Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nisa’nın ilk haftası say işte ha 1 i ha 6 sı regl olcaz işte kafana sok ben de sokmaya çalışıyorum

Aynen öyle can sıkıyolar anca ağzı olan konuşuyor hiç kırılır mı üzülürmü demek yok

Bi kere adetim ilk kez gecikmişti 4-5 gün internetten araştırdım ilaçlar da geciktirebiliomuş ben sevinmiştim halbuki ilk kez geciktiğini için hamile olucam sanıyordum clomen kullanmıştım aaa dedim demek ilaçtan geciktim ve tamamen ilaçtan olduğuna inandım inandığım be beynimde bitrdidiğim için dakikalar içinde adet olmuştum

Sen kafandan atiyon tam unutuyon kendini bilmezin biri geliyor cocugun yok mu diyor gel de unut

Kızlar epeydir yoktum napiyosunuz yeni hamileler varmış baktım hayırlı olsun bekleyenlerde hemen hamile kalır insallah.8+6 Oldum. Geçen. Hafta kalp atışı var dedi dr ama.ama.yine dinletmedi. Progestan verdi vajina dan fitil olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…