Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm arkadaşlar bişey sorcam rahim filmi çektiren var mı nasıl olduğunu anlatabilir mi ?
Kolay sknti yapma 5 dk bile surmutor ilaci veriken adet agrisina benzer agri oluyor ben dayanamiyorm dedgmde bitti zaten dediler ve bitmsti birazda muane eder gibi dusunun aleti takarken az aciniz olabilir

Kolay sknti yapma 5 dk bile surmutor ilaci veriken adet agrisina benzer agri oluyor ben dayanamiyorm dedgmde bitti zaten dediler ve bitmsti birazda muane eder gibi dusunun aleti takarken az aciniz olabilir
Hmm kendimi korkutmayayım o zaman hani doktor isterse diye adet olmadım daha da gelmezse gidicem

Kızlar ikinciye kan tahlilimi yaptırdım. 4 gün kala cuma günü yaptırdığımda 19,2 çıkmıştı. Bakalım şimdi kaç çıkacak .

Yok bakmadı. Acilde gittim ya bakmadılar bir tek sonuç aldım. Yanş bana daha kimse hamilesin demedi
Ahhh kuzum keşke acil doktoruna gösterseydin bizde söylüyorlar değer düşükse mesela diyorlar iki gün sonra gel tekrarlayalım ama cuma yapmışsn iki günde baya artış var yinede sen yarın ilk işin kadın doğuma gitmek olsun ikinci işin bize güzel haberle gelmek olsun :))

Evet hemen yarına aldım . Gideceğim inşallah

Slm arkadaşlar bişey sorcam rahim filmi çektiren var mı nasıl olduğunu anlatabilir mi ?

Slm canım ben çektirdim ben Baküde yaptım sizde nasıl olur bilmiyorum. Çok sancılıydı. Tüpümün biri kapalıydı onu da açtılar öldüm resmen ağrıdan

Ay inşaALLAH olur. Çok hasretini çekmişsin canım Rabbim sevindirsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…