zor görünen bir çizgi var sadece ben görebiliyorumAwox hiç yanılmadı beni silik dahi çıkarmıyor var bence
Bana göre varBu markayı hiç kullanmadım.
Ama cift cizgi var demi
Yaptım ama benimkinde pek bisey çıkmadı. Gerci benim daha bir hafta var bataAyy varsa çıkar yaa kimisi 6.7 gün önce öğrenir yap gitsin napalım artık inş hepimiz hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?