Adete 4-5 gün kala ovülasyon testi

Yada kiste çevirdi o yüzden ovülasyonda koyu çıktı benim. Hiç bir beklentim kalmadı sanırım ya adet olsamda rahatlasam bari
Benimde ovulasyon hep koyuydu regl günümde tekrar ovulasyon yapicam silik çıkarsa 2.defa yumurtladim belkide bilemiyorum

Benimde ovulasyon hep koyuydu regl günümde tekrar ovulasyon yapicam silik çıkarsa 2.defa yumurtladim belkide bilemiyorum
Silik çıkarda hala unut vardır ama adete yakın Lh değeri yükselebiliyormuş o yüzden de testler goyu çıkıyor olabilir belkide. Adet olacağımız için yani. Neyse birde adet günü test yapalım bakalım o zaman ne çıkacak

Burda okuduğum kadarıyla gebelik olursa regle yakın pozitif cikabiliyomus insallah oyledir

Dün ilişki oldu zaten de. Bekleme süresine çok dikkat etmedim şimdi biraz daha koyulaştı test
Benimkide düne bakarak biraz daha silik ama ben genelde 21de yapıyordum bide yarım saat o ce çıkmıştım lavaboya oda etkiliyor bence 21de tekrar yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…