Adete 4-5 gün kala ovülasyon testi

Doktor kontrolünde ilerliyorum canım beslenmeme de dikkat ediyorum günlük haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum bol su içiyorum keçiboynuzunu annemde söylemişti bu ay onu yiyeylim ek olarak olmadı pekmezini de alırım . Kuruyemiş ve kuru meyveler de var onları da rutine eklerim inşallah. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Bu ay da sadece beslenme ve doktor kontrolüyle ilerlerim inşallah

İnsallah guzel olur yolumuzun sonu insallah

Test yaptim bu sekilde oldu ikinci cizgi var gibi sanki gerci buraya yukleyince kalite düşüyor sonra duzeldi dagilma azcik golge gibi cizik kaldi tabi bn hayal gormuyosam

Eklentiler

• 1000005736.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000005740.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 19
Test yaptim bu sekilde oldu ikinci cizgi var gibi sanki gerci buraya yukleyince kalite düşüyor sonra duzeldi dagilma azcik golge gibi cizik kaldi tabi bn hayal gormuyosam
Buraya yükleyince kalite dusuyo evet sen görüyorsan vardır bide hangi marka canim bu ilkinde gozukuyo gibi evet

Naptin canim reglin döküldü mü
Valla çok değişik oldu canım ya bir kahverengi geldi sonra bir defa peçeteye şilince kan geldi dün yine kahverengi oldu bugünde hafif rengi açılmış bir iki damla geldi tam kırmızı da değil. Anlamadım ne biçim adet oldu bu ay. Progestan ilacı yüzünden hormonlarım şaştı heralde. Göğüs hassasiyetim de geçmedi hala normalde adet olunca geçerdi

Bugün klomene başlıcam

Stresten de olabilir belki bende halen olmadım bakalim

Adetim yeni bitiyor canım 3 gündür galan lekelenme var yarın doktora gidecem klomen kullandım yine sabah akşam ikiler tane. Sağ kasıkta yumru var yumurta oluştu diye tahmin ediyorum bakalım yarın belli olacak canım
Hadi inşallah canım benimde 6gun geçti hala olmadim ya testte negatif madem gebelik tok adet olup rahatlasam bari okadar stres oldum ki

Bende bu ay öyle stres olmuştum madem negatif bari adet olup tahatlim diyordum. Bence kafaya çok takıyoruz ya. Ben bu ay testi takibi falan bırakacam
Aynen ya bende stresten şuan olamıyorum çünkü bütün belirtileri kaç gündür yok anlamis degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…