Bende 15 gün boyunca karnımdan iğne yaptım güne 3 tane en son günde 6 tane iğne yaptım ikisi catlatma iğnesi idi Hayır hiç acimiyo yada ben alistim.ama brnim sağ gobegim sertlesmisti ve iğne batmiyordu hep sondan yaptım hiç hastanede vurmadim zor değilBişey sorcam çatlatma iğnesi nasıl oluyo canınızı yakıyo mu göbekten vuruluyo diye duydum öyle bişey var mı ?
Bişey sorcam çatlatma iğnesi nasıl oluyo canınızı yakıyo mu göbekten vuruluyo diye duydum öyle bişey var mı ?
Bişey sorcam çatlatma iğnesi nasıl oluyo canınızı yakıyo mu göbekten vuruluyo diye duydum öyle bişey var mı ?
Kendin mi yaptın valla çok soğuk kanlısın maşallah ben yapamazdım herhalde işe yaradı mı tuttu mu bebişin canımBende 15 gün boyunca karnımdan iğne yaptım güne 3 tane en son günde 6 tane iğne yaptım ikisi catlatma iğnesi idi Hayır hiç acimiyo yada ben alistim.ama brnim sağ gobegim sertlesmisti ve iğne batmiyordu hep sondan yaptım hiç hastanede vurmadim zor değil
Ahh ya laf olsun die demiyorum benim de sağlığım sıhhatim yerinde şükür ailesel veya parasal sorunum da yok. Eğer hayırlısı ise olsun hayırlısını isteyerek dua edelim canım sen daha gençsin . emin ol hamile olucaksın bebeğin olucak İnan buna Allah’ın izniyle . 2 sene sora da olsa geç kalmassın lütfen çıkar kafandan.Bu hayattaki tek istedigi sey yok canim
Çok şükür amin cAnımKızlar yeni hastaneden çıktım çok şükür keseyi gördüm 5+2miş başta göremedi sonradan gördü inşallah kalp atışını da duyarım
Rabbim sizlerede bu sevinci nasip eder inşallah.
Amin canım keşkeSabahtan beri kasiklarimda bi sızı ve bel agrisi var. Allah hayırlara yazsın. İnsallah hamileyizdir.Amin.
Biliyorum olucak ama iste gelde icime anlat insan kendi kendine soyluyor baskasinin soylemesine gerek kalmadan sen dusunuyorsun iste ah ahh halimize bin şukur allah tez zamanda tum istiyenlere ikiz ikiz versin inşallahAhh ya laf olsun die demiyorum benim de sağlığım sıhhatim yerinde şükür ailesel veya parasal sorunum da yok. Eğer hayırlısı ise olsun hayırlısını isteyerek dua edelim canım sen daha gençsin . emin ol hamile olucaksın bebeğin olucak İnan buna Allah’ın izniyle . 2 sene sora da olsa geç kalmassın lütfen çıkar kafandan.
Amin canım aminnnBiliyorum olucak ama iste gelde icime anlat insan kendi kendine soyluyor baskasinin soylemesine gerek kalmadan sen dusunuyorsun iste ah ahh halimize bin şukur allah tez zamanda tum istiyenlere ikiz ikiz versin inşallah
Allah sevindirsin inşallah belki kendiliginden tutar ben geliyorum anne der inşallahNisa’nın 3 ünde olucam ama erken de olursam şaşmam iki üç güne kadar
İnşallah canım benimAllah sevindirsin inşallah belki kendiliginden tutar ben geliyorum anne der inşallah
Dün yumurta larim toplandı henüz transfer olmadım bi ay erteledi doktor dua edin inşaallah olur bebis im iki kere aşılama oldum ozaman da iğnelerimi kendim yaptim zaten küçük iğne başlıklar i vsr ve normalden ince hatta ben ilk gün uğraşıyorum batirmaya karşıya bakıyorum sonra baktım gobegim e meğer batirmisim ama hisetmemisim hala girsin diye batirmaya çalışıyorum yani hissedilmiyor korkma hergün hastaneye gidemedim ignelerimin saati akşam 7 buçuk bir tanesi gece yatmadan filan mecbur kendim yaptim duanizi beklerimKendin mi yaptın valla çok soğuk kanlısın maşallah ben yapamazdım herhalde işe yaradı mı tuttu mu bebişin canım
Ederim canım inşallah kavuşırsun bebeğine ben sadece 3 ay polikistik tedavisi gördüm bu ay herşey normaldi ama olmadı öbür aya inşallah allah isteyen herkese versin senin de kucağını boş bırakmasın :)Dün yumurta larim toplandı henüz transfer olmadım bi ay erteledi doktor dua edin inşaallah olur bebis im iki kere aşılama oldum ozaman da iğnelerimi kendim yaptim zaten küçük iğne başlıklar i vsr ve normalden ince hatta ben ilk gün uğraşıyorum batirmaya karşıya bakıyorum sonra baktım gobegim e meğer batirmisim ama hisetmemisim hala girsin diye batirmaya çalışıyorum yani hissedilmiyor korkma hergün hastaneye gidemedim ignelerimin saati akşam 7 buçuk bir tanesi gece yatmadan filan mecbur kendim yaptim duanizi beklerim
Amin canım inşaallah polikistik tedavisi mi polikistik tedaviyle geçmiyor du bildiğim kadrylaEderim canım inşallah kavuşırsun bebeğine ben sadece 3 ay polikistik tedavisi gördüm bu ay herşey normaldi ama olmadı öbür aya inşallah allah isteyen herkese versin senin de kucağını boş bırakmasın :)
Aynen öyle geçmedi de zaten tek yumurtalığım temizlendi diğeri hala polikistik ama önemli olan hormonlar hormon düzgünse polikistik görünümü bişey fark etmiyormuş bana da hormonların düzeldi demişti ama olmadı yarın adet günüm eğer olursam tekrar başka doktora gidicem 2.3.gün hormknlara baktırmaya polikistik te bebek tedai yerine geçiyor polikistik hastalarının bir çogunda hamilelikten sonra yumurtalıkların ve hormonların düzlendiği görülmüş duyduğumda çok sevindim ama bu ay olmadıAmin canım inşaallah polikistik tedavisi mi polikistik tedaviyle geçmiyor du bildiğim kadryla
Niye verdin bi sikinti mi var allah korusunKızlar ben takip amaçlı tekrar kan verdim sonucu bekliyorum yarım saate çıkar inss :) rabbim yardımcımız olsun
Nisa’nın 3 ünde olucam ama erken de olursam şaşmam iki üç güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?