Walla canım hiçbir fikrim yok ama o hcg hormonu olmasa silik te çıkmaz tek çizgi çıkar aldıgın her testte bozuk olamayacağına göre sen doktora söyle bi bunu istersenALLAH ALLAH. Ben hemen hemen herkeste böyle olduğunu düşünüyordum. Sen görmedim diyorsun. Hamilelik yoksa bende niye silik çıkıyor ki acaba?
Walla canım hiçbir fikrim yok ama o hcg hormonu olmasa silik te çıkmaz tek çizgi çıkar aldıgın her testte bozuk olamayacağına göre sen doktora söyle bi bunu istersen
İnsallah Cnm Allah razı olsun :)Allah tamamina erdirsin canim darisi basimiza inşallah
Ahhh ahhhh sana doktora git demekten dilimde tuy bitti kızBelki de tutunamıyor miniğim. Doktora da gitmedim ki doğru dürüst. Galiba bişeyler doğru gitmiyor bende. Çok kötü vajinal kokum da var bayadır. Doktora gittiğimde ciddi birşey yok deyip geçiştirdi beni sanki
Ahhh ahhhh sana doktora git demekten dilimde tuy bitti kız
Doktorsuz olur mu canım hiç bi adam akıllı doktora git a dan z ye baktır bi neyin var neyin yok koku var diyosun belki mantar falan olmuşsundur başka bişey vadır adetinin 2.3.günü git sen doktora bak ihmal etme lütfen canımBelki de tutunamıyor miniğim. Doktora da gitmedim ki doğru dürüst. Galiba bişeyler doğru gitmiyor bende. Çok kötü vajinal kokum da var bayadır. Doktora gittiğimde ciddi birşey yok deyip geçiştirdi beni sanki
Değerim düştü 8.13 çıktı çok üzgünüm doktor kimyasal gebelik dedi inşallah sizlerin tamamına erer sağlıklaKasım ayında kürtaj oldum Cnm insallah sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı değerlerimiz ortalama ayni çıkmış :) dün sabah benim 26.8 :)
Allah sağlık şifa versin canım bida olur inşallah üzülmeDeğerim düştü 8.13 çıktı çok üzgünüm doktor kimyasal gebelik dedi inşallah sizlerin tamamına erer sağlıkla
Aynen benimde aklım almadı sağlıksız gebelikmiş tutunamadıığı için adet kanamasıyla atılıyormuşO nasil oluyor yaa benm aklim almiyor allah sabir versin sikinti yapma
Değerim düştü 8.13 çıktı çok üzgünüm doktor kimyasal gebelik dedi inşallah sizlerin tamamına erer sağlıkla
Çok üzüldüm Cnm hakkında hayırlısıDeğerim düştü 8.13 çıktı çok üzgünüm doktor kimyasal gebelik dedi inşallah sizlerin tamamına erer sağlıkla
Yox canım rayondaydımBaakıda deyildinki can?
Cnm naptin test yaptın mi birşey varmi sen hamilesin bence :)
Tebrik ederim hamilesin canım daha çok yeni tabiKızlar merhaba . Adetime 4 gün var. Yumurtlama günüm kendi hesabıma göre 20 martta idi. Adetimide 2 martta olmuştum.7 sinde bitmişti. Yumurtlamadan 2 gün önce ve iki gün sonra eşimle ilişkimiZ oldu. Karnımda sanki adet gibi sancılar oluşuyordu. İçime şüphe düştü ve bugün erken testlerden denedim. Çok hafif silik çıktı. Dayanamadım gecenin bu saatinde acile gidip kan testi yaptırdım betam 19,2 şıktı. Bu ne demek yardımcı olurmusunuz. Ne yapmalıyım. Allah herkesten razı olsun
Dikkat bebek geliyo :) ayy çok güzel mutluluk ya ne güzel heycanlar allahım bizlere de yaşat nolursunKızlar merhaba . Adetime 4 gün var. Yumurtlama günüm kendi hesabıma göre 20 martta idi. Adetimide 2 martta olmuştum.7 sinde bitmişti. Yumurtlamadan 2 gün önce ve iki gün sonra eşimle ilişkimiZ oldu. Karnımda sanki adet gibi sancılar oluşuyordu. İçime şüphe düştü ve bugün erken testlerden denedim. Çok hafif silik çıktı. Dayanamadım gecenin bu saatinde acile gidip kan testi yaptırdım betam 19,2 şıktı. Bu ne demek yardımcı olurmusunuz. Ne yapmalıyım. Allah herkesten razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?