Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canımlarrrr! Ben uzun zamandır yoktum. Benim olduğum zamandan da kimse kalmamış sanırım,yeni arkadaşlar gelmiş :) siteye giremedim nerdeyse 1 aydır. Bende 3 aydır deniyorum bat 15 Nisan ama 18ine kadar gideri var :)) hepimiz için hayırlısı olsun Judy_K beni de ekle güllllüm :*

Merhaba bende tam 1 yıllık evli oluyorum 6mayista bebis cok.istiyorum hic bir problem yokmuş ama bu ay hic olmadığı kadar gaz problemi yaşıyorum acaba diyorum sat 23 mart bat 20nisan acaba test yapsam çıkarmı birde beni de eklermisiniz Judy_K

Kııızzz sen nerelerdesin yaahuuu ne kadar adını andım burda bu minik balığımız nerde diye. Eklerim şekerim hoşgeldin

Kııızzz sen nerelerdesin yaahuuu ne kadar adını andım burda bu minik balığımız nerde diye. Eklerim şekerim hoşgeldin

Yaa canım ev taşıma işlerimiz vardı onlarla uğraşıyoruz hala. Atlatıcaz inşallah hayırlısıyla :)) sen nasılsın iyisin değil mi? Bende diyordum kulağım neden çınn çınnn çınnn

Yaa canım ev taşıma işlerimiz vardı onlarla uğraşıyoruz hala. Atlatıcaz inşallah hayırlısıyla :)) sen nasılsın iyisin değil mi? Bende diyordum kulağım neden çınn çınnn çınnn

Hep çınlattım kulağını kız :) evet seni çok iyi anlıyorum biz de taşınınca baya yoğundu işler giremiyordum buraya. Kıııjjj biliyoomusuunn kerem34gul hamile
Ben de 4gün geciktim galiba ben de

Nasip canım öğrenirsin inşallah aralikta da boş gebelik geçirdim Kürtaj oldum şimdi yine istiyoruz sadece hamile kalmak yetmiyor sağlıklı olurlar inşallah hala içimde korku var ALLAH'A sığınıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…