- 15 Aralık 2017
- 721
- 550
- 103
- 37
- Konu Sahibi pinklemonade34
-
Evet yarın da olmazsam kav veririm artık.kismetGeç döllenme olabilir belki bir iki gün daha bekleyip kan verin isterseniz eğer vermediyseniz
İnşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet yarın da olmazsam kav veririm artık.
Benim bugün yumurtlamanin 9.gunu ama negatif ya erkenmiydikiAyy gerçekten mi inşallah vardır canım ya sabah ilk iş yapıp haber edelim birbirimize olur mu
Benimde negatif ama gecikmeyi beklicemBenim bugün yumurtlamanin 9.gunu ama negatif ya erkenmiydikiçok heveslenmistim
Bende bekliycem artik mecbur yaBenimde negatif ama gecikmeyi beklicem
Yada kiste çevirdi o yüzden ovülasyonda koyu çıktı benim. Hiç bir beklentim kalmadı sanırım ya adet olsamda rahatlasam bariBende bekliycem artik mecbur yaerken yaptık muhtemelen
Test kuruduktan sonra baktımda kuruma çizgisi var sanki gölge gibi amaYada kiste çevirdi o yüzden ovülasyonda koyu çıktı benim. Hiç bir beklentim kalmadı sanırım ya adet olsamda rahatlasam bari
Benimde ovulasyon hep koyuydu regl günümde tekrar ovulasyon yapicam silik çıkarsa 2.defa yumurtladim belkide bilemiyorumYada kiste çevirdi o yüzden ovülasyonda koyu çıktı benim. Hiç bir beklentim kalmadı sanırım ya adet olsamda rahatlasam bari
Silik çıkarda hala unut vardır ama adete yakın Lh değeri yükselebiliyormuş o yüzden de testler goyu çıkıyor olabilir belkide. Adet olacağımız için yani. Neyse birde adet günü test yapalım bakalım o zaman ne çıkacakBenimde ovulasyon hep koyuydu regl günümde tekrar ovulasyon yapicam silik çıkarsa 2.defa yumurtladim belkide bilemiyorum
Burda okuduğum kadarıyla gebelik olursa regle yakın pozitif cikabiliyomus insallah oyledirSilik çıkarda hala unut vardır ama adete yakın Lh değeri yükselebiliyormuş o yüzden de testler goyu çıkıyor olabilir belkide. Adet olacağımız için yani. Neyse birde adet günü test yapalım bakalım o zaman ne çıkacak
İnşallah canım dua edelim pikin pili olsun testlerBurda okuduğum kadarıyla gebelik olursa regle yakın pozitif cikabiliyomus insallah oyledir
Insallah canim o 2026 ocak grubunda bizde oluruz insallahİnşallah canım dua edelim pikin pili olsun testler
Ay hadi inşallahInsallah canim o 2026 ocak grubunda bizde oluruz insallah
Ay ben yumurtluyor muyum ya test silik çıktı kafam karıştı ne yaşıyorum ben yaInsallah canim o 2026 ocak grubunda bizde oluruz insallah
Tekrarmi yumurtlamissin ozamanAy ben yumurtluyor muyum ya test silik çıktı kafam karıştı ne yaşıyorum ben ya
Ay ben yumurtluyor muyum ya test silik çıktı kafam karıştı ne yaşıyorum ben ya
Sıvıya dikkatetmedim 2 3 saat falanda beklemedi ama dur hemen bide ben yapiyimAy ben yumurtluyor muyum ya test silik çıktı kafam karıştı ne yaşıyorum ben ya
Dün ilişki oldu zaten de. Bekleme süresine çok dikkat etmedim şimdi biraz daha koyulaştı testTekrarmi yumurtlamissin ozamandegerlendirseydin keşke bari
Valla yoruldum artık gerçekten olacaksa olsun yeterTekrarmi yumurtlamissin ozamandegerlendirseydin keşke bari
Benimkide düne bakarak biraz daha silik ama ben genelde 21de yapıyordum bide yarım saat o ce çıkmıştım lavaboya oda etkiliyor bence 21de tekrar yapicamDün ilişki oldu zaten de. Bekleme süresine çok dikkat etmedim şimdi biraz daha koyulaştı test
Sıvı alma bakalım o saate kadar ne çıkacakBenimkide düne bakarak biraz daha silik ama ben genelde 21de yapıyordum bide yarım saat o ce çıkmıştım lavaboya oda etkiliyor bence 21de tekrar yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?