- 26 Ocak 2018
- 728
- 1.583
- 33
- 31
10 gün filan var ama ben hamile olamam yumurtalarim alındı dün tup bebek içinSaklicennet @Pinklanguage @mcyln83 Yasmin42423 @Meleekk3 @aselatilgan @nursevdi S SebiyeLda eğer sizin de 5 gün 1 hafta kaldıysa bekleyelim keşke ama keşke içimizden biri de olsa hamile olsa keşke ama hayırlısı olsun
Canım kendimi dualara verdim dua topiklerindeyim artık
Ah canım benim 31 i ama bizim malum tedavideyiz bakalım.Saklicennet @Pinklanguage @mcyln83 Yasmin42423 @Meleekk3 @aselatilgan @nursevdi S SebiyeLda eğer sizin de 5 gün 1 hafta kaldıysa bekleyelim keşke ama keşke içimizden biri de olsa hamile olsa keşke ama hayırlısı olsun
HoşbuldukAaa sen misin? Tekrar hoşgeldin :) tabi değiştiririm
İnşallah o günleri de görürüzCanım biz burda o kadar keşke diyenlerin hamişlik haberini aldık ki. Sizlerin de alırız inşaALLAH
Valla benim 6 gun gecti iki gundur evde dogal testler yapiyorum zaten umudum yokta buyuk bi ihtimal içi boş geçikme ama iste benim koca kafali umutlaniyor yok deyincede küsuyor kızıyor ben anlamadimm
Dediğim gibi sorun yok ikimizde de o yüzden bilmiyorum umudumu kaybetsem olucakHoş geldin canım niye yüzde 5?
Aaah Yasemin ahhhNiye umudun yok cnm?
Canım kendimi dualara verdim dua topiklerindeyim artıkRabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hepimize nasip eder inşallah anneliği. Benim biliyorsun kist vardı ilaç kullanıyorum az kaldı hasta olmama hastalığın 3.günü gdecem bakalım geçmişse kist çalışmalara başlayacaz inşallah yani mayıs ayı benim için çok heyacanlı bi bekleyiş olacak sen n’aptın hasta oldun mu
Dediğim gibi sorun yok ikimizde de o yüzden bilmiyorum umudumu kaybetsem olucak
Aaah Yasemin ahhh
Canım kendimi dualara verdim dua topiklerindeyim artıkRabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hepimize nasip eder inşallah anneliği. Benim biliyorsun kist vardı ilaç kullanıyorum az kaldı hasta olmama hastalığın 3.günü gdecem bakalım geçmişse kist çalışmalara başlayacaz inşallah yani mayıs ayı benim için çok heyacanlı bi bekleyiş olacak sen n’aptın hasta oldun mu
Ne bulsam acabaCanım umudunu kaybetsen olucak diye bişey yok. Kafandan çıkarsan hamilelik düşünmesen olucak. Başka bişeyler bulsan kendine boş vaktin olmasa düşünmek için mesela.
BilmiyorumNesi var?
Ne bulsam acaba
Akşama kadar işyerinde çalışıyorum sorun yok ama akşam eve gidince takıyorım ne saçma
Bi Öner’in var mı kafadan çıkarma önerisikafadan çıkardığım ay hanile kalırım gerçekten Çinkü beyin gücüm çok kuvvetli
Merhaba öncelikle isteyen herkese bebek nasip etsin rabbim. Gece baş dönmesi ve ani üşüme sıcak basmasiyla acile gittim bhcg sonucum37.3 çıktı gebelik başlamış iki gün sonra kadin doğuma git dedi doktor . Dayananadim bugün sağlık ocağında da kan verdim sonucum 63.8 olmuş yani aradan sadece 15 saat gecmistir ayrıca bat ım yarın ve düzenli olurum sizce gebelik var mıdır zaman geçmiyor yarına kadar beklemek suan cok zor geliyor
Ayu inşallah bir problem yoktur tmrabbim hepimizin kalbinden geçeni hayatımıza vasıl eylesin inşallah ilk gebeligim olucak haliyle tedirginlik heyecan aşırı fazla :)Hoşgeldin öncelikle tebrik ederim gebelik var tabi hamilesin. Ama sağlıklı mı yoksa ALLAH korusun kimyasal mı onu öğrenmek için kan verdiğin günden iki gün sonra kan vermen gerekiyor diyor doktorlar. İkiye katlanması gerekiyor. İnşaALLAH mecbur yarını beklemen lazım. Şimdilik sen sevinmene bak olumsuz düşünme. Hamilesin tadını çıkar canımRabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?