- 29 Aralık 2024
- 2.114
- 1.146
- 48
- Konu Sahibi pinklemonade34
-
Su bikac gün gecseydi iyce stres oldukYa normaldede hep lekelenme olmuyordu zaten benim adetimde ama ovülasyon pik değil geçen ay adet lekelenmemde adet sökene kadar kötüydü testler
Valla ben ne hissedeceğimi şaşırdım artıkSu bikac gün gecseydi iyce stres olduk
Doktora mesaj attım anlattım durumu gel derse gidecem yarın yanınaValla ben ne hissedeceğimi şaşırdım artık
Zamanda gecmiyoki kasigim çok agriyo bugun bel agrimda ta sırtıma vuruyo kasigim agridikca valla çok korkuyorum bu ayda olmadı diyeValla ben ne hissedeceğimi şaşırdım artık
Bide gidiyomussunki gebesin diyormuş ayyyDoktora mesaj attım anlattım durumu gel derse gidecem yarın yanına
Bende kaşığa ağrı girince tedirgin oluyoum WC ye gitmeye korkuyorum söktümü diyeZamanda gecmiyoki kasigim çok agriyo bugun bel agrimda ta sırtıma vuruyo kasigim agridikca valla çok korkuyorum bu ayda olmadı diye
Az önce öyle bi an yaşandı korkarak gittim yoktu çok şükürBende kaşığa ağrı girince tedirgin oluyoum WC ye gitmeye korkuyorum söktümü diye
Yada direkt evde kan testi yapabilsek falanAz önce öyle bi an yaşandı korkarak gittim yoktu çok şükürbi cihaz olsa karnımızı içini görüp hemen emin olabilsek
İnsülin cihazları gibi cihaz çok güzel olurduYada direkt evde kan testi yapabilsek falan
Dimi kesinlikleİnsülin cihazları gibi cihaz çok güzel olurdu
Gebelik testi yapsanız çıkar aslında sizinDimi kesinlikle
İki gün önce yaptım çıkmadı ya negatif elimde bebe time var bir tane yarın hala adet olmazsam onu yapim bari onda da çıkmazsa artık kesin adet olurumGebelik testi yapsanız çıkar aslında sizin
Nasıl dayanıyorsunnnn ben olsam yapardım yaİki gün önce yaptım çıkmadı ya negatif elimde bebe time var bir tane yarın hala adet olmazsam onu yapim bari onda da çıkmazsa artık kesin adet olurum
Valla negatifleri gördüğüm için hep yine aynı şeyi görecem nasıl olsa diye yapmıyorumNasıl dayanıyorsunnnn ben olsam yapardım ya
Öyle düşünme ya inşallah vardır iyi düşünelim iyi olsunnValla negatifleri gördüğüm için hep yine aynı şeyi görecem nasıl olsa diye yapmıyorum
Chat gbt ye sordum geç yumurtlamışsın diyor yumurta dünki kaşık ağrısıyla çatlamış 7-10 gün sonra test yap diyorNasıl dayanıyorsunnnn ben olsam yapardım ya
Birazda kendimi kandırıyorum aslında. Şimdi gebelik yokmuş gibi davranıyorum ilerde testte pozitifi görürsem daha çok sevineyim diyeÖyle düşünme ya inşallah vardır iyi düşünelim iyi olsun
Doktor yarın gel bakalım dediÖyle düşünme ya inşallah vardır iyi düşünelim iyi olsunn
Ayy canım benim inşallah vardır dur bakalım madem yarın doktora gideceksin testi de harcasaydın yapsaydın iyidiDoktor yarın gel bakalım dedi
Bence yumurtlamaydı ama bakalım çatlama olduysa görür zaten doktorAyy canım benim inşallah vardır dur bakalım madem yarın doktora gideceksin testi de harcasaydın yapsaydın iyidiolur hadi bakalım inşallah çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?