Kızlar bana dua edin yarın kontrole gideceğim ultrasonda görünmesi gerekiyor..
Hayırlısıyla görürsün inşallah canım ama görünmezsede endişe etme yeni olduğu için görünmeyebiliyo ben 5 haftamda gittim doktor görünmez dedi ama göründü benim.
Birde ultrasona girmeden önce mutlaka bol su iç idrar torban sıkışsın o çok etkili oluyo
İlk hemen vajinal muayene etmez bence hani yeni olduğu için. Bahsettiğim karından benim canm :)Nerden baktığına bağlı karından bakıyorsa doldurmak lazım idrar torbasını. Eğer alttan muayeneyse aksine boş olmalı :))
İlk hemen vajinal muayene etmez bence hani yeni olduğu için. Bahsettiğim karından benim canm :)
Yaptım evet erken gebelik testinde çok hafif silik çıktı ama şuan çekemiyordum resim resim çekip atarimM Miniko5858 canım 18:30 u geçti test yaptın mı
Ay ağzından bal damlıyor erken gebelik testi yaptım çok hafif silik çıktı inş vardirPazartesi acacaklarmis. Goruntuler yok ben de. Bir tane sonucum var sadece.
Bugun bende de cok oldu. Korktum hatta.
Insallah gonlundekine kavuraursun. Butun isteyenlere nasip olsun.
Bece hamilesin. 4 gun kala benimki de silikti ki 1-2 saat sonra cikmisti
Yaptım evet erken gebelik testinde çok hafif silik çıktı ama şuan çekemiyordum resim resim çekip atarim
Tamam canım benim merakla bekliyordumYaptım evet erken gebelik testinde çok hafif silik çıktı ama şuan çekemiyordum resim resim çekip atarim
Canım zaten 3-4 hafta daha çok erken bizlerin bence istedğine bakıyorlar yoksa kendileri gerek duymuyorlar :))Ben hamilelik triplerine girdiğim zaman baya araştırma yaptım internetten. 3-4.haftada vajinal yapılıuor karından gözükmüyor. Yani öyle gördüm. Ondan dedim canım.
Canım bu arada benim kanamam 2gün sürdü.o iki gün baya yoğundu. Bugün de sabahtan lekelenmeler oldu ve bitti galiba. Sencr yarın test yapıyım mi sabah? Yoksa boşuna yapmıyım mi?
M mavimilena_ canım evet doktor da idrarını yapmadan gel dedi. Ama ilk gittiğimde alttan kamera gibi bişeyle baktı öyle görebildi. Yarın için gelmemi istedi ultrasonda da görmemiz gerekiyor dedi. Alttan bakma konusu da şöyle oldu eğer istersen 1-2 hafta daha bekle normal ultrason da görelim ama eğer şimdi dış gebelik var mı yok mu öğrenmek istiyorsan alttan da bakabiliriz bir sakıncası yok deyince kendim istedim bakmasını.
pnarsln Judy_K
Canlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Ben biraz erken gittiğim için bu şekilde oldu biraz zamana ihtiyaç var
Tamam canım benim merakla bekliyordumolucak inşallah
Canım zaten 3-4 hafta daha çok erken bizlerin bence istedğine bakıyorlar yoksa kendileri gerek duymuyorlar :))
Ya istedğin varsa yap derim canm biliyorsun her şey olabiliyo çok şey duyuyoruz burda kuzum bide bu ay çok umutluydum senden Nasip demekki daha vakt gelmemiş meleğin
Heh canım ben de onu diyorum işte. Çok şükür vajinal baktırmışsın varmış çok sevindim ya duygulandım bi an. İnşaALLAH yarın da karından görürsün canım bol bol su iç torban patlayana kadar iç :)
Sen testten teste çıkıyon ha ortaya çözdüm senin olayını
Evet bende çok umutluydum ondan kendime gelemiyorum adet oldum hala inanamıyorum hamile gibi hissediyorum. Eşim de rüyasında kızımızın olduğunu görmüş. Bilmiyorum Rabbim mucizelere kadirdir.
Bikucukbalik buranın şımarığı deli kızı sendin şimdi farkettim hamişlik seni olgunlaştırmış mı acaba?
İnşallah hayatım amin Allah sana da herşeyin en güzelinden nasip etsin inşallah..
Bakalım durumlardan haberdar edicem sizi :))
Hahahhahahaha buna yarıldım yaaaa
Ben hamilelik triplerine girdiğim zaman baya araştırma yaptım internetten. 3-4.haftada vajinal yapılıuor karından gözükmüyor. Yani öyle gördüm. Ondan dedim canım.
Canım bu arada benim kanamam 2gün sürdü.o iki gün baya yoğundu. Bugün de sabahtan lekelenmeler oldu ve bitti galiba. Sencr yarın test yapıyım mi sabah? Yoksa boşuna yapmıyım mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?