Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrıkesici içtim bi tane. Rahatladım azcık. Tansiyonum düşmüş gibiyim elim ayağım tutmuyor sanki. Ama gece ve sabah çok daha kötüydüm acıdan kıvranıyordum. Ağrıkesici içip 15 dakka kadar uyudum ağrılar azaldı. Ha bide test yaptım tabiki negatif yine

Meraba bnm adetim 3 gun gecikti klomen kullaniyodum klomenim bitti doktorumm 31 martta test yap dedi ama bn bugun kan testi yaptim 0.01 cikti acaba 31 martta varsa tekrar yapsam cikarmii

Benim de 5 gün var belirtilerimi yazayım
1.halsizlik yorgunluk
2.krem gibi beyaz akıntı
3.aşırı derecede kasık batmaları genelde sağ
4.gözlerim parlak
5. Hafif alt karın bölgemde ağrı
6.bacaklarımda ağrı (kasığımda batmalar oldugu zaman sadece)

Bilmiyorum bunlar belirtimi ama 3 ay önce düşük yaşamıştım o zamanda böyleydi belirtilerim ve ben anlamamıstım hamile olduğumu 2.5 yıldır cocuk istiyoruz

Arkadaşlar bakar mısınız bu arkadaşımın testi sizce ikinci çizgi var mı? Ben gördüm ama sizde telefonu uzaklaştırarak bakar mısınız Var mı

Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var bugün insülin direnci için doktor kontrolün vardı gittim gebelik testi de istedim beta negatif çıktı ama kasık ta batmalarım var alt karnım segriyo cok hafif te akıntı var 3 ay polikistik için doğum kontrol hapı kullandım doktor hormonların düzlendiğini söyledi hamile kalabileceğimi söyledi ama olmadı çok üzgünüm insülin direnci de hiç düşmemiş ilaç dozunu yükseltti daha önce böyle olup hamile kalan var mı bana yardımcı olur musunuz ?

Gorebiliyorlusunuz kızlar ciZgi evde net gorunuyor iğnenin 12 günü 9 günüve 11 günü negatif ti hamilemiyim sındıiğnenin etkisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…