Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh ahh bu gün bat günüm. Akşama kadar beklicem gelen giden olacak mı bakalım. Çarşamba günü test negatifti. Oğlum 12 yaşında 2 kürtajım var. Hep göğüslerim şişmişti birde süt kesiği gibi akıntım olmuştu hamile olduğumu anlamıştım. Şimdi hiçbiryere belirti yok umut da yok. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı

Bende sizlerdenim arkadaşlar çok uzun süredir sessiz sessiz takip ediyorum bugün bende yazmaya karar verdim.4 marttı en son adet tarihim her ay 5 yada 6 gün önce adet oluyordum bu ay henüz olmadım ve ben okadar uzun süredir bekliyorumki hamileliği rabbim isteyen herkese versin insallah..Amin

Hayırlı olsun benimde son adet tarihim 2 mart :) hayırlı olsun 24 saat yada 2 gün sonra tahlilini yenile değerin artısını takip et

Amiiinnnnn

Tamam takip edip buradan bilgilendireceğim. Herkesin tecrübesi o kdar işe yarıyorki. Umarım her şey güzel olur
İnsallah insallah Cnm mutlaka haber ver ben ilk tahlil yaptırdim 26.8 çıktı tam 36 saat sonra yeniledim kan tahlilini 76.9 çıktı değern kaç olmadı değil önemli olan düzenli artması kişiden kişiye göre değişiyor değer

Burda bi kaç hamiş arkadaşlar vardı kendilerini belirtebilirler mi acaba hamiş listesine eklemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…