İnşallah vardır canım dualarım seninle çok kaptırma kendini bende kasıklarım segriyince hadi var dedim içten içe unutlandım hüsrana ugradım sen kötüye hazırla kendini varsa daha iyi olurResimlerde öyle elimde baya net ciZgi Cnm dün sabah negatif di hayırlısı yarın kan verecem
Kan testi yaptı canım malesef negatif
Eki Görüntüle 2129164 Gorebiliyorlusunuz kızlar ciZgi evde net gorunuyor iğnenin 12 günü 9 günüve 11 günü negatif ti hamilemiyim sındıiğnenin etkisi olabilir mi
Resimlerde öyle elimde baya net ciZgi Cnm dün sabah negatif di hayırlısı yarın kan verecem
inşallah canmKizlarrrrr az önce test yaptım mmmmm
Ben de gördüm çizgiyi hayırlı olsunEki Görüntüle 2129164 Gorebiliyorlusunuz kızlar ciZgi evde net gorunuyor iğnenin 12 günü 9 günüve 11 günü negatif ti hamilemiyim sındıiğnenin etkisi olabilir mi
Sağol cnmmm insallah doğrudur sonuçBen de gördüm çizgiyi hayırlı olsun
Rabbim herkese nasip eder inss bu mutluluğuinşallah canm
Sırt ve karnımın alt kısmında ağrı oluyor inşallah normaldir bunlar 4 gün önce çok kötü oldum mide bulantısı baş dönmesi yarın bi doktora gidicem inşallah keseyi görürüm sağlıklı bir gebeliltir dua et olurmu bende sizler için hep dua ediyorım Rabbim inşaallah sizede en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip ederYaa. Sağlık olsun canım. Olur inşaALLAH. Senin gebeliğin ne durumda canom ağrın sızın var mı?
Hakkında hayırlısı Cnm insallah Nisan ayında bize güzel haberi verirsinKızlar ben kırmızı kart gördüm
Yeni bat 23 nisan
İnşallah tatlım dua edin bana daHakkında hayırlısı Cnm insallah Nisan ayında bize güzel haberi verirsin
Bence de canım çok kafaya taktıkça olmuyor zaten bakalım ben de bu ay takmamaya çalışacağım bu defa nasıl olacakKızlar çok kafaya takmayalım bugun çok alamadım telefonu elime hamilelik çok gelmedi aklıma arada baktım rahattım başka zaman olsa sürekli elimde telefon internetteyim bişey araştrıyorum okuyorum aklım daha da çok karısıyo biraz akışına bırakmak en iyisi olabilir bence
Aynen öyle yazmışlar ya kafaya takmadığı ay hamile kalmış kadınlar çok var bende öyle yapıcam olursa olur olmazsa yaşım küçük daha allah verir yapacak bişey yokBence de canım çok kafaya taktıkça olmuyor zaten bakalım ben de bu ay takmamaya çalışacağım bu defa nasıl olacak
Biz taktıkta ne oldu sanki biraz da umursamayalım belki bizim de bu ay gelir bebişlerimizAynen öyle yazmışlar ya kafaya takmadığı ay hamile kalmış kadınlar çok var bende öyle yapıcam olursa olur olmazsa yaşım küçük daha allah verir yapacak bişey yok
İnşallah bebiştir sana bunları yaşatan canımKonunun adına binaen şuan itibariyle benim de adetime 5 gün kaldı:)
Öncelikle şunu söyleyeyim bu ay gerçekten olsa da olur olmasa da olur kafasındayım ve kendimde belirti aramadan cidden vücudumdaki farklılıkları yazacağım;
1) Dünden beri ara ara şiddetli bi baş ağrısı oluyor.
2) Bikaç defa kasıklarıma ve karnımın alt bölgesine saniyelik bi sızı geldi.
3) Yine dünden beri göğüs uçlarım acıyor.
4) Ve son olarak da mesleğim dolayısıyla nöbetlerim oluyor dün gece de nöbetim vardı ve bu sabah eve enkaz gibi geldim resmen, normalde nöbet çıkışı gezmeye giden dayanıklı bi tipim halbuki, yani bu da belirti sayılıyorsa yorgunluk, halsizlik :) inşallah psikolojik değildir, psikolojiyse de böyle psikoloji olmaz olsun
İnşallah canım :)Biz taktıkta ne oldu sanki biraz da umursamayalım belki bizim de bu ay gelir bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?