Tabi ki canım anlarlarDoktorda anlaşılır mı düşük yaptığım?
Çok ümitliydim kız senden.neyse yav gelicek aya topluca hamile kalalımCanım adet oldum diye en ufak üzüntüm yok aslında ama durumumu çok merak ediyorum acaba neyim var diye. İnşaALLAH Rabbim yardımcımız olsun
Canım ne yaptın gittin mi hastane yeBen de hiç hissetmiyordum ne olduysa o ıkınmadan sonra oldu. Göğüs ucum sızlıyor şu an
Çok ümitliydim kız senden.neyse yav gelicek aya topluca hamile kalalım
Canım ne yaptın gittin mi hastane ye
Tamam canım üzme kendini bi daha ki aya kaldık bakalım gerçi ben hâlâ adet olmadım amaGitmedim sancım şiddetli değil adet oldum belki de. Boşuna gitmiyim diyorum. Eğer artarsa öyle giderim
Gitmedim sancım şiddetli değil adet oldum belki de. Boşuna gitmiyim diyorum. Eğer artarsa öyle giderim
Muhtemelen adet oldun düşük olamaz düşük olsa çok sancı girer karnına ve adetin pıhtı şeklinde olurKızlar ıkınmadan sonra başladı acaba düşük yapıyor olabilir miyim?
Dosya yükleyemiyorum
Rabbim inşallah yüzünü güldürür. Bende beklemedeyim halaSelam kızlar bat bugün benim de hiç adet olcak gibi değilimm ama gelir diyorumm. ara ara batmalar oluyor geçmişi okurken çarpıntı gördüm nabzım 100ün altına inmiyor.. o da mı bir belirti..
gebe arkadaşları tebrik ederim, adet olanlara da geçmiş olsun diyorum.. öpüyorumm kızlar.
inşallah seni de güldürsün.. test yaptın mı? ben inatla bekliyorum bakalım gelecek diye ondan yapmıyorumm ama erkenden öğrenen arkadaşları görünce de bi heves ediyorum.. hayırlısı bakalımRabbim inşallah yüzünü güldürür. Bende beklemedeyim hala
Evet kendimde üşütdüm hisslerimde)))Hisslerin üşütmüş hastalanmış galiba işe yaramadı
Hadi inşaALLAH kız
İnşaALLAH kızlar dediğiniz gibidir. Bi hastalık falan çıkmasın da durduk yere. Adet olmam sorun diil. Stresten falan gecikmiştir belki. İşin garibi dün kan geldiğinde hiçbir yerim ağrımıyordu. İlk kez başıma geliyor böyle şeyler. Kimyasal ya da düşük olsa bile sevinecektim ki çalışmalar işe yarıyor hamile kalabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?