Ayu inşallah bir problem yoktur tmrabbim hepimizin kalbinden geçeni hayatımıza vasıl eylesin inşallah ilk gebeligim olucak haliyle tedirginlik heyecan aşırı fazla :)
Merhaba öncelikle isteyen herkese bebek nasip etsin rabbim. Gece baş dönmesi ve ani üşüme sıcak basmasiyla acile gittim bhcg sonucum37.3 çıktı gebelik başlamış iki gün sonra kadin doğuma git dedi doktor . Dayananadim bugün sağlık ocağında da kan verdim sonucum 63.8 olmuş yani aradan sadece 15 saat gecmistir ayrıca bat ım yarın ve düzenli olurum sizce gebelik var mıdır zaman geçmiyor yarına kadar beklemek suan cok zor geliyor[/QUOTE
Hayırlı olsun canım inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :)
Duymuştum bu örgü meselesiniBizim burda bir deyim var. Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş diyehenüz hamile kalamadığım için sana ne öneride bulunsam bilemiyorum
Şaka bi yana herkes kafandan çıkar diyor aslında ben eskisi kadar değilim hiçbir belirtiye takılmıyorum artık. Diziilerle filmlerle oyalanıyorum. Örgü yapıyorum mesela. Tavsiye ederim. Baktın düşünmeye başlıyorsun at kendini örgüye. Örgü ören insanın kafasında hiçbi düşünce olmuyor çok garip bu.
O günler küsme alttan al canım o günler geçtikten sonra bana böyle yapmıştın de küsBen hasta oldum ama bişey de anlamadım o hastalıktan. Şimdi yumurtlama dönemindeyim eşime küstüm yaklaşmıyorum. Neden hep böyle olur ki yumurtlama döneminde kavga edip küsüyoruz yani elde avuçta yine bebiş yok
Duymuştum bu örgü meselesini
İyi gelen kişileri de duymuştum denicem alıyım şişle yün ya da anneme söyliyim gelirken getirsin
Bişey sorcam çatlatma iğnesi nasıl oluyo canınızı yakıyo mu göbekten vuruluyo diye duydum öyle bişey var mı ?5 gun kaldı. Çatlatma iğnesi vuruldum 9 gun önce. Test yapsam mk acaba. Sabahtan beri belim agriyor ve kaşıklarımda hafiften bir sizi var.
Bişey sorcam çatlatma iğnesi nasıl oluyo canınızı yakıyo mu göbekten vuruluyo diye duydum öyle bişey var mı ?
İnşallah tutmuştur canım yok çok canım yandı falan diye anlattılar korkuttular öyle korkulacak bişey yokmuş sanırımİlk kez Klomen verdi doktor adetin 2 günü başladım. O bittikten sonra yumurta takibi yaptı. Ve iğne verdi 14. Günde göbekten vurdular. Özel hastanede acile gidip reçeteyle vurduruyorsun. Cok hafif bi sizi oluyor vurdugu yerde o kadar. Birkaç gün vurduğu yerde ince bi sızı oldu. Sonra geçti.
Şimdi adete 5 gun kaldı merak içindeyim.
İnşallah tutmuştur canım yok çok canım yandı falan diye anlattılar korkuttular öyle korkulacak bişey yokmuş sanırım
O günler küsme alttan al canım o günler geçtikten sonra bana böyle yapmıştın de küsniye hastalığın nasıldı ki canım
Aynen öyle canım takmayalım olmuyo ama sürekli çevreden çocuk yok mu lafı gelinde bişey yok mu yok şu doktora git bu doktora git bunlar da çok bunaltıyoYok canım. Normalde benim agri Esin’in cok dusuktur dayanamam ama hafif bi sizi şekilde. Tanı bünyeden bünyeye değişir ama sen de kendini korkutma. Ne geliyorsa başımıza hep korkular endişeler yüzünden.
Her ay oldu mu olacak mi endişesi yüzünden stres yapıp hic sorun yokken gebe kalamıyoruz. En iyisi rahat olmak. Başarabilirsek tabi.
İnşallah üstüne görme gibi bişey olmuştur canım silik te olsa çıktığında bebiş oluyo genelde :))1gün kanamam oldu diğer 2gün lekelenme. Ve aşırı ağrı baş ağrısı bel kasık ne dersen regl bittikten sonra bile devam etti. Lekelenmem bittiktrn 3-4gün sonra kanamam oldu yine bi kaç saat devam etti bitti. Test yaptım 4-5gün önce çok çok silik çizgi çıktı ama bişey olduğunu sanmıyorum. Batımı bekliyorum
Silik çıkmışsa hamilesindir belki canım tekrar bi test yap istersen1gün kanamam oldu diğer 2gün lekelenme. Ve aşırı ağrı baş ağrısı bel kasık ne dersen regl bittikten sonra bile devam etti. Lekelenmem bittiktrn 3-4gün sonra kanamam oldu yine bi kaç saat devam etti bitti. Test yaptım 4-5gün önce çok çok silik çizgi çıktı ama bişey olduğunu sanmıyorum. Batımı bekliyorum
amin aynı belirtiler bende de var ama hayırlısıİnşallah üstüne görme gibi bişey olmuştur canım silik te olsa çıktığında bebiş oluyo genelde :))
Bakıya gelmişem wifide yoxdu giremiremSerAy12 qız haralardasan?
Aynen öyle canım takmayalım olmuyo ama sürekli çevreden çocuk yok mu lafı gelinde bişey yok mu yok şu doktora git bu doktora git bunlar da çok bunaltıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?