- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Kolay sknti yapma 5 dk bile surmutor ilaci veriken adet agrisina benzer agri oluyor ben dayanamiyorm dedgmde bitti zaten dediler ve bitmsti birazda muane eder gibi dusunun aleti takarken az aciniz olabilirSlm arkadaşlar bişey sorcam rahim filmi çektiren var mı nasıl olduğunu anlatabilir mi ?
Hmm kendimi korkutmayayım o zaman hani doktor isterse diye adet olmadım daha da gelmezse gidicemKolay sknti yapma 5 dk bile surmutor ilaci veriken adet agrisina benzer agri oluyor ben dayanamiyorm dedgmde bitti zaten dediler ve bitmsti birazda muane eder gibi dusunun aleti takarken az aciniz olabilir
Hinm sknti yok muane ederken nasl bakiliyorsa oyle bir stetop takilack sknti yok hayrlisi olsn hsg bakarlar kesin 1 yili gectyseHmm kendimi korkutmayayım o zaman hani doktor isterse diye adet olmadım daha da gelmezse gidicem
Yok 1 yılı geçmedi canım hsg neHinm sknti yok muane ederken nasl bakiliyorsa oyle bir stetop takilack sknti yok hayrlisi olsn hsg bakarlar kesin 1 yili gectyse
Ilacli rahim filmi cnmYok 1 yılı geçmedi canım hsg ne
Hmm anladım canım inşallah ihtiyaç kalmazIlacli rahim filmi cnm
Yükselmiş canım :)) doktor bakmadı mıKızlar 68,9çıktı. Ne diyorsunuz . Okuyan varsa yazdın öleceğim heyecandan
Kızlar 68,9çıktı. Ne diyorsunuz . Okuyan varsa yazdın öleceğim heyecandan
Yok bakmadı. Acilde gittim ya bakmadılar bir tek sonuç aldım. Yanş bana daha kimse hamilesin demediYükselmiş canım :)) doktor bakmadı mı
Ahhh kuzum keşke acil doktoruna gösterseydin bizde söylüyorlar değer düşükse mesela diyorlar iki gün sonra gel tekrarlayalım ama cuma yapmışsn iki günde baya artış var yinede sen yarın ilk işin kadın doğuma gitmek olsun ikinci işin bize güzel haberle gelmek olsun :))Yok bakmadı. Acilde gittim ya bakmadılar bir tek sonuç aldım. Yanş bana daha kimse hamilesin demedi
Evet hemen yarına aldım . Gideceğim inşallahAhhh kuzum keşke acil doktoruna gösterseydin bizde söylüyorlar değer düşükse mesela diyorlar iki gün sonra gel tekrarlayalım ama cuma yapmışsn iki günde baya artış var yinede sen yarın ilk işin kadın doğuma gitmek olsun ikinci işin bize güzel haberle gelmek olsun :))
Bizi habersiz bırakmaEvet hemen yarına aldım . Gideceğim inşallah
Slm arkadaşlar bişey sorcam rahim filmi çektiren var mı nasıl olduğunu anlatabilir mi ?
Ay inşaALLAH olur. Çok hasretini çekmişsin canım Rabbim sevindirsin seniAllahda hayırlısı dielim cnm ben filmde cektirdim cok şukur bise çıkmamisti 1 aşilama 2 túp bebek netice sıfır 19 senelik ewliyim hala bekliyorum bir umutla rabbim hayırlısını versin yinede banada dua edin arkadaslar yarin tahlil yaptırcam insallah benimde 6 gündür günüm geciyor inşallah rabbim güzel bi süprizde bu sefer benim icin hazirlamistir dualarim isteyen herkesle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizde dualarınızı eksik etmeyin nolur
Judy_K canım nasılsın sık giremiyorum..hersy yolundami özledim sizi: )
Kızlar 68,9çıktı. Ne diyorsunuz . Okuyan varsa yazdın öleceğim heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?