Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Bu gece çok kötüydüm sabahı zor ettim. O kadar şiddetli kasık bel bacak ve baş ağrılarım vardı ki kıvrılıyordum yatakta ne yapacağımı da bilmiyordum. Övünmek gibi olmasın ben çok dayanıklıyım. Ondan sıktım dişimi. Ama öyle bir acı hiç yaşamadım. Midem de aşırı bulanıyordu. Kızlar acaba neden olabilir böyle bişey? Bi fikriniz var mı?

Cnm bunu biz söyleyemeyiz senin doktor gitmen lazım geçmiş olsun

Yumurtlama döneminde bazılarında şiddetli sancı okumuştum ama enfeksiyon yada üşüttüysen bunlar da sancıyı arttırır Bebek te istiyorsun Cnm kafan rahat etsin git doktora

Bi ağrıkesici alırsam eğer bebek varsa 1ağrıkesici onu etkiler mi canım?(

Canim doktorra gitmelisin. Gebelik varsa cok yenidir zaten o yapmaz böyle...doktora git bebek istedigini de söyle ki ona göre baksin

Kızlar merhaba ben bugün bir şey fark ettim daha önceki adetlerimin arası hep 32 33 gün sürmüş benim . Şimdi benim sat 26 27 şubat gibiydi şubatta 28 çektiği için benim adetime daha çokmu var ? Normal 28 günlül hesapla yarın yada öbür gün olmam lazım ama bilemedim . Kafam çok karıştı doktordan randevu aldım önüöizdeki hafta çarşambaya yada yarın sabah erkenden kalkıp gitsem mi diyorum bana bir akıl verin

Kızlar merhaba, bat tarihim 30 mart bugün adet oluyorum gibi oldum, pembe renkte akıntı gibi geldi. Adet mi oluyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…