Nisa’nın ilk haftası say işte ha 1 i ha 6 sı regl olcaz işte kafana sok ben de sokmaya çalışıyorum@Why name is ,ben iki tane program indirmistim birimde 5 nisan birinde 6 nisan regl günüm, seninle ayni gün hastalanmistik evet ama döngüm 27-28-29-30 gün değişebiliyor ,hayırlısı bakalım , hamilelik belirtisi adina hiçbirşey yaşamıyorum malesef suna
Aynen canim umutlanmayalim olursa da süpriz olsunNisa’nın ilk haftası say işte ha 1 i ha 6 sı regl olcaz işte kafana sok ben de sokmaya çalışıyorum
Hadi beynimizi kandırmaya çalışalım
Adet olucam olucam
Aynen öyle can sıkıyolar anca ağzı olan konuşuyor hiç kırılır mı üzülürmü demek yokCok bilmiş insanlar. Deli ediyorlar insani. Bana da geçenlerde bir dugunde yaşlı bi teyze kızım senin çoçuğun olmuyor mu dedi. O kadar insan içinde kurduğu cümle.
Daha evleneli 2 sene olacak bu Mayıs’ta. İlk sene hic düşünmemişiz. İkinci sene içinde olmuş düşmüş. Ne istiyor acaba bu insanlar...
Sanki doğsa gelip onlar bakacak. Onlara neyse. Toplumun şu baskısı insani gerdikçe geriyor.
İnşallah sende hamilesindir canım ögrenirsen falan yaz mutlaka canımamin aynı belirtiler bende de var ama hayırlısı
amin canım tamam yazarım hemenİnşallah sende hamilesindir canım ögrenirsen falan yaz mutlaka canım
Sen kafandan atiyon tam unutuyon kendini bilmezin biri geliyor cocugun yok mu diyor gel de unutBizim burda bir deyim var. Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş diyehenüz hamile kalamadığım için sana ne öneride bulunsam bilemiyorum
Şaka bi yana herkes kafandan çıkar diyor aslında ben eskisi kadar değilim hiçbir belirtiye takılmıyorum artık. Diziilerle filmlerle oyalanıyorum. Örgü yapıyorum mesela. Tavsiye ederim. Baktın düşünmeye başlıyorsun at kendini örgüye. Örgü ören insanın kafasında hiçbi düşünce olmuyor çok garip bu.
Her ay aynisi oluyorda o yuzden ici bos gecikme bak simdi adet oldum geldi bosuna heveslenme hayal kurma birden bosluga dusme o yuzden umudum yok canimNiye umudun yok cnm?
Bu hayattaki tek istedigi sey yok canimBilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?