- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Kist baş ağrısı yapıyor mu canım? Bilgin var mı?
İnsallah Cnm insallah aminnnnnnnSon 8insallah bu kez yüzümüz bir ömür gülecek.
Bekle bir kaç gün daha geç döllenmeyse çıkmaz D
Cnm bunu biz söyleyemeyiz senin doktor gitmen lazımGünaydın kızlar. Bu gece çok kötüydüm sabahı zor ettim. O kadar şiddetli kasık bel bacak ve baş ağrılarım vardı ki kıvrılıyordum yatakta ne yapacağımı da bilmiyordum. Övünmek gibi olmasın ben çok dayanıklıyım. Ondan sıktım dişimi. Ama öyle bir acı hiç yaşamadım. Midem de aşırı bulanıyordu. Kızlar acaba neden olabilir böyle bişey? Bi fikriniz var mı?
Cnm bunu biz söyleyemeyiz senin doktor gitmen lazımgeçmiş olsun
Yumurtlama döneminde bazılarında şiddetli sancı okumuştum ama enfeksiyon yada üşüttüysen bunlar da sancıyı arttırır Bebek te istiyorsun Cnm kafan rahat etsin git doktoraCanım uygulama yumurtlama dönemim olduğunu gösteriyor ama ondan olamaz dimi?
Yumurtlama döneminde bazılarında şiddetli sancı okumuştum ama enfeksiyon yada üşüttüysen bunlar da sancıyı arttırır Bebek te istiyorsun Cnm kafan rahat etsin git doktora
Etkilemez daha yumurtlama döneminde isen Bebek bile oluşmamıştır ki CnmBi ağrıkesici alırsam eğer bebek varsa 1ağrıkesici onu etkiler mi canım?(
Etkilemez daha yumurtlama döneminde isen Bebek bile oluşmamıştır ki Cnm
Sen bi doktora got nolur kafan rahat ederCanım yumurtlama döneminde olduğumu bilmiyorym ki uygılamada yazıyor sadece
Günaydın kızlar. Bu gece çok kötüydüm sabahı zor ettim. O kadar şiddetli kasık bel bacak ve baş ağrılarım vardı ki kıvrılıyordum yatakta ne yapacağımı da bilmiyordum. Övünmek gibi olmasın ben çok dayanıklıyım. Ondan sıktım dişimi. Ama öyle bir acı hiç yaşamadım. Midem de aşırı bulanıyordu. Kızlar acaba neden olabilir böyle bişey? Bi fikriniz var mı?
Evet canım qaliba adet oluyorsun.bence devamı gelirKızlar merhaba, bat tarihim 30 mart bugün adet oluyorum gibi oldum, pembe renkte akıntı gibi geldi. Adet mi oluyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?