Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bhcg kaç çıkmıştı senin geçen hafta
2 nin altındaydı sanırım.cumartesi güna kum dökmüştüm 3 gün antibiyotik ağrı kesciler falan kullandım ondan sonra ilişki olmamıştı.bilmiyorum napacağımı.birşey olmamıştır inşallah bebeğime.

Canım bildiğim kadarıyla daha hcg yükselmeden kullandığın ilaçlar bebeği etkilemiyor yani sonuçta rahme etki edecek ilaçlar kullanmamışsın. İçini rahat tut zaten üç test de sırasıyla koyulaşmış Allah korusun bir şey olsa değerin artmazdı test silikleşirdi sen rahat ol normal akışta devam et rabbim korusun minik yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah amin.

Allah bin kere razı olsun sizden sağolun.gönlüme ferahlık verdiniz.rabbim darısı tüm isteyenlere

İnşallah gülüm allah razı olsun.kan vermeye gitmeye korkuyorum.moralim bozulur diye.napacağımı bilmiyorum şoku atlatamadım
Hayir hic korkma bak sen antibiyotik kullanmışsın benim arkadasim ciddi ilaçlar kullanıyordu ama bebeği sağlıklı çok şükür gebelik yeni iken bir zararı Yok korkma kalbine de alma kötü şeyleri Bebeğinin tadını çıkar hadi kan ver de sonucu yaz bize sevinelim :)

Tatlim var gözüküyo sanki adetin kac gün gecikti kandada bazen geç çıkıyor

Ayy allah
Ayy gülümsün ya nasıl içimi rahatlattın allah senden binkere razı olsun.kan verdim iki saate kadar çıkacak inşallah

Di mi bence de öyle çunku internette arastırdım hic beklemeyen insanlar bile sigaryi ilaclarini ogrendikten sonra birakiyorlar ama gebeligin en basinda bilemeden kullaniyor Allah hrrseyin nizamini ona gore yaratmis

Kızlar sağlık ocağı yapiyomu siz nerde yaptiriyosunuz acildemi

Canım ben özel hastanede yaptırıyorum 7/24 yapıyorlar giriş almıyorum beta hcg yaptıracam diyorum. 10₺ yapıyorlar. Zaten artık her ay erken gebelik testi yerine onu yaptırıyorum laborant kankam oldu

Canım ben özel hastanede yaptırıyorum 7/24 yapıyorlar giriş almıyorum beta hcg yaptıracam diyorum. 10₺ yapıyorlar. Zaten artık her ay erken gebelik testi yerine onu yaptırıyorum laborant kankam oldu
Bizim burda yakında özel yok küçük bir yer sağlık ocagi yapar mi

Bizim burda yakında özel yok küçük bir yer sağlık ocagi yapar mi

Canım yapıyormuş sağlık ocağı ama belli günleri oluyor sanırım kan testi için mesela sadece Çarşamba günü veriyorsun. Bir de idrardan yapıyorlarmış o da iki gün sonra falan çıkıyormuş galiba. Benim pek bileğim yok tecrübeli arkadaşlar birazdan bilgilendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…