Sırt ve karnımın alt kısmında ağrı oluyor inşallah normaldir bunlar 4 gün önce çok kötü oldum mide bulantısı baş dönmesi yarın bi doktora gidicem inşallah keseyi görürüm sağlıklı bir gebeliltir dua et olurmu bende sizler için hep dua ediyorım Rabbim inşaallah sizede en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip eder
Cnm kan vermeye gidecem birazdan bu sabah testi tekrarladım bi tık daha koyukerem34gul canım noldu kan verdin mi?
Çok teşekkür ederim canım benimEdicem tabi canım inşaALLAH sağlıklıdır sende sıkma canını kötü düşünme bence normal öyle şeyler. Ağrıları boş ver sonucun tadını çıkar
Eki Görüntüle 2129623 Eki Görüntüle 2129622
Cnm kan vermeye gidecem birazdan bu sabah testi tekrarladım bi tık daha koyu
Hafi insallah meleğin seninledir CnmSon 6 gün
Yok Cnm 29,30 bat 2 Nisan yanlış yazmışım önce çatlatma iğnemin de 13 günüEvet canım baya belli oluyor. Bata kaç gün var? 2nisandı galiba senin. Bu kadar erken böyle çıkıyorsa büyük ihtimalle vardır bebişin inşaALLAH
Hayırlı olsun canımmm çok sevindim sorunsuz hamilelik geçirirsin inşallah darısı bizim başımıza :)Pek yazan merak eden Yok ama hamileyim kızlar kan sonucu çıktı 26.8 :)
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı beta artışları diliyorum canım Dua et bizim için dePek yazan merak eden Yok ama hamileyim kızlar kan sonucu çıktı 26.8 :)
Allah razı olsun Cnm insallah etmezmiyim burada tanıştığım herkese ediyorum rabbim tüm isteyenlere kısmet eder insssHayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı beta artışları diliyorum canım Dua et bizim için de
Allah razı olsun Cnm insallahhh amin darısı basına insallahHayırlı olsun canımmm çok sevindim sorunsuz hamilelik geçirirsin inşallah darısı bizim başımıza :)
Amin canım teşekkür ederim Allah dualarını kabul etsinAllah razı olsun Cnm insallah etmezmiyim burada tanıştığım herkese ediyorum rabbim tüm isteyenlere kısmet eder insss
İnsallah İnan burda öyle bir ortam oluyor ki kişisel değil herkes tek beden birisinin hamile Haberini kendim hamile kalmış kadar seviniyorum üzüntüsünü kendi üzüntüm gibi hissediyorumAmin canım teşekkür ederim Allah dualarını kabul etsin
Aynen canım kasımdan beri takip ediyorum diğer topikte yazıyordum burayı sonradan buldum aynı şeyleri ben de hissediyorum gerçekten sevinçleri sevincim üzüntüleri üzüntüm oluyorİnsallah İnan burda öyle bir ortam oluyor ki kişisel değil herkes tek beden birisinin hamile Haberini kendim hamile kalmış kadar seviniyorum üzüntüsünü kendi üzüntüm gibi hissediyorum
Aynen Cnm ve inanıyorum daha birçok güzel haber alicaz sevineceğiz insallah :)Aynen canım kasımdan beri takip ediyorum diğer topikte yazıyordum burayı sonradan buldum aynı şeyleri ben de hissediyorum gerçekten sevinçleri sevincim üzüntüleri üzüntüm oluyor
Aynen Cnm İnan çevremde akrabalardan ziyade burası derdimi anlıyor gibi geldi şimdi de cevremde kimse bilmiyor bu formdaki arkadaşlarımın hepsi biliyor :)Kızlar ben her hamile haberi aldığımda kendiminki gibi seviniyorum. Her negatif testte de kendim yapmış gibi yıkılıyorumRabbim hep sevindirsin bizleri
Aynen Cnm İnan çevremde akrabalardan ziyade burası derdimi anlıyor gibi geldi şimdi de cevremde kimse bilmiyor bu formdaki arkadaşlarımın hepsi biliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?