- 30 Mart 2018
- 107
- 132
- 18
- 46
Haklısın canım böle neler duyuyoruz rabbim ol derse olacak inşallah ve icime benimde öle doğuyor sanki öle basit bişeki sebebi ama doktorlar ya umursamiyor yada senin dediğin gibi nereye bakacağını bilmiyorlar ve ben sanki diecemki bu kadar basit birseydenmi ben bunca sene evlat hasreti çektim diecem sanki hep içimden bir ses bana böle fısıldıyorCanım yaa. Eşinde de mi sorun yok canım? 19 sene az bir zaman değil. Bak ben sana bişey anlatiyim. Tüpüm kapalıydı açtırmak için gitmiştim orda bekleyen kızlarla muhabbet ettim. Bir kadın yeğenini getirmişti tüp kontrolüne. O anlattı dedi ki benim 10 sene bebeğim olmadı neler yaptım ne pahalı ilaçlar içtim. Eşimin de benim de hiçbir sorunumuz yoktu. Bi gün biri önerdi bi doktora gittim dedi ki onlar nereye bakmaları gerektiklerini bilmiyorlar. Çocuğun olmaması sadece jinokolojik sorunlardan kaynaklanmıyor. Seninki beyninle alakalı. Dedi ki 2tane ilaç verdi 1-2tl maliyetinde. İçtiğim ay eşimin doğum günüydü adetime 2gün kalmıştı öylesine test yaptım belki çıkarsa sürpriz olur diye. Kopkoyu iki çizgi çıktı dedi. O ay hamile kaldım dedi.
Canım inşaALLAH sen de yaşarsın bu sevinci. Yani demem o ki her şeye baktır pes etme. Belki ummadığın yerden çıkar sorun
Ewet sen daha yeniymişsin canim ama yinede daha yeni olur olur die zamana bırakmadan herseyın pesine düsmek güzel rabbim aratmasın insallah hersey zamanında daha güzel seninde rabbim emeklerinin karşılığını verir inßallah herkesindeSeninkine bakarsak benimki çok az. 15aylık evliyim. Benim bir tüpüm kapalıymış 4-5ay önce onu açtık
Haklısın canım böle neler duyuyoruz rabbim ol derse olacak inşallah ve icime benimde öle doğuyor sanki öle basit bişeki sebebi ama doktorlar ya umursamiyor yada senin dediğin gibi nereye bakacağını bilmiyorlar ve ben sanki diecemki bu kadar basit birseydenmi ben bunca sene evlat hasreti çektim diecem sanki hep içimden bir ses bana böle fısıldıyor
Amin cnm rabbim bizide duyar inşallah kimin kime ettiği duanın kabul olacağını rabbim bilir ben olmayan herkese tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum insallah birgün kabul olur die umut ediyorumHayit tohumu da icebilirsiniz oda yumurtaliliklari buyutuyor adet duzenliyor bi suru faydasi var tavsiye ederim ben iciyorum baya da faydasini gordum allah hepimize ikiz ikiz versin tez zamanda inşallah
Yeni evliyken hamile kaldığımı anlamamıştım yani yeni evli olduğumdan birazda düzensiz oluyodu odönem adetim bazen geciyordu bazen erken tam o dönemlerde daha tahlil yapıp onun mutluluğunu yaşamadan adet gibi bir sancıyla lavaboya gittigimde bir parca geldi tam daha neyin ne oldugunu bilmiyorum ozamnlar bole internet bisede yok tabi hersey elimizin altında deil merak ettiklerimizi bir tıkla ögrenemiyoruz sonra o parcayi doktora göturdugumuzde üzgünüm düşük yapmışsın dedi sadece bu kadarını biliyorum yani o mutlulugu bile hamile kaldim die yaşayamadan geldi ve gittiCanım hiç hamile kalmadın mı? Yani düşük falan oldu mu?
Nasılsınız kızlar varmi güzel haberler :)
Yeni evliyken hamile kaldığımı anlamamıştım yani yeni evli olduğumdan birazda düzensiz oluyodu odönem adetim bazen geciyordu bazen erken tam o dönemlerde daha tahlil yapıp onun mutluluğunu yaşamadan adet gibi bir sancıyla lavaboya gittigimde bir parca geldi tam daha neyin ne oldugunu bilmiyorum ozamnlar bole internet bisede yok tabi hersey elimizin altında deil merak ettiklerimizi bir tıkla ögrenemiyoruz sonra o parcayi doktora göturdugumuzde üzgünüm düşük yapmışsın dedi sadece bu kadarını biliyorum yani o mutlulugu bile hamile kaldim die yaşayamadan geldi ve gitti
Geldi canım bir gün öncedenGeldi mi kırmızular?
@ddenizyildizii
@erdilara
@emel-y
@melegim_06
@bingildak
@pembehayaller06
@Bikucukbalik
@hng-ky 24
@Alya_sura88
@Gloke
TopraKahveBob
Kızlar acaba son durumunuz ne? Hamiş varmı?
Yok canim bende yeni bir haber. Giremiyorum da foruma. Nasilsiniz? Son durumlar nasil ?
Kosturmaca hep. Sen nasil oldun ?Kız sen nerelerdesin kaç gündür? Gitmeyin ya bomboş kalıyor burasıözlüyor insan
Canım parcanın bitarafı kan bi tarafı ten rengi gibi et ve icinden kırmızı damarlar geciyo ilk görumcem yanımdaydi gezmeye gitmistik oraya o yaninda olunca ona gosterdim oda düsük dedi sonra doktora gidince oda aynı seyi söyledi bole isteÇok üzüldüm canım. Rabbim o sevinci yaşatsın inşaALLAH sana. Hasretinde olan herkese.
Nasıl bir parcaydı canım tarif edebilir misin?
Gecmis olsun :/Canım parcanın bitarafı kan bi tarafı ten rengi gibi et ve icinden kırmızı damarlar geciyo ilk görumcem yanımdaydi gezmeye gitmistik oraya o yaninda olunca ona gosterdim oda düsük dedi sonra doktora gidince oda aynı seyi söyledi bole iste
Saol canımGecmis olsun :/
Kosturmaca hep. Sen nasil oldun ?
Canım parcanın bitarafı kan bi tarafı ten rengi gibi et ve icinden kırmızı damarlar geciyo ilk görumcem yanımdaydi gezmeye gitmistik oraya o yaninda olunca ona gosterdim oda düsük dedi sonra doktora gidince oda aynı seyi söyledi bole iste
Yok canim. Yumurtlama hesabi bile yapmadim. Esim de vardiyali calisiyor. Inan zaman bile olamiyorBenim işte hep aynı. Yumurtlamayı değerlendirdin mi? Ya da ekstra bişey yaptın mı? Ben mesela 1haftadır sabahları keçiboynuzu pekmezi içiyorum eşim de. Bakalım ne olacak
Ewet canım amin insallahYaa baya ten rengi diyosun. 2aylık falan olur ozaman. Çok geçmiş olsunRabbim hayırlısını versin inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?