Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ALLAH ALLAH. Ben hemen hemen herkeste böyle olduğunu düşünüyordum. Sen görmedim diyorsun. Hamilelik yoksa bende niye silik çıkıyor ki acaba?
Walla canım hiçbir fikrim yok ama o hcg hormonu olmasa silik te çıkmaz tek çizgi çıkar aldıgın her testte bozuk olamayacağına göre sen doktora söyle bi bunu istersen

Walla canım hiçbir fikrim yok ama o hcg hormonu olmasa silik te çıkmaz tek çizgi çıkar aldıgın her testte bozuk olamayacağına göre sen doktora söyle bi bunu istersen

Belki de tutunamıyor miniğim. Doktora da gitmedim ki doğru dürüst. Galiba bişeyler doğru gitmiyor bende. Çok kötü vajinal kokum da var bayadır. Doktora gittiğimde ciddi birşey yok deyip geçiştirdi beni sanki

Ahhh ahhhh sana doktora git demekten dilimde tuy bitti kız

Ahhh ahhhh sana doktora git demekten dilimde tuy bitti kız

Biliyorum canım çok dedin. Ama ben kendi başıma olsam hemen giderdim. Kocamın işleri düzelmiyor bi türlü. Ama bu ayki adetimden sonra gidicem inşaALLAH krndime söz verdim artık.

Doktorsuz olur mu canım hiç bi adam akıllı doktora git a dan z ye baktır bi neyin var neyin yok koku var diyosun belki mantar falan olmuşsundur başka bişey vadır adetinin 2.3.günü git sen doktora bak ihmal etme lütfen canım

Kasım ayında kürtaj oldum Cnm insallah sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı değerlerimiz ortalama ayni çıkmış :) dün sabah benim 26.8 :)
Değerim düştü 8.13 çıktı çok üzgünüm doktor kimyasal gebelik dedi inşallah sizlerin tamamına erer sağlıkla

Kızlar merhaba . Adetime 4 gün var. Yumurtlama günüm kendi hesabıma göre 20 martta idi. Adetimide 2 martta olmuştum.7 sinde bitmişti. Yumurtlamadan 2 gün önce ve iki gün sonra eşimle ilişkimiZ oldu. Karnımda sanki adet gibi sancılar oluşuyordu. İçime şüphe düştü ve bugün erken testlerden denedim. Çok hafif silik çıktı. Dayanamadım gecenin bu saatinde acile gidip kan testi yaptırdım betam 19,2 şıktı. Bu ne demek yardımcı olurmusunuz. Ne yapmalıyım. Allah herkesten razı olsun

Tebrik ederim hamilesin canım daha çok yeni tabi

Dikkat bebek geliyo :) ayy çok güzel mutluluk ya ne güzel heycanlar allahım bizlere de yaşat nolursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…