- 28 Mart 2018
- 35
- 43
- 8
- 36
Hayırlı olsun benimde son adet tarihim 2 mart :) hayırlı olsun 24 saat yada 2 gün sonra tahlilini yenile değerin artısını takip etKızlar merhaba . Adetime 4 gün var. Yumurtlama günüm kendi hesabıma göre 20 martta idi. Adetimide 2 martta olmuştum.7 sinde bitmişti. Yumurtlamadan 2 gün önce ve iki gün sonra eşimle ilişkimiZ oldu. Karnımda sanki adet gibi sancılar oluşuyordu. İçime şüphe düştü ve bugün erken testlerden denedim. Çok hafif silik çıktı. Dayanamadım gecenin bu saatinde acile gidip kan testi yaptırdım betam 19,2 şıktı. Bu ne demek yardımcı olurmusunuz. Ne yapmalıyım. Allah herkesten razı olsun
AmiiinnnnnBende sizlerdenim arkadaşlar çok uzun süredir sessiz sessiz takip ediyorum bugün bende yazmaya karar verdim.4 marttı en son adet tarihim her ay 5 yada 6 gün önce adet oluyordum bu ay henüz olmadım ve ben okadar uzun süredir bekliyorumki hamileliği rabbim isteyen herkese versin insallah..Amin
Tamam takip edip buradan bilgilendireceğim. Herkesin tecrübesi o kdar işe yarıyorki. Umarım her şey güzel olurHayırlı olsun benimde son adet tarihim 2 mart :) hayırlı olsun 24 saat yada 2 gün sonra tahlilini yenile değerin artısını takip et
İnsallah insallah Cnm mutlaka haber ver ben ilk tahlil yaptırdim 26.8 çıktı tam 36 saat sonra yeniledim kan tahlilini 76.9 çıktı değern kaç olmadı değil önemli olan düzenli artması kişiden kişiye göre değişiyor değerTamam takip edip buradan bilgilendireceğim. Herkesin tecrübesi o kdar işe yarıyorki. Umarım her şey güzel olur
Dikkat bebek geliyo :) ayy çok güzel mutluluk ya ne güzel heycanlar allahım bizlere de yaşat nolursun
Aminn insallahhHamişlerimiz gitgide artıyor ne kadar da mutluluk verici bişeyRabbim biz ilk bebeğini hasretle bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH
Aminnnnn :)))Hamişlerimiz gitgide artıyor ne kadar da mutluluk verici bişeyRabbim biz ilk bebeğini hasretle bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH
Qax canımHansı rayon?
Hamile kalamadım bu ay özele başladım histeroskopi oldum ilk adetimde aşılamaya başlayacağımD ddenizyildizii
E erdilara
E emel-y
melegim_06
@bingildak
P pembehayaller06
Bikucukbalik
H hng-ky 24
A Alya_sura88
@Gloke
TopraKahveBob
Kızlar acaba son durumunuz ne? Hamiş varmı?
Ayyyy yes yes 1 neferde variymish coxalsin qrup yaradib danishagQax canım
Ayyyy yes yes 1 neferde variymish coxalsin qrup yaradib danishagmen ve bidenede qiz var biden judy bide sen::)))))bashka varmi?
Hamile kalamadım bu ay özele başladım histeroskopi oldum ilk adetimde aşılamaya başlayacağım
Ayyy ne gozel yaradacam indi sabahdan danishagVar var menim bacım var. Senin adaşındı özüde :))))MirAy92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?