Teşekkür ederizzzzzherkese pozitif enerjiiiii yolluyorummm kucak dolusu sevgiler :)
Bn daha sozluyum
Ben daha sozluyum ve evlenince en az bi yil beklemek istiyorum
Qonağlar var.gelinlik eliyrem)))geberdim diye bilirim
Canım okumadım napıyım yalan mı söyliyim :))
Nie ama çünkü ben fıkra hiç sevmiyorum canım yaa ama çok istiyorsan okurum
YaaAaMiiiiiiiiinnnnnnn
Ben ilk gümden beri korunmadım
YaaAa
ÖYle yapmak yokk
Aynen canım hep psikolojik oluyo bunlarYok zaten nerdeyse tüm belirtiler psikolojik oluyo kendi kendimize belirti oluşturuyoruz vallahibana kalsa ben geçen ay büyük ihtimal hamileydim ama maalesef. Zaten eşim ameliyat olali 4 ay oldu sonuçları yeni düzeldi anca herşey zamanla inşallah.
Aynen hayırlısıHayırlısı
elinde yok mu raporların e nedeenn almadınn..
ara ara adet olacakmışım gibi oluyor sen de yaşadın mı yaşıyor musun?
bir de ilişki kafama takılıyor, şu an tutunmaya çalışıyor ya sıkıntı yaratır mı?
Amin inşallah. Hayırlı zaman neyse o olucak belki de bilmiyorum. Yok eşime asla imada bulunmam herşey Allah’tan bu bir kusur değil sadece sorun o kadar. Ama uzadıkça insanın gücü azalmıyor değil. Yorumun için çok teşekkür ederim
Kizlar var mi sizce sanki hafif silik gibi ama adete 6 gün var
Seni gidi kıskanç şeyBende varım
Canım inşallah hayırlısıyla keseyi de bebeği de görürsün sağlıkla la da kucağına da alırsın inşallahKızlar bana dua edin yarın kontrole gideceğim ultrasonda görünmesi gerekiyor..
Sen de benim bitanemsinnn karşiiiimmmO heçdee sen benim bitanemsin canımın içisin sen benim
Hayırlısıyla görürsün inşallah canım ama görünmezsede endişe etme yeni olduğu için görünmeyebiliyo ben 5 haftamda gittim doktor görünmez dedi ama göründü benim.Kızlar bana dua edin yarın kontrole gideceğim ultrasonda görünmesi gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?