2 nin altındaydı sanırım.cumartesi güna kum dökmüştüm 3 gün antibiyotik ağrı kesciler falan kullandım ondan sonra ilişki olmamıştı.bilmiyorum napacağımı.birşey olmamıştır inşallah bebeğime.Canım bhcg kaç çıkmıştı senin geçen hafta
2 nin altındaydı sanırım.cumartesi güna kum dökmüştüm 3 gün antibiyotik ağrı kesciler falan kullandım ondan sonra ilişki olmamıştı.bilmiyorum napacağımı.birşey olmamıştır inşallah bebeğime.
Allah bin kere razı olsun sizden sağolun.gönlüme ferahlık verdiniz.rabbim darısı tüm isteyenlereCanım bildiğim kadarıyla daha hcg yükselmeden kullandığın ilaçlar bebeği etkilemiyor yani sonuçta rahme etki edecek ilaçlar kullanmamışsın. İçini rahat tut zaten üç test de sırasıyla koyulaşmış Allah korusun bir şey olsa değerin artmazdı test silikleşirdi sen rahat ol normal akışta devam et rabbim korusun minik yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah amin.
Allah bin kere razı olsun sizden sağolun.gönlüme ferahlık verdiniz.rabbim darısı tüm isteyenlere
Hayir hic korkma bak sen antibiyotik kullanmışsın benim arkadasim ciddi ilaçlar kullanıyordu ama bebeği sağlıklı çok şükür gebelik yeni iken bir zararı Yok korkma kalbine de alma kötü şeyleri Bebeğinin tadını çıkar hadi kan ver de sonucu yaz bize sevinelim :)İnşallah gülüm allah razı olsun.kan vermeye gitmeye korkuyorum.moralim bozulur diye.napacağımı bilmiyorum şoku atlatamadım
Evet erken gebelik testi al varsa kesin çıkar canım cokta takma dua ve nasip
Bat yarın çok sırtım ağrıyordu test yaptım böyle çıktı.kızlar geçen hafta kanda baktordom yoktu ondan sonrada ilişki olmadı.kum djktüğüm için ağrı kesiciler ve antibiyotik kullandım.napacam idrar testi sonucum bu.yardım lütfen.sizce kimyasalmı
Cnm benimki adete 5 gün kala çıkıyor seni bilmiyorum ama
Ayy gülümsün ya nasıl içimi rahatlattın allah senden binkere razı olsun.kan verdim iki saate kadar çıkacak inşallahHayir hic korkma bak sen antibiyotik kullanmışsın benim arkadasim ciddi ilaçlar kullanıyordu ama bebeği sağlıklı çok şükür gebelik yeni iken bir zararı Yok korkma kalbine de alma kötü şeyleri Bebeğinin tadını çıkar hadi kan ver de sonucu yaz bize sevinelim :)
Ayy allah
Ayy gülümsün ya nasıl içimi rahatlattın allah senden binkere razı olsun.kan verdim iki saate kadar çıkacak inşallah
Adetim yarın .sırt ağrım çok vardı ağrı kesici içecektim içmeden bir yapayom dedim 3 idrar testide pozitif çıktı.Tatlim var gözüküyo sanki adetin kac gün gecikti kandada bazen geç çıkıyor
CannsınızzzAyy bende çok merak ettim bende bekliyorum heycanla
Adetim yarın .sırt ağrım çok vardı ağrı kesici içecektim içmeden bir yapayom dedim 3 idrar testide pozitif çıktı.
Adetim yarın .sırt ağrım çok vardı ağrı kesici içecektim içmeden bir yapayom dedim 3 idrar testide pozitif çıktı.
Tahlil sonucunu bekliyorum ben de :)
Kızlar sağlık ocağı yapiyomu siz nerde yaptiriyosunuz acildemi
Bizim burda yakında özel yok küçük bir yer sağlık ocagi yapar miCanım ben özel hastanede yaptırıyorum 7/24 yapıyorlar giriş almıyorum beta hcg yaptıracam diyorum. 10₺ yapıyorlar. Zaten artık her ay erken gebelik testi yerine onu yaptırıyorum laborant kankam oldu
Bizim burda yakında özel yok küçük bir yer sağlık ocagi yapar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?