Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 29 oldum, Allah sağlık ömür verir de nasip ederse 2 çocuğum olsa diyorum, bakalım sabırla bekliyorum birinci ne zaman gelecek
İnşallah canım kafana takma çok zor ama takma
Çünkü ben de düne kadar bekliyodum korkudan WC’ye gidemedim sonuç regl oldum

19 yaşında mısın canım?
19 senelik evliyim canım böle yazmamdaki gaye uzun yıllardır hep düzenli regl olduğumdan hic günüm gecipde bu kadar umut bile bağlayamiyodum son 5 aydır düzensizlesti 5 ayda 2.sefer bole gunüm gecti bundada ister istemez umutlandım 39 yaşındayım artık çok istememin dahada dayanamamın sebebi bu canım günler yıllar gectikce iyice umudum tükeniyor

Yaaa canım hoşgeldiiiinnn. Çok özledim nerelerdesin? Bebiş ne durumda canım herşey yolunda mı?
iyi Allaha şükürler olsun .uğraşıp duruyoruz dünya işleriyle. başka kızlarda gelmiş ne güzel genislemisiz:)girmeye çalışıyorum ara ara. kerem 34 mi ne hamileymiş çok sevindim ona da .darisi insaAllah diğer bekleyenlere

Canım benim Rabbim sabır versin, O ol deyince oluyor, inşallah ilk ol diyeceği kişi sen olasın inşallah. Yaşayan kişi anlar seni ancak, bense sabir ve dua edebiliyorum sadece. Aslında stres çok önemli faktör. Daha önce bi tedavi yaşadın mı bilmiyorum ama benim ablamin da olmuyordu. Doktor hatta ben yanındayken aradi acele okarak kıbrıs a gidin yumurta nakli ile deneyin dedi. 33 yaşındaydı ablam 3 kez tüp bebek ve 1 aşılama başarısız olmuştu. Tek bi ilac kullanıyordu o ara o da sadece beyinde yumurta oluşumu sağlayan hormonu artıran miş ablam da artık bırakmışti ve öyle geldi ilk bebişi. insanlar kaç yaşında anne oluyor inşallah hayırlısı ile sana da tattırsın bu duyguyu Rabbim... amin...

Benim de oldu bi iki kere. O kadar umutlanmıştım ki artık emindim sanki. Ama sonuç yine hüsran

Ya canım çok üzüldüm senin adına doktorlar ne diyor? Neden olmuyor?

Evet canım o da hamile. İnşaALLAH Rabbim bizlere de yaşatsın o sevinci. Evet genişlemişiz ama eskiler kalmamış cennetyarim Bikucukbalik ... ftmclk @kerem34gul buralarda ama ara ara geliyorlar... Özledik seni canım. Bebiş nasıl kalp atışını dinlediniz mi? Kaç haftadasın?

Amin cnm saol güzel dileklerin için bende 1 aşılama 2 tüp bebek yaptirdim sonuc bos yine inan bende bırakmıştım bunca senedir çünki olmamasi icin bi sebep yok madem demekki umursamayinca olacak gibi bu ay cok umutlandim bu duygusal halimde ondan kaynaklandı

Canım yaa. Eşinde de mi sorun yok canım? 19 sene az bir zaman değil. Bak ben sana bişey anlatiyim. Tüpüm kapalıydı açtırmak için gitmiştim orda bekleyen kızlarla muhabbet ettim. Bir kadın yeğenini getirmişti tüp kontrolüne. O anlattı dedi ki benim 10 sene bebeğim olmadı neler yaptım ne pahalı ilaçlar içtim. Eşimin de benim de hiçbir sorunumuz yoktu. Bi gün biri önerdi bi doktora gittim dedi ki onlar nereye bakmaları gerektiklerini bilmiyorlar. Çocuğun olmaması sadece jinokolojik sorunlardan kaynaklanmıyor. Seninki beyninle alakalı. Dedi ki 2tane ilaç verdi 1-2tl maliyetinde. İçtiğim ay eşimin doğum günüydü adetime 2gün kalmıştı öylesine test yaptım belki çıkarsa sürpriz olur diye. Kopkoyu iki çizgi çıktı dedi. O ay hamile kaldım dedi.
Canım inşaALLAH sen de yaşarsın bu sevinci. Yani demem o ki her şeye baktır pes etme. Belki ummadığın yerden çıkar sorun

Rabbim bizide tez zamanda hakkımızda hayırlı ise sevindirir inşallah.Sen kac yıllık ewlisin cnm

Seninkine bakarsak benimki çok az. 15aylık evliyim. Benim bir tüpüm kapalıymış 4-5ay önce onu açtık

Canım öle büyük bi problem olmadığını sadece sayı ve hareket azlıği demisti ama bu hamile kalmana engel olacak kadar deil demisti ölede kaldı

Canım haraket azlılığı engel olabiliyor diye biliyorum. Keçiboynuzu pekmezi için canım burda öyle diyorlar. Her sabah 1-2 kaşık keçiboynuzu pekmezi hem haraketi hemde sayıyı arttırır

Hayit tohumu da icebilirsiniz oda yumurtaliliklari buyutuyor adet duzenliyor bi suru faydasi var tavsiye ederim ben iciyorum baya da faydasini gordum allah hepimize ikiz ikiz versin tez zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…