Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım böle neler duyuyoruz rabbim ol derse olacak inşallah ve icime benimde öle doğuyor sanki öle basit bişeki sebebi ama doktorlar ya umursamiyor yada senin dediğin gibi nereye bakacağını bilmiyorlar ve ben sanki diecemki bu kadar basit birseydenmi ben bunca sene evlat hasreti çektim diecem sanki hep içimden bir ses bana böle fısıldıyor

Seninkine bakarsak benimki çok az. 15aylık evliyim. Benim bir tüpüm kapalıymış 4-5ay önce onu açtık
Ewet sen daha yeniymişsin canim ama yinede daha yeni olur olur die zamana bırakmadan herseyın pesine düsmek güzel rabbim aratmasın insallah hersey zamanında daha güzel seninde rabbim emeklerinin karşılığını verir inßallah herkesinde

Canım hiç hamile kalmadın mı? Yani düşük falan oldu mu?

Hayit tohumu da icebilirsiniz oda yumurtaliliklari buyutuyor adet duzenliyor bi suru faydasi var tavsiye ederim ben iciyorum baya da faydasini gordum allah hepimize ikiz ikiz versin tez zamanda inşallah
Amin cnm rabbim bizide duyar inşallah kimin kime ettiği duanın kabul olacağını rabbim bilir ben olmayan herkese tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum insallah birgün kabul olur die umut ediyorum

Canım hiç hamile kalmadın mı? Yani düşük falan oldu mu?
Yeni evliyken hamile kaldığımı anlamamıştım yani yeni evli olduğumdan birazda düzensiz oluyodu odönem adetim bazen geciyordu bazen erken tam o dönemlerde daha tahlil yapıp onun mutluluğunu yaşamadan adet gibi bir sancıyla lavaboya gittigimde bir parca geldi tam daha neyin ne oldugunu bilmiyorum ozamnlar bole internet bisede yok tabi hersey elimizin altında deil merak ettiklerimizi bir tıkla ögrenemiyoruz sonra o parcayi doktora göturdugumuzde üzgünüm düşük yapmışsın dedi sadece bu kadarını biliyorum yani o mutlulugu bile hamile kaldim die yaşayamadan geldi ve gitti

Çok üzüldüm canım. Rabbim o sevinci yaşatsın inşaALLAH sana. Hasretinde olan herkese.
Nasıl bir parcaydı canım tarif edebilir misin?

Çok üzüldüm canım. Rabbim o sevinci yaşatsın inşaALLAH sana. Hasretinde olan herkese.
Nasıl bir parcaydı canım tarif edebilir misin?
Canım parcanın bitarafı kan bi tarafı ten rengi gibi et ve icinden kırmızı damarlar geciyo ilk görumcem yanımdaydi gezmeye gitmistik oraya o yaninda olunca ona gosterdim oda düsük dedi sonra doktora gidince oda aynı seyi söyledi bole iste

Gecmis olsun :/

Yaa baya ten rengi diyosun. 2aylık falan olur ozaman. Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin inşaALLAH

Benim işte hep aynı. Yumurtlamayı değerlendirdin mi? Ya da ekstra bişey yaptın mı? Ben mesela 1haftadır sabahları keçiboynuzu pekmezi içiyorum eşim de. Bakalım ne olacak
Yok canim. Yumurtlama hesabi bile yapmadim. Esim de vardiyali calisiyor. Inan zaman bile olamiyor bu ay böyle gecsin bakalim. Olmazsa bir seyler yapacam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…