Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim 6 gun gecti iki gundur evde dogal testler yapiyorum zaten umudum yokta buyuk bi ihtimal içi boş geçikme ama iste benim koca kafali umutlaniyor yok deyincede küsuyor kızıyor ben anlamadimm

ftmclk @Bikucukbalik kızlar nerelerdesiniz yaa kk sizSiz boş gibi
Canım kendimi dualara verdim dua topiklerindeyim artık Rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine hepimize nasip eder inşallah anneliği. Benim biliyorsun kist vardı ilaç kullanıyorum az kaldı hasta olmama hastalığın 3.günü gdecem bakalım geçmişse kist çalışmalara başlayacaz inşallah yani mayıs ayı benim için çok heyacanlı bi bekleyiş olacak sen n’aptın hasta oldun mu

Ben hasta oldum ama bişey de anlamadım o hastalıktan. Şimdi yumurtlama dönemindeyim eşime küstüm yaklaşmıyorum. Neden hep böyle olur ki yumurtlama döneminde kavga edip küsüyoruz yani elde avuçta yine bebiş yok

Dediğim gibi sorun yok ikimizde de o yüzden bilmiyorum umudumu kaybetsem olucak

Canım umudunu kaybetsen olucak diye bişey yok. Kafandan çıkarsan hamilelik düşünmesen olucak. Başka bişeyler bulsan kendine boş vaktin olmasa düşünmek için mesela.

Hangi dua topiğindesin beni de ekle canm

Canım umudunu kaybetsen olucak diye bişey yok. Kafandan çıkarsan hamilelik düşünmesen olucak. Başka bişeyler bulsan kendine boş vaktin olmasa düşünmek için mesela.
Ne bulsam acaba
Akşama kadar işyerinde çalışıyorum sorun yok ama akşam eve gidince takıyorım ne saçma
Bi Öner’in var mı kafadan çıkarma önerisi kafadan çıkardığım ay hanile kalırım gerçekten Çinkü beyin gücüm çok kuvvetli

Bizim burda bir deyim var. Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş diye henüz hamile kalamadığım için sana ne öneride bulunsam bilemiyorum
Şaka bi yana herkes kafandan çıkar diyor aslında ben eskisi kadar değilim hiçbir belirtiye takılmıyorum artık. Diziilerle filmlerle oyalanıyorum. Örgü yapıyorum mesela. Tavsiye ederim. Baktın düşünmeye başlıyorsun at kendini örgüye. Örgü ören insanın kafasında hiçbi düşünce olmuyor çok garip bu.

Merhaba öncelikle isteyen herkese bebek nasip etsin rabbim. Gece baş dönmesi ve ani üşüme sıcak basmasiyla acile gittim bhcg sonucum37.3 çıktı gebelik başlamış iki gün sonra kadin doğuma git dedi doktor . Dayananadim bugün sağlık ocağında da kan verdim sonucum 63.8 olmuş yani aradan sadece 15 saat gecmistir ayrıca bat ım yarın ve düzenli olurum sizce gebelik var mıdır zaman geçmiyor yarına kadar beklemek suan cok zor geliyor

Hoşgeldin öncelikle tebrik ederim gebelik var tabi hamilesin. Ama sağlıklı mı yoksa ALLAH korusun kimyasal mı onu öğrenmek için kan verdiğin günden iki gün sonra kan vermen gerekiyor diyor doktorlar. İkiye katlanması gerekiyor. İnşaALLAH mecbur yarını beklemen lazım. Şimdilik sen sevinmene bak olumsuz düşünme. Hamilesin tadını çıkar canım Rabbim sağlıklı hamilelik yaşatsın inşaALLAH

Ayu inşallah bir problem yoktur tmrabbim hepimizin kalbinden geçeni hayatımıza vasıl eylesin inşallah ilk gebeligim olucak haliyle tedirginlik heyecan aşırı fazla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…