Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Resimlerde öyle elimde baya net ciZgi Cnm dün sabah negatif di hayırlısı yarın kan verecem
İnşallah vardır canım dualarım seninle çok kaptırma kendini bende kasıklarım segriyince hadi var dedim içten içe unutlandım hüsrana ugradım sen kötüye hazırla kendini varsa daha iyi olur

Huhuuuu ben gene kırmızı kart yeni bat tarihim 29 nisan anldım ki kürtajdan sonra 33 gün olmuş aralıklarım

Yaa. Sağlık olsun canım. Olur inşaALLAH. Senin gebeliğin ne durumda canom ağrın sızın var mı?
Sırt ve karnımın alt kısmında ağrı oluyor inşallah normaldir bunlar 4 gün önce çok kötü oldum mide bulantısı baş dönmesi yarın bi doktora gidicem inşallah keseyi görürüm sağlıklı bir gebeliltir dua et olurmu bende sizler için hep dua ediyorım Rabbim inşaallah sizede en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip eder

Kızlar çok kafaya takmayalım bugun çok alamadım telefonu elime hamilelik çok gelmedi aklıma arada baktım rahattım başka zaman olsa sürekli elimde telefon internetteyim bişey araştrıyorum okuyorum aklım daha da çok karısıyo biraz akışına bırakmak en iyisi olabilir bence

Bence de canım çok kafaya taktıkça olmuyor zaten bakalım ben de bu ay takmamaya çalışacağım bu defa nasıl olacak

Bence de canım çok kafaya taktıkça olmuyor zaten bakalım ben de bu ay takmamaya çalışacağım bu defa nasıl olacak
Aynen öyle yazmışlar ya kafaya takmadığı ay hamile kalmış kadınlar çok var bende öyle yapıcam olursa olur olmazsa yaşım küçük daha allah verir yapacak bişey yok

Konunun adına binaen şuan itibariyle benim de adetime 5 gün kaldı:)
Öncelikle şunu söyleyeyim bu ay gerçekten olsa da olur olmasa da olur kafasındayım ve kendimde belirti aramadan cidden vücudumdaki farklılıkları yazacağım;
1) Dünden beri ara ara şiddetli bi baş ağrısı oluyor.
2) Bikaç defa kasıklarıma ve karnımın alt bölgesine saniyelik bi sızı geldi.
3) Yine dünden beri göğüs uçlarım acıyor.
4) Ve son olarak da mesleğim dolayısıyla nöbetlerim oluyor dün gece de nöbetim vardı ve bu sabah eve enkaz gibi geldim resmen, normalde nöbet çıkışı gezmeye giden dayanıklı bi tipim halbuki, yani bu da belirti sayılıyorsa yorgunluk, halsizlik :) inşallah psikolojik değildir, psikolojiyse de böyle psikoloji olmaz olsun

Aynen öyle yazmışlar ya kafaya takmadığı ay hamile kalmış kadınlar çok var bende öyle yapıcam olursa olur olmazsa yaşım küçük daha allah verir yapacak bişey yok
Biz taktıkta ne oldu sanki biraz da umursamayalım belki bizim de bu ay gelir bebişlerimiz

İnşallah bebiştir sana bunları yaşatan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…