Amin canım inşallah cümlemizin duasını kabul eylesin Rabbim, darda umutsuzlukta bırakmasın kalplerimizi...Allah hayırlısıyla duanızı kabul etsin
İnşallah canım üç aylarda bol bol dua edelimAmin canım inşallah cümlemizin duasını kabul eylesin Rabbim, darda umutsuzlukta bırakmasın kalplerimizi...
Ben de 29 oldum, Allah sağlık ömür verir de nasip ederse 2 çocuğum olsa diyorum, bakalım sabırla bekliyorum birinci ne zaman gelecekİnşallah canım üç aylarda bol bol dua edelim
İnşallah canım kafana takma çok zor ama takmaBen de 29 oldum, Allah sağlık ömür verir de nasip ederse 2 çocuğum olsa diyorum, bakalım sabırla bekliyorum birinci ne zaman gelecek
19 senelik evliyim canım böle yazmamdaki gaye uzun yıllardır hep düzenli regl olduğumdan hic günüm gecipde bu kadar umut bile bağlayamiyodum son 5 aydır düzensizlesti 5 ayda 2.sefer bole gunüm gecti bundada ister istemez umutlandım 39 yaşındayım artık çok istememin dahada dayanamamın sebebi bu canım günler yıllar gectikce iyice umudum tükeniyor19 yaşında mısın canım?
İnsallah canım inşallah bütün hasretlik çekene rabbim ol der olur insallah bizide sevindirir bunu yaşamayan bilmez anlamaz öle zorki hasretlik çekmekÜzmw canını canım Rabbim yazmıştır o günü bekliyordur İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişine umudunu kaybetme sen
iyi Allaha şükürler olsun .uğraşıp duruyoruz dünya işleriyle. başka kızlarda gelmiş ne güzel genislemisiz:)girmeye çalışıyorum ara ara. kerem 34 mi ne hamileymiş çok sevindim ona da .darisi insaAllah diğer bekleyenlereYaaa canım hoşgeldiiiinnn. Çok özledim nerelerdesin? Bebiş ne durumda canım herşey yolunda mı?
Canım benim Rabbim sabır versin, O ol deyince oluyor, inşallah ilk ol diyeceği kişi sen olasın inşallah. Yaşayan kişi anlar seni ancak, bense sabir ve dua edebiliyorum sadece. Aslında stres çok önemli faktör. Daha önce bi tedavi yaşadın mı bilmiyorum ama benim ablamin da olmuyordu. Doktor hatta ben yanındayken aradi acele okarak kıbrıs a gidin yumurta nakli ile deneyin dedi. 33 yaşındaydı ablam 3 kez tüp bebek ve 1 aşılama başarısız olmuştu. Tek bi ilac kullanıyordu o ara o da sadece beyinde yumurta oluşumu sağlayan hormonu artıran miş ablam da artık bırakmışti ve öyle geldi ilk bebişi. insanlar kaç yaşında anne oluyor inşallah hayırlısı ile sana da tattırsın bu duyguyu Rabbim... amin...19 senelik evliyim canım böle yazmamdaki gaye uzun yıllardır hep düzenli regl olduğumdan hic günüm gecipde bu kadar umut bile bağlayamiyodum son 5 aydır düzensizlesti 5 ayda 2.sefer bole gunüm gecti bundada ister istemez umutlandım 39 yaşındayım artık çok istememin dahada dayanamamın sebebi bu canım günler yıllar gectikce iyice umudum tükeniyor
Şu 10 günde kurduğum hayalleri geçen 19 yılımda kurmamıştım ve suya düştü aniden ne kadar üzüldüğümü anlatamam sizlerle burda duygularımı bütün samimiyetimle paylaşmak bir nebze olsun içimi rahatlatiyor neden bu kadar bu sefer oldu die inandım onuda bilmiyorum umut dünyası işte(
İnşallah canım kafana takma çok zor ama takma
Çünkü ben de düne kadar bekliyodum korkudan WC’ye gidemedim sonuç regl oldum
19 senelik evliyim canım böle yazmamdaki gaye uzun yıllardır hep düzenli regl olduğumdan hic günüm gecipde bu kadar umut bile bağlayamiyodum son 5 aydır düzensizlesti 5 ayda 2.sefer bole gunüm gecti bundada ister istemez umutlandım 39 yaşındayım artık çok istememin dahada dayanamamın sebebi bu canım günler yıllar gectikce iyice umudum tükeniyor
iyi Allaha şükürler olsun .uğraşıp duruyoruz dünya işleriyle. başka kızlarda gelmiş ne güzel genislemisiz:)girmeye çalışıyorum ara ara. kerem 34 mi ne hamileymiş çok sevindim ona da .darisi insaAllah diğer bekleyenlere
Amin cnm saol güzel dileklerin için bende 1 aşılama 2 tüp bebek yaptirdim sonuc bos yine inan bende bırakmıştım bunca senedir çünki olmamasi icin bi sebep yok madem demekki umursamayinca olacak gibi bu ay cok umutlandim bu duygusal halimde ondan kaynaklandıCanım benim Rabbim sabır versin, O ol deyince oluyor, inşallah ilk ol diyeceği kişi sen olasın inşallah. Yaşayan kişi anlar seni ancak, bense sabir ve dua edebiliyorum sadece. Aslında stres çok önemli faktör. Daha önce bi tedavi yaşadın mı bilmiyorum ama benim ablamin da olmuyordu. Doktor hatta ben yanındayken aradi acele okarak kıbrıs a gidin yumurta nakli ile deneyin dedi. 33 yaşındaydı ablam 3 kez tüp bebek ve 1 aşılama başarısız olmuştu. Tek bi ilac kullanıyordu o ara o da sadece beyinde yumurta oluşumu sağlayan hormonu artıran miş ablam da artık bırakmışti ve öyle geldi ilk bebişi. insanlar kaç yaşında anne oluyor inşallah hayırlısı ile sana da tattırsın bu duyguyu Rabbim... amin...
Rabbim bizide tez zamanda hakkımızda hayırlı ise sevindirir inşallah.Sen kac yıllık ewlisin cnmBenim de oldu bi iki kere. O kadar umutlanmıştım ki artık emindim sanki. Ama sonuç yine hüsran
Canım öle büyük bi problem olmadığını sadece sayı ve hareket azlıği demisti ama bu hamile kalmana engel olacak kadar deil demisti ölede kaldıYa canım çok üzüldüm senin adınadoktorlar ne diyor? Neden olmuyor?
Amin cnm saol güzel dileklerin için bende 1 aşılama 2 tüp bebek yaptirdim sonuc bos yine inan bende bırakmıştım bunca senedir çünki olmamasi icin bi sebep yok madem demekki umursamayinca olacak gibi bu ay cok umutlandim bu duygusal halimde ondan kaynaklandı
Rabbim bizide tez zamanda hakkımızda hayırlı ise sevindirir inşallah.Sen kac yıllık ewlisin cnm
Canım öle büyük bi problem olmadığını sadece sayı ve hareket azlıği demisti ama bu hamile kalmana engel olacak kadar deil demisti ölede kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?