Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konu sahibisiniz diye okuyamadim sizi. Gecti mi formun ilk sayfasinda yazanlar mi gebe digerleri adet olunca yazmamis galiba dimi.

Canım mesajını anlamadım tam olarak. İlk sayfadaki adeti geçenler adet oldu mu yoksa gebe mi kaldı diye soruyorsun sanırım doğru mu anladım canım

Canım mesajını anlamadım tam olarak. İlk sayfadaki adeti geçenler adet oldu mu yoksa gebe mi kaldı diye soruyorsun sanırım doğru mu anladım canım
Aynen öyle ya sabah uyku sersemi mi yazmisim artık iki kelimeyi bir araya getiremedim.forum uzun oldugu icin tum mesajlari okuyamadim bide sizi sormak istedim.gününüz gecti mi gebelik varmi diye.

Aynen öyle ya sabah uyku sersemi mi yazmisim artık iki kelimeyi bir araya getiremedim.forum uzun oldugu icin tum mesajlari okuyamadim bide sizi sormak istedim.gününüz gecti mi gebelik varmi diye.

Hoş geldin ailemize tatlım. Yok okuma zaten hepsini bıkarsın yorum bile yapamadan kaçarsın
Ben hamile olsam ataların da dediği gibi görmemişin oğlu olmuş..... Ben de o misal her yerde yazarım hamileliğimi hamile günlüğü falan açarım inşaALLAH
Günü geçenlerden malesef hamile yok henüz olunca zaten hemen üstteki o kutsal listeye ekleniyorlar zaten. İnşaALLAH bi gün biz de ekleniriz

Inşallah kizlar benim çok fena sabah akşam kusuyorum yatın dr gidecrm

Yaaa canım senin niye böyle oldu ya? Diğer hamileliklerinde de böyle miydin canım?
Evet canım ilk gebelikte de boyleydi. Son aylar ellerimi kullanamsmistim sinir sıkışması olmustu bakalım. Bunda nasıl. Olacak .bulantı belli bi süre. Sonra geciyor

Evet canım ilk gebelikte de boyleydi. Son aylar ellerimi kullanamsmistim sinir sıkışması olmustu bakalım. Bunda nasıl. Olacak .bulantı belli bi süre. Sonra geciyor

Rabbim yardımcın olsun sağlıklı rahat bir hamilelik yaşatsın

Kızlar benim bat 10 Nisan, regl olacakmışım gibi sancım var bir de göğüsler hassaslaştı, Hamile değilimdir diye geçiyor içimden ama bi yandan acaba oluştu. Bi şeye yaramıyor ama yazmak istedim. İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız . Bugün velim geldi, en büyük çocuğu 9 yaşında şu an 4. ye hamile, bu hafta kimi duysam hamileydi. 4 tane hamilelik duydum... Allah ım bana da nasip diye geçiriyorum içimden. böyle işte kızlar, her şeyin hayırlısı tabi, ve en önemlisi de sağlık...

Amin canim evvela saglik tabiki.battaşız senle hadi hayirlisi:)

Şu 10 günde kurduğum hayalleri geçen 19 yılımda kurmamıştım ve suya düştü aniden ne kadar üzüldüğümü anlatamam sizlerle burda duygularımı bütün samimiyetimle paylaşmak bir nebze olsun içimi rahatlatiyor neden bu kadar bu sefer oldu die inandım onuda bilmiyorum umut dünyası işte (

19 yaşında mısın canım?

Allah hayırlısıyla duanızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…