- Konu Sahibi pinklemonade34
-
Doktor kontrolünde ilerliyorum canım beslenmeme de dikkat ediyorum günlük haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum bol su içiyorum keçiboynuzunu annemde söylemişti bu ay onu yiyeylim ek olarak olmadı pekmezini de alırım . Kuruyemiş ve kuru meyveler de var onları da rutine eklerim inşallah. Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinSana en buyuk tavsiyem ( kelin kendine ilaci olmasmis) kullanicagin her seyi iyi arastir kist yapabiliyor iyi olsun derken zarar verme ve ilk once mutlaka doktor kontrollü yaptirin bazen farkli sebepler olabiliyor, ovulasyon kesinlikle kullan gününü biliyosun takip edebiliyosun kafan rahat oluyor arti hamile kaldigim ay ve yumurta toplandigi ay gunde bir haşlanmış yumurta 1 tane havuc bir avuc kuruyemis ve kuru incir iki tane yemistim yumurtaya cok faydalı tavsiyemdir. Esinede keçiboynuzu ozu yiyebilirse direk keciboynuzu yesin gunde iki uc tane faydasini test ettik esim ilac kullanio su an vitamin vs ama özünü iciyo hergun bi kaşık. Yumurta toplandiginda 23 tane cikti ben bunlari yedim ve hamile oldugum ayda sansa bunlari tüketmiştimsonrasi duzenli hic tuketemedim yogunluk oldu vs insallah olur tez zamanda
Bu ay da sadece beslenme ve doktor kontrolüyle ilerlerim inşallahDoktor kontrolünde ilerliyorum canım beslenmeme de dikkat ediyorum günlük haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum bol su içiyorum keçiboynuzunu annemde söylemişti bu ay onu yiyeylim ek olarak olmadı pekmezini de alırım . Kuruyemiş ve kuru meyveler de var onları da rutine eklerim inşallah. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
İnsallah guzel olur yolumuzun sonu insallahDoktor kontrolünde ilerliyorum canım beslenmeme de dikkat ediyorum günlük haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum bol su içiyorum keçiboynuzunu annemde söylemişti bu ay onu yiyeylim ek olarak olmadı pekmezini de alırım . Kuruyemiş ve kuru meyveler de var onları da rutine eklerim inşallah. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
İnşallah canımİnsallah guzel olur yolumuzun sonu insallah
Naptin canim reglin döküldü müİnşallah canım
Buraya yükleyince kalite dusuyo evet sen görüyorsan vardır bide hangi marka canim bu ilkinde gozukuyo gibi evetTest yaptim bu sekilde oldu ikinci cizgi var gibi sanki gerci buraya yukleyince kalite düşüyor sonra duzeldi dagilma azcik golge gibi cizik kaldi tabi bn hayal gormuyosam
Adet oldum zaten yanildim sali tup bebege baslamaya karar verdim kacarak korkarak olmuyo. Teşekkür ederim yinedeBuraya yükleyince kalite dusuyo evet sen görüyorsan vardır bide hangi marka canim bu ilkinde gozukuyo gibi evet
Valla çok değişik oldu canım ya bir kahverengi geldi sonra bir defa peçeteye şilince kan geldi dün yine kahverengi oldu bugünde hafif rengi açılmış bir iki damla geldi tam kırmızı da değil. Anlamadım ne biçim adet oldu bu ay. Progestan ilacı yüzünden hormonlarım şaştı heralde. Göğüs hassasiyetim de geçmedi hala normalde adet olunca geçerdiNaptin canim reglin döküldü mü
Bugün klomene başlıcamValla çok değişik oldu canım ya bir kahverengi geldi sonra bir defa peçeteye şilince kan geldi dün yine kahverengi oldu bugünde hafif rengi açılmış bir iki damla geldi tam kırmızı da değil. Anlamadım ne biçim adet oldu bu ay. Progestan ilacı yüzünden hormonlarım şaştı heralde. Göğüs hassasiyetim de geçmedi hala normalde adet olunca geçerdi
Stresten de olabilir belki bende halen olmadım bakalimValla çok değişik oldu canım ya bir kahverengi geldi sonra bir defa peçeteye şilince kan geldi dün yine kahverengi oldu bugünde hafif rengi açılmış bir iki damla geldi tam kırmızı da değil. Anlamadım ne biçim adet oldu bu ay. Progestan ilacı yüzünden hormonlarım şaştı heralde. Göğüs hassasiyetim de geçmedi hala normalde adet olunca geçerdi
Stresim yok şuan yumurtlayınca rahatladım resmenStresten de olabilir belki bende halen olmadım bakalim
Naptin canim tekrar ovulasyon testine basladinmiStresim yok şuan yumurtlayınca rahatladım resmenbundan sonra da ağlamak istediğimde bil ki yumurtluyorum demektir ordan anlıcam artık yumurtlama döneminde olduğumu
Adetim yeni bitiyor canım 3 gündür galan lekelenme var yarın doktora gidecem klomen kullandım yine sabah akşam ikiler tane. Sağ kasıkta yumru var yumurta oluştu diye tahmin ediyorum bakalım yarın belli olacak canımNaptin canim tekrar ovulasyon testine basladinmi
Hadi inşallah canım benimde 6gun geçti hala olmadim ya testte negatif madem gebelik tok adet olup rahatlasam bari okadar stres oldum kiAdetim yeni bitiyor canım 3 gündür galan lekelenme var yarın doktora gidecem klomen kullandım yine sabah akşam ikiler tane. Sağ kasıkta yumru var yumurta oluştu diye tahmin ediyorum bakalım yarın belli olacak canım
Bende bu ay öyle stres olmuştum madem negatif bari adet olup tahatlim diyordum. Bence kafaya çok takıyoruz ya. Ben bu ay testi takibi falan bırakacamHadi inşallah canım benimde 6gun geçti hala olmadim ya testte negatif madem gebelik tok adet olup rahatlasam bari okadar stres oldum ki
Aynen ya bende stresten şuan olamıyorum çünkü bütün belirtileri kaç gündür yok anlamis degilimBende bu ay öyle stres olmuştum madem negatif bari adet olup tahatlim diyordum. Bence kafaya çok takıyoruz ya. Ben bu ay testi takibi falan bırakacam
Akıla bırak canım bitki çayı falan içip rahatlayınAynen ya bende stresten şuan olamıyorum çünkü bütün belirtileri kaç gündür yok anlamis degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?