- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
Aynen öle canım kaçgun kaldi regele.Yok canım ben ona üzülmüyorum
İlginç bir belirti sadece
Gerek yok cildiyeye
İnşallah canım hiç umudun yokken allah kısmet etsin
4 gün kaldı canımAynen öle canım kaçgun kaldi regele.
Baya seyler var biz kadinlar bu durumda erkekler anlaması lazım. Benimde bir yerde sivilce çıkar yada sinirli olurum kendi kendime agrilar çok olurEki Görüntüle 2130552
4 gün kaldı canım
Sen kafandan atiyon tam unutuyon kendini bilmezin biri geliyor cocugun yok mu diyor gel de unut
Aynen sivilce bende de oluyoBaya seyler var biz kadinlar bu durumda erkekler anlaması lazım. Benimde bir yerde sivilce çıkar yada sinirli olurum kendi kendime agrilar çok olur
Kızlar yeni hastaneden çıktım çok şükür keseyi gördüm 5+2miş başta göremedi sonradan gördü inşallah kalp atışını da duyarım
Rabbim sizlerede bu sevinci nasip eder inşallah.
Kızlar ben takip amaçlı tekrar kan verdim sonucu bekliyorum yarım saate çıkar inss :) rabbim yardımcımız olsun
Cnm naptin test yaptın mi birşey varmi sen hamilesin bence :)Benimde Nisan 3. Bugünkü kasık agrim ya adetten ya gebelikten anlamadım gitti. Adet olacakmışım gibi ama olmadım.
Sağol Cnm 76.9 çıktı değerim çok şükür rabbimeİnşaALLAH değerin artar canım
76 .9 çıktı kızlar değerim çok şükür artmış :)
Tabi canım her zaman dualarımdasınız Rabbim inşallah bu sevinci sizede tez vaikte yaşatırCanım sağlıkla kucağına al inşaALLAH bizler için de dua et
Tatlim deneme asamalarindayim ilk denemede kafaya takip cok arastirmistim buradan bu sefer relax olup hic kafama takmiyorum arastirmiyorum kendimi iyi hissediyorum bu sekilde sizleri merak ettim ve girdim tabikide busefer ki calismamizin sonucunuda belirticem
Hiç başıma gelmedi canım bilemedim kusura bakma sen kötüye alıştır kendini yine varsa da sürpriz olsun inşallah ta vardır cuma günü hürmetine allah isteyen herkese versin
Adet belirtisi ile gebelik belirtileri neredeyse ayni Cnm benim umudum kalmamıştı adet olucam sanıyordumAdet belirtilerim karin agrisi, gogus kasintisi,kafam kasiniyor ve asiri tatli istedigi var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?