Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Sabırla bekle. Beklemekten başka çaremiz yok maalesef
Amin canim amin insallah hamileyimdir ya cok dua ediyorum insallah adet olmam diye o kadar dua ediyorum ki Allahim yardim etsin nlur hamile olayim bu benm yasadgim belirtileri yasayan var mi

Ederiz canım ediyoruz da. Bak @lati lokum ne kadar zorluklar çekti onda da kısmen senin gibiydi durum dualarımızla kendi dualarıyla tutundu bebişi. İnşaALLAH sen de bırakma kendini. Tutunacak miniğin
Amin insallah moralimi yüksek tutmaya calisiyorum 4 yasinda bir kizim var anne korkma doktorlar bisi bilmyor kardesim iyi dogacak bende bebek arabasiyla gezdirecem diyor .kizim bana büyük moral gerisi allahtan yatiyorum ilaclarimida aliyorum. Doktor carsamba tekrar cagirdi bakalim diye daha bebegi ve kalp atisini bile göremedim .

Ben geldim kizlare dun doktordaydık kese var ama kücük ve yogun bir kanamam basladi adet gibi doktor ilac basladi ve depot vurdurdu pek ümitli konusmadi ama rabbim bilir carsambaya bir daha cagirsi umarim melegim tutunir insallah
İnşallah canım Rabbim sana bağışlasın bebeğini

Amin canim amin insallah hamileyimdir ya cok dua ediyorum insallah adet olmam diye o kadar dua ediyorum ki Allahim yardim etsin nlur hamile olayim bu benm yasadgim belirtileri yasayan var mi

Canım belirtiler aynı ya. O kadar çok belirti yaşadım ki boşa çıktı hepsi. İnşaALLAH senin çıkmaz canım. Demem o ki belirtilere takılma üzülürsün. Sabırla bekle adetini 1 gün geçe test yap inşaALLAH çift çizgiyi görürsün

Ya
Ya su an uzuldum valla heralde bendede yok ya kesin yoktur

Kızlar benim regl kafayı yedi. Adet olduğum gün sabahtan akşama kadar kahverengi lekelenmem oldu. Ertesi gün kanlar içinde uyandım uykudan. O gübü akşama kadar baya yoğun kanamam oldu. Bugün sabahtan beri yine kahverengi lekeleme. Anlamadım bişey. Bide adet olduğum günden beri kafamın içine sanki tornavida sokuyorlar o kadar ağrıyor ne uyumak ne ilaç kar etmiyor. Ara ara kasık batmalarım ve sırt ağrımvar. Ara ara sırtıma da sanki bişey batıyor. Bunların hepsi ilk kez başıma geliyor

Canım yerleşme kanaması olabilir bence bi test yap hemen

Hay Allah ya, benim de kahverengi başlar bazen ama sonrasında kahverengi olmaz bi daha. Benim bat bugün, ağrılarım başladı bile, zaten testler de negatifti

Canım yerleşme kanaması olabilir bence bi test yap hemen

Canım kafamı dünki o çok kanamam karıştırıyor. Dakkadabir ped değiştirdim. Hem ilk kez kanımın rengi bu kadar kırmızıydı. İnsanın bi yeri kesilir de temiz kıpkırmızı kan gelir ya öyle bi kandı

Hastaneye gt kuzucum bi Allah gostermesin dusuk ihtimali falan olmasin bebis varsa

Hay Allah ya, benim de kahverengi başlar bazen ama sonrasında kahverengi olmaz bi daha. Benim bat bugün, ağrılarım başladı bile, zaten testler de negatifti

Canım benim de kendimi bildim bileli kahverengi başlar ama bi iki saat sürer tüm gün değil. İnşaALLAH olmazsın

Canım bence normal bendede öyle oluypr ilk 2 gün çok fazla geliyor sonra kahverengi leklenme oluyor.hemde kan gibi kıp kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…