Adete 4 Gün Kala Test Negatif

Reglim 3. Gun gecikmisti aksamina erken gebelik yaptim negatif cikti. Hala regl olmadim bugun 5. Gun. İnternetten baktim cok su icmek aksam idrari olmasi vs etkiliyormus. Yeniden yapip yine ngatifi de gormek istemiyorum
Normalde gecikir mi böyle ?

Kizlar bende 30 ağustosta olmam gerekiyordu olmadım hala dun testt yaptim negatif sizce dönebilir mi pozitife. Biraz mide agrim var ve geçmeyen gogus agrim

Valla ben de bu kadar negatif çıktığına göre olacağım herhalde. İlaç vs hiçbir şey kullanmadım ama stresten gecikiyor belki de. Dümdüz negatif neden çıksın ki yoksa
Aynen katılıyorum canım demişimdir belki ben ilkinde 3 gün kala öğrendim yani hadi olsun diyelimde 1 gün gecikti pozitif çıktı gene okey ama 5-6 gün gecikme olmaması gerek bence

Hangi marka ? Ben bu ay ilk defa laboquick Ovulasyon testini kullanmaya başladım, içindende 6 tane gebelik testi çıktı henüz deneyimlemedim ama inşallah o da hayal kırıklığı yaratmaz
Artımed, days doctor, nimo bunlar pozitif çıkaranlar 2 şer 3 er tane kullanmıştım her birinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…