- 30 Eylül 2025
- 55
- 17
- 3
- 26
Normalde gecikir mi böyle ?Reglim 3. Gun gecikmisti aksamina erken gebelik yaptim negatif cikti. Hala regl olmadim bugun 5. Gun. İnternetten baktim cok su icmek aksam idrari olmasi vs etkiliyormus. Yeniden yapip yine ngatifi de gormek istemiyorum
Bende hala tık yok gecikme 6. Gün. Awox yine dümdüz negatif çıkardı laboquick kaset test sipariş ettim gelene kadar adet olmazsam yapçam inşSen ne durumdasın canım inş sen hamilesindir ben elendim
Bende 5 gun.oldu tertemiz testler simdillik.kan sonucu bekliyorumBende hala tık yok gecikme 6. Gün. Awox yine dümdüz negatif çıkardı laboquick kaset test sipariş ettim gelene kadar adet olmazsam yapçam inş
Pek gecikmez ama havalardan diyen var dhfhhfhf tam delirmelikNormalde gecikir mi böyle ?
Ben benimkinin gerçekten havalardan olduğuna inandımPek gecikmez ama havalardan diyen var dhfhhfhf tam delirmelik
30 eylül olmasın oKizlar bende 30 ağustosta olmam gerekiyordu olmadım hala dun testt yaptim negatifsizce dönebilir mi pozitife. Biraz mide agrim var ve geçmeyen gogus agrim
Ay evet yanlis yazmışım 30 eylül30 eylül olmasın o
Ay sonucu lütfen yazBende 5 gun.oldu tertemiz testler simdillik.kan sonucu bekliyorum
Gecikme 6'da da değilsem zaten bir daha beklemem keyfim kaçıyor
Ben diyordum regl belirtisi yok diye düşün ama hiçbir ağrım olmadan regl oluyorum hayatımda ilk kezGecikme 6'da da değilsem zaten bir daha beklemem keyfim kaçıyor
Valla ben de bu kadar negatif çıktığına göre olacağım herhalde. İlaç vs hiçbir şey kullanmadım ama stresten gecikiyor belki de. Dümdüz negatif neden çıksın ki yoksaBen diyordum regl belirtisi yok diye düşün ama hiçbir ağrım olmadan regl oluyorum hayatımda ilk kez
Aynen katılıyorum canım demişimdir belki ben ilkinde 3 gün kala öğrendim yani hadi olsun diyelimde 1 gün gecikti pozitif çıktı gene okey ama 5-6 gün gecikme olmaması gerek benceValla ben de bu kadar negatif çıktığına göre olacağım herhalde. İlaç vs hiçbir şey kullanmadım ama stresten gecikiyor belki de. Dümdüz negatif neden çıksın ki yoksa
Beklemiyorum o yüzden. Kendimi de dinlemiyorum, testte pozitif görmeden doktora da gitmeyeceğimAynen katılıyorum canım demişimdir belki ben ilkinde 3 gün kala öğrendim yani hadi olsun diyelimde 1 gün gecikti pozitif çıktı gene okey ama 5-6 gün gecikme olmaması gerek bence
Beni. Negatif 1.20Beklemiyorum o yüzden. Kendimi de dinlemiyorum, testte pozitif görmeden doktora da gitmeyeceğim
Bakalım ben ne zaman eleneceğimBeni. Negatif 1.20
Randevumu iptal ettim benBeklemiyorum o yüzden. Kendimi de dinlemiyorum, testte pozitif görmeden doktora da gitmeyeceğim
Artımed, days doctor, nimo bunlar pozitif çıkaranlar 2 şer 3 er tane kullanmıştım her birinden.Hangisi o?
Artımed, days doctor, nimo bunlar pozitif çıkaranlar 2 şer 3 er tane kullanmıştım her birinden.Hangi marka ? Ben bu ay ilk defa laboquick Ovulasyon testini kullanmaya başladım, içindende 6 tane gebelik testi çıktı henüz deneyimlemedim ama inşallah o da hayal kırıklığı yaratmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?