Benimde Nisan 3. Bugünkü kasık agrim ya adetten ya gebelikten anlamadım gitti. Adet olacakmışım gibi ama olmadım.
Değer dusuk ya düzenli artış varmi diye verdimNiye verdin bi sikinti mi var allah korusun
Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin benimde dün 27 çıktı değer ,yarın tekrar tahlil dddi doktor inşallah benim de artar son adet tarihin neydi senin76 .9 çıktı kızlar değerim çok şükür artmış :)
2 mart Cnm son adet tarihim gün sabah benim 26 .8 di az önce 76.9 çok şükür rabbime :) insallah seninde değerin artar :)Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin benimde dün 27 çıktı değer ,yarın tekrar tahlil dddi doktor inşallah benim de artar son adet tarihin neydi senin
Benim de 2 Mart2 mart Cnm son adet tarihim gün sabah benim 26 .8 di az önce 76.9 çok şükür rabbime :) insallah seninde değerin artar :)
Cok sevindim inşallah saglicakla kucagina alirsin bizlere dua et allah yardimcin olsun76 .9 çıktı kızlar değerim çok şükür artmış :)
Kasım ayında kürtaj oldum Cnm insallah sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı değerlerimiz ortalama ayni çıkmış :) dün sabah benim 26.8 :)Benim de 2 Martbenimde bi kaybım var senin de olmuş rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah heyecanlıyım çok
Allah razı olsun Cnm sağol :)Cok sevindim inşallah saglicakla kucagina alirsin bizlere dua et allah yardimcin olsun
Rahat ol canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar ben takip amaçlı tekrar kan verdim sonucu bekliyorum yarım saate çıkar inss :) rabbim yardımcımız olsun
Maşallah diyelim76 .9 çıktı kızlar değerim çok şükür artmış :)
Amin Cnm çok sağol :) sen naptin keseyi gördün mü :)Rahat ol canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Evet canım çok şükür bende bugün keseyi gördümAmin Cnm çok sağol :) sen naptin keseyi gördün mü :)
Aynen çok stresli isler çok şükür görmüşsün rabbim hayırlısı ile ikimize de kalp atışlarını duymayı sonra kucağımıza alıp koklamayi nasip eder indallah :)Evet canım çok şükür bende bugün keseyi gördümay başta doktor görmedi sonradan gördü Rabbim sizlerde bu sevinci yaşatır hayırlısıyla sıra bende kalp atışına bakalım :)
Aşkolsun sadece ikinize mi??Aynen çok stresli isler çok şükür görmüşsün rabbim hayırlısı ile ikimize de kalp atışlarını duymayı sonra kucağımıza alıp koklamayi nasip eder indallah :)
Amin aminn inşallah kuzumAynen çok stresli isler çok şükür görmüşsün rabbim hayırlısı ile ikimize de kalp atışlarını duymayı sonra kucağımıza alıp koklamayi nasip eder indallah :)
Hayır kuzum hepimize insalahhhhhhhhhhhh:)Aşkolsun sadece ikinize mi??(saka yapiyorum inşallah alinmazsin rabbim kucaginiza alip buyutmeyi nasip etsin )
Sen de bizdensinBenimde Nisan 3. Bugünkü kasık agrim ya adetten ya gebelikten anlamadım gitti. Adet olacakmışım gibi ama olmadım.
Bende 7 yıldır evliyim ve hep pco dendi Enson tup bebek düşündüm hastaneye gittim Abla polikistik olmayı bir yana bırak rezervin azalmis dediyumurtan az yok filan dedi ben bir macun kullanım rezervim düzeldi işte tup bebek için sonuçları bekliyoruz yani zamanla geçmişti veya hiç yoktu bilmiyorum ama bana hiç polikistik tedavisible bahsetmediler hep göz rengi gibi rahim yapısı dediler geçmez dedilerAynen öyle geçmedi de zaten tek yumurtalığım temizlendi diğeri hala polikistik ama önemli olan hormonlar hormon düzgünse polikistik görünümü bişey fark etmiyormuş bana da hormonların düzeldi demişti ama olmadı yarın adet günüm eğer olursam tekrar başka doktora gidicem 2.3.gün hormknlara baktırmaya polikistik te bebek tedai yerine geçiyor polikistik hastalarının bir çogunda hamilelikten sonra yumurtalıkların ve hormonların düzlendiği görülmüş duyduğumda çok sevindim ama bu ay olmadı
teacheralla adet günün 9 mart mıydı eğer öyle ise @Why name is in ve benimde öyle benim 5 ,6 nisan bat diyor takvimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?