Amin canim amin insallah hamileyimdir ya cok dua ediyorum insallah adet olmam diye o kadar dua ediyorum ki Allahim yardim etsin nlur hamile olayim bu benm yasadgim belirtileri yasayan var miRabbim kucağımızı boş bırakmasın. Sabırla bekle. Beklemekten başka çaremiz yok maalesef
Amin insallah moralimi yüksek tutmaya calisiyorum 4 yasinda bir kizim var anne korkma doktorlar bisi bilmyor kardesim iyi dogacak bende bebek arabasiyla gezdirecem diyor .kizim bana büyük moral gerisi allahtan yatiyorum ilaclarimida aliyorum. Doktor carsamba tekrar cagirdi bakalim diye daha bebegi ve kalp atisini bile göremedim .Ederiz canım ediyoruz da. Bak @lati lokum ne kadar zorluklar çekti onda da kısmen senin gibiydi durum dualarımızla kendi dualarıyla tutundu bebişi. İnşaALLAH sen de bırakma kendini. Tutunacak miniğin
İnşallah canım Rabbim sana bağışlasın bebeğiniBen geldim kizlare dun doktordaydık kese var ama kücük ve yogun bir kanamam basladi adet gibi doktor ilac basladi ve depot vurdurdu pek ümitli konusmadi ama rabbim bilir carsambaya bir daha cagirsi umarim melegim tutunir insallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah Rabbim bizlerede nasip eder inşallahKızlar adetine 4 gün var ve ben dayanamaıp bugün normal idrar testlerinden aldım ve sonuç bu inşllah Rabbim sizlere de nasip eder :)
Amin canim amin insallah hamileyimdir ya cok dua ediyorum insallah adet olmam diye o kadar dua ediyorum ki Allahim yardim etsin nlur hamile olayim bu benm yasadgim belirtileri yasayan var mi
Amin insallah canimİnşallah canım Rabbim sana bağışlasın bebeğini
Ay hayirli olsun Allahim bana da nasip etsinHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
Ya su an uzuldum valla heralde bendede yok ya kesin yokturCanım belirtiler aynı ya. O kadar çok belirti yaşadım ki boşa çıktı hepsi. İnşaALLAH senin çıkmaz canım. Demem o ki belirtilere takılma üzülürsün. Sabırla bekle adetini 1 gün geçe test yap inşaALLAH çift çizgiyi görürsün
Amin canın Allah razı olsun.Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
Canım üzül diye demedim sonradan üzülme diye dedimYa
Ya su an uzuldum valla heralde bendede yok ya kesin yoktur
Canım yerleşme kanaması olabilir bence bi test yap hemenKızlar benim regl kafayı yedi. Adet olduğum gün sabahtan akşama kadar kahverengi lekelenmem oldu. Ertesi gün kanlar içinde uyandım uykudan. O gübü akşama kadar baya yoğun kanamam oldu. Bugün sabahtan beri yine kahverengi lekeleme. Anlamadım bişey. Bide adet olduğum günden beri kafamın içine sanki tornavida sokuyorlar o kadar ağrıyor ne uyumak ne ilaç kar etmiyor. Ara ara kasık batmalarım ve sırt ağrımvar. Ara ara sırtıma da sanki bişey batıyor. Bunların hepsi ilk kez başıma geliyor
Rabbim herkese nasip etsin yarin saglik ocagina gidip kandan baktrcam belki vardir bu arada saglik ocaginda bakiyorlar degl miCanım üzül diye demedim sonradan üzülme diye dedim
nen yerlesme kanamasi olabilir test yap yada hastaneye gitCanım yerleşme kanaması olabilir bence bi test yap hemen
Hay Allah ya, benim de kahverengi başlar bazen ama sonrasında kahverengi olmaz bi daha. Benim bat bugün, ağrılarım başladı bile, zaten testler de negatiftiKızlar benim regl kafayı yedi. Adet olduğum gün sabahtan akşama kadar kahverengi lekelenmem oldu. Ertesi gün kanlar içinde uyandım uykudan. O gübü akşama kadar baya yoğun kanamam oldu. Bugün sabahtan beri yine kahverengi lekeleme. Anlamadım bişey. Bide adet olduğum günden beri kafamın içine sanki tornavida sokuyorlar o kadar ağrıyor ne uyumak ne ilaç kar etmiyor. Ara ara kasık batmalarım ve sırt ağrımvar. Ara ara sırtıma da sanki bişey batıyor. Bunların hepsi ilk kez başıma geliyor
Canım yerleşme kanaması olabilir bence bi test yap hemen
Hastaneye gt kuzucum bi Allah gostermesin dusuk ihtimali falan olmasin bebis varsaCanım kafamı dünki o çok kanamam karıştırıyor. Dakkadabir ped değiştirdim. Hem ilk kez kanımın rengi bu kadar kırmızıydı. İnsanın bi yeri kesilir de temiz kıpkırmızı kan gelir ya öyle bi kandı
Hay Allah ya, benim de kahverengi başlar bazen ama sonrasında kahverengi olmaz bi daha. Benim bat bugün, ağrılarım başladı bile, zaten testler de negatifti
Hastaneye gt kuzucum bi Allah gostermesin dusuk ihtimali falan olmasin bebis varsa
Canım bence normal bendede öyle oluypr ilk 2 gün çok fazla geliyor sonra kahverengi leklenme oluyor.hemde kan gibi kıp kırmızıCanım kafamı dünki o çok kanamam karıştırıyor. Dakkadabir ped değiştirdim. Hem ilk kez kanımın rengi bu kadar kırmızıydı. İnsanın bi yeri kesilir de temiz kıpkırmızı kan gelir ya öyle bi kandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?