Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Cnm çok sağol :) sen naptin keseyi gördün mü :)
Evet canım çok şükür bende bugün keseyi gördüm ay başta doktor görmedi sonradan gördü Rabbim sizlerde bu sevinci yaşatır hayırlısıyla sıra bende kalp atışına bakalım :)

Evet canım çok şükür bende bugün keseyi gördüm ay başta doktor görmedi sonradan gördü Rabbim sizlerde bu sevinci yaşatır hayırlısıyla sıra bende kalp atışına bakalım :)
Aynen çok stresli isler çok şükür görmüşsün rabbim hayırlısı ile ikimize de kalp atışlarını duymayı sonra kucağımıza alıp koklamayi nasip eder indallah :)

Aynen çok stresli isler çok şükür görmüşsün rabbim hayırlısı ile ikimize de kalp atışlarını duymayı sonra kucağımıza alıp koklamayi nasip eder indallah :)
Aşkolsun sadece ikinize mi??(saka yapiyorum inşallah alinmazsin rabbim kucaginiza alip buyutmeyi nasip etsin )

Bende 7 yıldır evliyim ve hep pco dendi Enson tup bebek düşündüm hastaneye gittim Abla polikistik olmayı bir yana bırak rezervin azalmis dediyumurtan az yok filan dedi ben bir macun kullanım rezervim düzeldi işte tup bebek için sonuçları bekliyoruz yani zamanla geçmişti veya hiç yoktu bilmiyorum ama bana hiç polikistik tedavisible bahsetmediler hep göz rengi gibi rahim yapısı dediler geçmez dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…