- Konu Sahibi pinklemonade34
-
WC den çıktım kahve kırmızı karışık leke geldi şimdideAyy canım benim inşallah vardır dur bakalım madem yarın doktora gideceksin testi de harcasaydın yapsaydın iyidiolur hadi bakalım inşallah çok heyecanlı
Seni korkutmak istemem ama gecen sene düşük yaptim gec dollenme olmustu ve kendimi dinlememistim ertesi ayda kimsaldi sanirim testlerim hep golge gibiydi gebelik testler ve her zaman ayni degil ise kahve leke düşük de kimsalda kahve leke ile bi kac gun surup sonra parca geldi ama uzun surdu kahve leke.WC den çıktım kahve kırmızı karışık leke geldi şimdideaman ya doktora gideceğimi anladı ya adet geliyor kesin
Ben adet olacam galiba canım testlerim negatif çünkü gölge bile yok bugünde koyu pembe geldi leke şuan doktordayım sıra bekliyorum en azından önümüzdeki ayı konuşuruzSeni korkutmak istemem ama gecen sene düşük yaptim gec dollenme olmustu ve kendimi dinlememistim ertesi ayda kimsaldi sanirim testlerim hep golge gibiydi gebelik testler ve her zaman ayni degil ise kahve leke düşük de kimsalda kahve leke ile bi kac gun surup sonra parca geldi ama uzun surdu kahve leke.
Dusuk olayinda bildigin golge vardi gebelik testinde adet gunum umursamadim 1 hafta sonra kan verdim 85 kusur cikmisti ve leke basladi 4 gun devam etti snra parcayla gitti kanim sifirlanmisti doktora yinede git her ihtimale karsi kanda 5 gune kadar düştü benim sifirlamam belki anlasilir umarim adet veya bole bisey yasamassin yerlesme olur inşallah
Haberlerini bekliyoruz canimBen adet olacam galiba canım testlerim negatif çünkü gölge bile yok bugünde koyu pembe geldi leke şuan doktordayım sıra bekliyorum en azından önümüzdeki ayı konuşuruz
Dolülül çatlamış dedi bunu adet sayıcaz cumartesi sabah iki akşam iki klomen kullan çarşamba gel dediHaberlerini bekliyoruz canim
FolükülDolülül çatlamış dedi bunu adet sayıcaz cumartesi sabah iki akşam iki klomen kullan çarşamba gel dedi
Yumurtlama yeni mi olmuş yani canimFolükül
Yumurtlama yeni mi olmuş yani canimiuan hiç yumurta yok dedi folükül dediği şey yumurtaysa eğer o çatlamış. Cumartesi klomen başlıcam işte bakalım
Muhtemelen yumurta çatladıYumurtlama yeni mi olmuş yani canim
Hayırlısı olsun canım gecc olsunda güç olmasinMuhtemelen yumurta çatladı
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım gecc olsunda güç olmasin
Nasip insallah tez zamanda hayırlı saglikli evlat nasip eder rabbim benm son iki ay hazirranda oldu oldu tekrar tup bebege baslicam. SBen adet olacam galiba canım testlerim negatif çünkü gölge bile yok bugünde koyu pembe geldi leke şuan doktordayım sıra bekliyorum en azından önümüzdeki ayı konuşuruz
Insallah tüp bebeğe fırsat kalmadan hamile kalmış olursunNasip insallah tez zamanda hayırlı saglikli evlat nasip eder rabbim benm son iki ay hazirranda oldu oldu tekrar tup bebege baslicam. S
İnşallah canım yeni ay yeni başlangıç inşallah güzel sonuçlar alırızNasip insallah tez zamanda hayırlı saglikli evlat nasip eder rabbim benm son iki ay hazirranda oldu oldu tekrar tup bebege baslicam. S
Sanirim kimyasal yasiorum keske duan kabul olsa keske testler git gide siliklesti artik kayboldu golge bile o aciyi cekicem sanirim teşekkür ederim yine de.Insallah tüp bebeğe fırsat kalmadan hamile kalmış olursun
Son ayim zaten haziran adette tekrar sıfırdan tup bebek insallah haziranda mutlu oluruz hepimiz dogal yollaİnşallah canım yeni ay yeni başlangıç inşallah güzel sonuçlar alırız
Sizin sorun neydi hayıt macunu kullandınız mı onun çok faydasını görenler var sizde demeyin istersenizSon ayim zaten haziran adette tekrar sıfırdan tup bebek insallah haziranda mutlu oluruz hepimiz dogal yolla
Teşekkürler cnm ben 7 yıllık evliyim 2 asilama 4 rahim filmi vs oldu 3 transfer oldu simdi yeniden yumurta toplancak ilk baslarda esimde sorun vardi simdi ise iki senedir ikimizde de sorun yok hic bisi genetik vs ama olmuyor bi kere iste kendiliginden oldu gecen sene gec fark ettim oda düştü baskada olmadi bisey her seyi denedim herseyi aklina gelebilecek olmuyor artik rabbim diyorum zamani var demekki dökülecek goz yasim varmis son kez denicem tup bebek ilk kez taze transfer olcak. Oldu oldu olmadi artik birakicam cok yıprandım cok zor rabbim yaşatmasın isteyen herkeze dogal yolla hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.Sizin sorun neydi hayıt macunu kullandınız mı onun çok faydasını görenler var sizde demeyin isterseniz
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım ben iki aydır deniyorum olmuyor kısa bir süre ama iki ayda bile çok üzüldüm çok ağladım niye normal insanlar gibi hemen olmuyor diye tabi pcos geciktiriyor maalesef. Bende bir iki ay daha denilen doktor kontrolünde sonra kendim hayıt macunu kullanacak gerekirse eşime de ginseng macunu alacam sonra akışa bırakacak artıkTeşekkürler cnm ben 7 yıllık evliyim 2 asilama 4 rahim filmi vs oldu 3 transfer oldu simdi yeniden yumurta toplancak ilk baslarda esimde sorun vardi simdi ise iki senedir ikimizde de sorun yok hic bisi genetik vs ama olmuyor bi kere iste kendiliginden oldu gecen sene gec fark ettim oda düştü baskada olmadi bisey her seyi denedim herseyi aklina gelebilecek olmuyor artik rabbim diyorum zamani var demekki dökülecek goz yasim varmis son kez denicem tup bebek ilk kez taze transfer olcak. Oldu oldu olmadi artik birakicam cok yıprandım cok zor rabbim yaşatmasın isteyen herkeze dogal yolla hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Sana en buyuk tavsiyem ( kelin kendine ilaci olmasmis) kullanicagin her seyi iyi arastir kist yapabiliyor iyi olsun derken zarar verme ve ilk once mutlaka doktor kontrollü yaptirin bazen farkli sebepler olabiliyor, ovulasyon kesinlikle kullan gününü biliyosun takip edebiliyosun kafan rahat oluyor arti hamile kaldigim ay ve yumurta toplandigi ay gunde bir haşlanmış yumurta 1 tane havuc bir avuc kuruyemis ve kuru incir iki tane yemistim yumurtaya cok faydalı tavsiyemdir. Esinede keçiboynuzu ozu yiyebilirse direk keciboynuzu yesin gunde iki uc tane faydasini test ettik esim ilac kullanio su an vitamin vs ama özünü iciyo hergun bi kaşık. Yumurta toplandiginda 23 tane cikti ben bunlari yedim ve hamile oldugum ayda sansa bunlari tüketmiştimRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım ben iki aydır deniyorum olmuyor kısa bir süre ama iki ayda bile çok üzüldüm çok ağladım niye normal insanlar gibi hemen olmuyor diye tabi pcos geciktiriyor maalesef. Bende bir iki ay daha denilen doktor kontrolünde sonra kendim hayıt macunu kullanacak gerekirse eşime de ginseng macunu alacam sonra akışa bırakacak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?