Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hmm zor diye duydum eğer öyleyse çektiremem korkuyorum şöyle bi a dan z ye kontrole gidecem eğer isterse diye düşündüm
Canım ben yıllar önce cektirmistim cektirmeden önce bende ole sandım korktum ki kortuğum gibi olmadı sadece sonradan adet sancısı gibi sancı olmustu bide az miktarda olsa kanama oldubu yıllar onceydi şimdi belki okadar agrı bile olmaz tıp ilerledi

İnşallah öyledir ya isterse diye elim boş anca kafayı bunalara taktım hergün başka şey aklıma geliyor

İnşallah öyledir ya isterse diye elim boş anca kafayı bunalara taktım hergün başka şey aklıma geliyor
Allahda hayırlısı dielim cnm ben filmde cektirdim cok şukur bise çıkmamisti 1 aşilama 2 túp bebek netice sıfır 19 senelik ewliyim hala bekliyorum bir umutla rabbim hayırlısını versin yinede banada dua edin arkadaslar yarin tahlil yaptırcam insallah benimde 6 gündür günüm geciyor inşallah rabbim güzel bi süprizde bu sefer benim icin hazirlamistir dualarim isteyen herkesle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizde dualarınızı eksik etmeyin nolur

Allah bizden önce sana versin canım aramak çok zor benim daha çok bile olmadı yıprandım allah yardımcın olsun senin tahlillerinden haberdar et yaz mutlaka

Allah bizden önce sana versin canım aramak çok zor benim daha çok bile olmadı yıprandım allah yardımcın olsun senin tahlillerinden haberdar et yaz mutlaka
Amin cnm insallah eger böle olmadan devam ederse yaptircam insallah sonucuda bildiririm inşallah hayırlı haberler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…