Arkadaşlar bakar mısınız bu arkadaşımın testi sizce ikinci çizgi var mı? Ben gördüm ama sizde telefonu uzaklaştırarak bakar mısınız Var mı
Resim net değil Cnm bulanık göremiyoruz daha net ceksenizArkadaşlar bakar mısınız bu arkadaşımın testi sizce ikinci çizgi var mı? Ben gördüm ama sizde telefonu uzaklaştırarak bakar mısınız Var mı
Başka konularda da sordum da hepsi gördüBen göremedim canm ya
Başka konularda da sordum da hepsi gördü
Pardon yeni gördüm hayır bu tek bende şuanResim net değil Cnm bulanık göremiyoruz daha net cekseniz
Hayır ya malesefBaşka resmi yok mu canjm
Pardon yeni gördüm hayır bu tek bende şuan
Hayır ya malesef
Kan testi yaptı canım malesef negatifZaten varsa bile fotolarda çıkmayabilir canım. Arkadaşın bi daha yapsın sabah idrarıyla
İnşallah hamilesindir canım ya çok Hafid bi çizgi var sanki ama çok belli değilKimse yokmu offff duramıyorum yerimde kızlar
Baya belli ikinci çizgi hamilesin inşallahEki Görüntüle 2129164 Gorebiliyorlusunuz kızlar ciZgi evde net gorunuyor iğnenin 12 günü 9 günüve 11 günü negatif ti hamilemiyim sındıiğnenin etkisi olabilir mi
Sağol Cnm insallahhh :)Baya belli ikinci çizgi hamilesin inşallah
Resimlerde öyle elimde baya net ciZgi Cnm dün sabah negatif di hayırlısı yarın kan verecemİnşallah hamilesindir canım ya çok Hafid bi çizgi var sanki ama çok belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?