- 30 Mart 2017
- 12.763
- 19.853
- 298
Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
@sky19
@d_d_m
@lati lokum
@Esmakizz
@kerem34gul
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@cennetyarim 15 şubat
@gzdy 3 mart
@vals_dancer 6 mart
@Desperado25 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@blackpearl92 13 mart
@Minanur18 14 mart
@Gzd92 15 mart
@MirAy92 17 mart
@ddenizyildizii 17 mart
E erdilara 17 mart
@emel-y 17 mart
@melegim_06 18 mart
@bingildak 18 mart
P pembehayaller06 19 mart
@Bikucukbalik 19 mart
H hng-ky 24 mart
A Alya_sura88 24 mart
@Gloke 25 mart
@TopraKahveBob 25 mart
@Blueangel34 2 nisan
@ftmclk 3 nisan
@Why name is 3 nisan
@aysh3n 7 nisan
@ayten_rafo 9 nisan
@Sezerbusra21 10 nisan
Judy_K 13 nisan
@limelemon 19 nisan
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Malesef oldum cnm olur olmazda doktora gttim histereskopi yapildi snrasnda asilama onerdi mayista asilama yapilcak tup bebekten once@ddenizyildizii
E erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
P pembehayaller06
@Bikucukbalik
H hng-ky 24
A Alya_sura88
@Gloke
@TopraKahveBob
Kızlar acaba son durumunuz ne? Hamiş varmı?
Malesef bende adet oldum bat 13 Nisan.@ddenizyildizii
E erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
P pembehayaller06
@Bikucukbalik
H hng-ky 24
A Alya_sura88
@Gloke
@TopraKahveBob
Slm cnm Nisan ayı inşallah güzel haber veririm@ddenizyildizii
E erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
P pembehayaller06
@Bikucukbalik
H hng-ky 24
A Alya_sura88
@Gloke
@TopraKahveBob
Malesef oldum cnm olur olmazda doktora gttim histereskopi yapildi snrasnda asilama onerdi mayista asilama yapilcak tup bebekten once
Editöre sor onlar yönlendiriyor canımCanım bişey sorcam. Pro üye nasıl olunuyor?
MaalesefSlm arkadaşlar bişey sorcam rahim filmi çektiren var mı nasıl olduğunu anlatabilir mi ?
Hmm zor diye duydum eğer öyleyse çektiremem korkuyorum şöyle bi a dan z ye kontrole gidecem eğer isterse diye düşündümMaalesef
Canım ben yıllar önce cektirmistim cektirmeden önce bende ole sandım korktum ki kortuğum gibi olmadı sadece sonradan adet sancısı gibi sancı olmustu bide az miktarda olsa kanama oldubu yıllar onceydi şimdi belki okadar agrı bile olmaz tıp ilerlediHmm zor diye duydum eğer öyleyse çektiremem korkuyorum şöyle bi a dan z ye kontrole gidecem eğer isterse diye düşündüm
İnşallah öyledir ya isterse diye elim boş anca kafayı bunalara taktım hergün başka şey aklıma geliyorCanım ben yıllar önce cektirmistim cektirmeden önce bende ole sandım korktum ki kortuğum gibi olmadı sadece sonradan adet sancısı gibi sancı olmustu bende bu yıllar onceydi şimdi belki okadar agrı bile olmaz tıp ilerledi
Allahda hayırlısı dielim cnm ben filmde cektirdim cok şukur bise çıkmamisti 1 aşilama 2 túp bebek netice sıfır 19 senelik ewliyim hala bekliyorum bir umutla rabbim hayırlısını versin yinede banada dua edin arkadaslar yarin tahlil yaptırcam insallah benimde 6 gündür günüm geciyor inşallah rabbim güzel bi süprizde bu sefer benim icin hazirlamistir dualarim isteyen herkesle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizde dualarınızı eksik etmeyin nolurİnşallah öyledir ya isterse diye elim boş anca kafayı bunalara taktım hergün başka şey aklıma geliyor
Allah bizden önce sana versin canım aramak çok zor benim daha çok bile olmadı yıprandım allah yardımcın olsun senin tahlillerinden haberdar et yaz mutlakaAllahda hayırlısı dielim cnm ben filmde cektirdim cok şukur bise çıkmamisti 1 aşilama 2 túp bebek netice sıfır 19 senelik ewliyim hala bekliyorum bir umutla rabbim hayırlısını versin yinede banada dua edin arkadaslar yarin tahlil yaptırcam insallah benimde 6 gündür günüm geciyor inşallah rabbim güzel bi süprizde bu sefer benim icin hazirlamistir dualarim isteyen herkesle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizde dualarınızı eksik etmeyin nolur
Amin cnm insallah eger böle olmadan devam ederse yaptircam insallah sonucuda bildiririm inşallah hayırlı haberler olurAllah bizden önce sana versin canım aramak çok zor benim daha çok bile olmadı yıprandım allah yardımcın olsun senin tahlillerinden haberdar et yaz mutlaka
İnşallah canım hayırlı haberler ver bize allahım daha fazla aratmasınAmin cnm insallah eger böle olmadan devam ederse yaptircam insallah sonucuda bildiririm inşallah hayırlı haberler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?