Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Edicem tabi canım inşaALLAH sağlıklıdır sende sıkma canını kötü düşünme bence normal öyle şeyler. Ağrıları boş ver sonucun tadını çıkar

İnsallah İnan burda öyle bir ortam oluyor ki kişisel değil herkes tek beden birisinin hamile Haberini kendim hamile kalmış kadar seviniyorum üzüntüsünü kendi üzüntüm gibi hissediyorum
Aynen canım kasımdan beri takip ediyorum diğer topikte yazıyordum burayı sonradan buldum aynı şeyleri ben de hissediyorum gerçekten sevinçleri sevincim üzüntüleri üzüntüm oluyor

Kızlar ben her hamile haberi aldığımda kendiminki gibi seviniyorum. Her negatif testte de kendim yapmış gibi yıkılıyorum Rabbim hep sevindirsin bizleri

Kızlar ben her hamile haberi aldığımda kendiminki gibi seviniyorum. Her negatif testte de kendim yapmış gibi yıkılıyorum Rabbim hep sevindirsin bizleri
Aynen Cnm İnan çevremde akrabalardan ziyade burası derdimi anlıyor gibi geldi şimdi de cevremde kimse bilmiyor bu formdaki arkadaşlarımın hepsi biliyor :)

Aynen Cnm İnan çevremde akrabalardan ziyade burası derdimi anlıyor gibi geldi şimdi de cevremde kimse bilmiyor bu formdaki arkadaşlarımın hepsi biliyor :)

Aynen öyle. Çevre çok can yakıyor. Her şeyi laf söz ediyor. Tanımadığın arkadaşlarla sanal ortamda dertleşmek çok daha rahatlatıyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…