- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
M mavimilena_ ne diyorsun sence ?Kizlar testimde hayalet cizgi ciktiama simdi bakinca. Kiyip cöpe atmamistim. 4 gün var Bat a
Hayirlisi olsun kuzum. Benim de mesaji kimse görmedi. Testimde hayalet cizgi var . Ama ilk 10 dakina icinde cikmadiKızlar adet oldum kanam artı bizde bebiş yok şimdilik tabi yinede rabbim bilir
Hayirlisi olsun kuzum. Benim de mesaji kimse görmedi. Testimde hayalet cizgi var . Ama ilk 10 dakina icinde cikmadi
Sag ol canim cevabin icin :) sürekli sayfayi yenileyip durdum cevap gelmis mi diye. Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.Amin cnm sabah tekrarla istersen
Resim atsana canımKizlar testimde hayalet cizgi ciktiama simdi bakinca. Kiyip cöpe atmamistim. 4 gün var Bat a
Selam canımlarrrr! Ben uzun zamandır yoktum. Benim olduğum zamandan da kimse kalmamış sanırım,yeni arkadaşlar gelmiş :) siteye giremedim nerdeyse 1 aydır. Bende 3 aydır deniyorum bat 15 Nisan ama 18ine kadar gideri var :)) hepimiz için hayırlısı olsunJudy_K beni de ekle güllllüm :*
Kııızzz sen nerelerdesin yaahuuu ne kadar adını andım burda bu minik balığımız nerde diye. Eklerim şekerim hoşgeldin
Aa resmini atsana bakalım bizdeM mavimilena_ ne diyorsun sence ?
Yaa canım ev taşıma işlerimiz vardı onlarla uğraşıyoruz hala. Atlatıcaz inşallah hayırlısıyla :)) sen nasılsın iyisin değil mi? Bende diyordum kulağım neden çınn çınnn çınnn
Kızlar adete kaç gün kala ateş düşer ve akıntı kesilir bilen varmi
Gebe olabilirsin canım kan testi yaptirdinmiBenim 4gün geçti akıntı devam :)
Gebe olabilirsin canım kan testi yaptirdinmi
İdrard çıkmayabilir canım benim kizimda 1 hafta sonra idrarda silik çizgi gördüm en güvenilir olanı kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?