- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Ay maşallahKızlar bugün bebisi gördüm daha belirgindi ayaklarına bisiklet sürüyordu içerde darısı hepinize insallahhhhh
Masallah... AminKızlar bugün bebisi gördüm daha belirgindi ayaklarına bisiklet sürüyordu içerde darısı hepinize insallahhhhh
Insallh canım 9+2 olduk.Ay maşallahbende bu ay perşembe kalp atışı için gidicem duyarım inşallah.
Senin kaç haftalık
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ve inşallah burda dört gözle bekleyen anne adaylarına da bu sevinci nasip etsinInsallh canım 9+2 olduk.
Amin canım insallah allah kısmet ederse benim ikinci olacak.annelik çok zor ama cok ta güzel bir duygu,insallah herkes yasasinRabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ve inşallah burda dört gözle bekleyen anne adaylarına da bu sevinci nasip etsin
Benim ilk olucak daha bilmiyorum Rabbim nasip ederse inşallah ben ve burdaki isteyen herkes tadar bunuAmin canım insallah allah kısmet ederse benim ikinci olacak.annelik çok zor ama cok ta güzel bir duygu,insallah herkes yasasin
Kızlar bugün bebisi gördüm daha belirgindi ayaklarına bisiklet sürüyordu içerde darısı hepinize insallahhhhh
Ay maşallahbende bu ay perşembe kalp atışı için gidicem duyarım inşallah.
Senin kaç haftalık
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi ve inşallah burda dört gözle bekleyen anne adaylarına da bu sevinci nasip etsin
Bence çalışmaya devam edin, belki de şimdi yumurtlayacaksınız :)Günaydın canlar. Nasılsınız bakalım?
Benim dün iki parmak uzayan şeffaf akıntım vardı. Şimdi de bembeyaz ve çok katı ve yoğun akıntım var. Batım 13 nisan. Yumurtlama olabilir mi? Yumurtlamamı yaşadım diye biliyordum 3-4gün önce. Bu yoğunlukta olmasa da akıntım vardı beyaz. Şimdi bu neyin nesi anlamadım
Bence çalışmaya devam edin, belki de şimdi yumurtlayacaksınız :)
Allah tan ümit kesilmez belki boyle akintinin ustune hamile kalcaksin sen basla calismalara bata kadar devam
Hayırlısı canım inşallah sende hayırli haberlerini verirsin bize rabbim gönlüne gòre versinHadi bakalım inşaALLAH. Akıntı beni de umutlandırdı şindi :)
Bacim belki gobegin dusmustur hic gobegine baktin mi belli olur sabah ac karnina gobegine iyice bastir elinin altinda tik tik atiyorsa gobegin yerindedir atmiyorsa gobegin kaymistir bi de ona bak allahtan umut kesilmez inşallah olurHayırlısı canım inşallah sende hayırli haberlerini verirsin bize rabbim gönlüne gòre versin
Canım ben bu arada Esmakizz üye adımı değiştirdimAmin canım. Ne kadardır evlisin?
Inşallah canım mutlaka olacak sadece uygun zamanı bekliyor bebislerRabbim korusun ikinizi de canım. İnşaALLAH bizlere de nasip olur o duygu o mutluluk
Valla canım inşallah hamilesin dir benimde oyke akıntı oluyordu hala var köyü beyaz ve kıvamlı bir akıntı.Günaydın canlar. Nasılsınız bakalım?
Benim dün iki parmak uzayan şeffaf akıntım vardı. Şimdi de bembeyaz ve çok katı ve yoğun akıntım var. Batım 13 nisan. Yumurtlama olabilir mi? Yumurtlamamı yaşadım diye biliyordum 3-4gün önce. Bu yoğunlukta olmasa da akıntım vardı beyaz. Şimdi bu neyin nesi anlamadım
Canım ben bu arada Esmakizz üye adımı değiştirdim
Tanıyamadın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?