- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Benim hiç ağrım falan yok. Hep olurdu adet öncesi. Bende fiziksel sadece göğüa ucu hassasiyyeti var. Kalan belirtiler aşırı sinirliyim(kendimi bildim bileli sakinim herkes öyle der) aşırı duygusalım herşeye ağlıyorum sebepsiz. 3gecedir de uyku sorunu yaşıyorum nefesim daralıyor. Bide gece ve gün içinde bi kaç kez sıcak basıyor
Ayyy hayırlı olsun inşallah bizde hamileyizdirEvet hamileyim :)
Ayyy hayırlı olsun inşallah bizde hamileyizdir
Amin inşallah canımAmin canim inşallah hepiniz hamile olduğunuzu öğrenirsiniz
Tabi canım aslinda benim 1 hafta önce başladı. Baş dönmesiyle. Sinirliydim diygu boZukluğu. Uyku artisi halsizlik. Keyifsizlik. Daha yeni yeni kasik agrilarim var ben adet olcan sandim. Ve agzimda acımsı bir att var 2 gündür. Çok halsizim
Judy canim. Benim bir kere boyle adet gecikmem olmustu. Nefes darligi da yapiyordu. Stresten gelmemisti. Bak testlerin negatifse , kendini negatife hazirla n'olur.. Daha 1,5 yillik evlisin. Tup ameliyati ne zaman oldun. Cok acele etme. Ben bu ay soframa turp koydum cigu zaman. Portalda okudum iyi geliyormus. Yumurtlama gunleri nohut , fasulye tuket. Limon da tuket bol bol. Gunesli havalrda cik disari dogada parklarda yuru. Dusunme. Ameliyatindan 1 yildan fazla gecmemisse bugun yarin olur kuzum. Inan bana.
Canım benim de 5gün önce başladı bu saydıklarının hepsi. Hepsini yaşıyorum baya. Ama testler niye negatif
Geç döllenme olabilir canim kötü düşünme
Düşündüğüm günde olan ilişkiden hamile kaldıysam 100de100 zaten geç döllenmedir. Bu ay sanırım geç yumurtam çatladı ondan sonra oldu ilişki. Baya yoğun beyaz akıntım vardı. Battan 1hafta önceydi. Belki ondan çıkmıyodur olabilir mi?
Benim de adetim bi hafta geçti ama test negatifOlabilir canim 3 4 gün adetinin gecikmesini bekle. Geç dollenme olunca kanda bile geç cikiyor
Benim de adetim bi hafta geçti ama test negatif
Canım sizde bilmem ama bizde tüpler ameliyat gibi değildi. Tam kapalı değildi zaten yarı kapalıydı. Yüksek tansiyonla sıvı madde yapıp tüpleri açtılar 10dakka falan sürdü. Aralıkta oldum bunu. Canım ALLAH şahit regl olsam en ufak üzüntü yaşamam. Rabbimin takdiri. Ama belirsizlik canımı çok sıkıyor
Düşündüğüm günde olan ilişkiden hamile kaldıysam 100de100 zaten geç döllenmedir. Bu ay sanırım geç yumurtam çatladı ondan sonra oldu ilişki. Baya yoğun beyaz akıntım vardı. Battan 1hafta önceydi. Belki ondan çıkmıyodur olabilir mi?
Olabilir canim 3 4 gün adetinin gecikmesini bekle. Geç dollenme olunca kanda bile geç cikiyor
Canım bence 2 3 gün beklemenin bir faydası yok normalde zaten 5 gün geçtimi adet hamilelik testi yapın doktorlar bile der bu yeterli bir süre bence senin yerinde olsam hiç vakit kaybetmem gidp kan veririm ne var öğrenirimZaten cuma kan testi yapcam inşaALLAH o zamana kadar biraz zaman geçsin. Ama keşke geçse. Olumsuz her şeyi düşünüp kendimi üzüyorum. Bebeği değil bebek Rabbimin takdiri olmasa üzülmem amaa ya başka hastalığım varsa ondan kaynaklıysa bunlar diye düşünmeden edemiyorum
Zaten cuma kan testi yapcam inşaALLAH o zamana kadar biraz zaman geçsin. Ama keşke geçse. Olumsuz her şeyi düşünüp kendimi üzüyorum. Bebeği değil bebek Rabbimin takdiri olmasa üzülmem amaa ya başka hastalığım varsa ondan kaynaklıysa bunlar diye düşünmeden edemiyorum
Ameliyatin daha yeni sayilir. Bebisin eli kullaginda insallah. Gec dollenme olasiligi varsa o halde teste cikmamasi da normal. S benim de tek istegim muayene sonucum guzel cikmasi( kitle icin ) saglik olsun bebeisler elbet gelecekler bu karinlara
Seni okadar iyi anliyorum ki. Banads geçmiyordu zaman. Nasik uyucam uyancam diyodum. Ama inan herşeye değiyo. O yüzden bol bol dua at ben hastanede kan verdim sonucu alincaya kadat ayrtelkursu nas felak sürekli okudum dua ettim. Sende sabret bol bol dua et veren rabbim.
Canım bence 2 3 gün beklemenin bir faydası yok normalde zaten 5 gün geçtimi adet hamilelik testi yapın doktorlar bile der bu yeterli bir süre bence senin yerinde olsam hiç vakit kaybetmem gidp kan veririm ne var öğrenirim
Ediyorum canım Rabbim kucağımızı boi bırakmasın inşaALLAH. Senin yemek durumun ne? Ben bi haftadır baya yiyorum öyle böyle değil. Biri yemek yemese yemek yemeği bile unutan biriyim ben. Ama 1hafta önce 3-4saat yemek yemedim ellerim titremeye başladı yiyince de sofrada ne var ne yok silip süpürdüm. Eşim farketti ilk. Dedi oo senin baya iştahın açılmış sen böyle değildin. Ondan sonra anladım bende. Son 2-3gündür de baya tatlıyla besleniyorum. Pastalar kekler. Şu an bile pasta yiyom sabah da yedim
Çıkar canım ama işte idrarda herkesin öyle çabuk çıkmayabiliyo O zaman mecbur bekliycezGeç döllenme olsa bile çıkar mı şimdi kanda? İdrardaa çıkmaması beni çok düşündürüyor canım ya
Bide zaten istesem de yapamam cumaya kadar eşimin işleri yoğun ancak cuma gidebilicez malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?