Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak canım sana bende yaşadıklarımı anlatim belki fazla stres yapmazsın ben çok kafama taktım gebeliğimi öğrendiğimde 4 hafalıktı ben bekledim bi hafta sonra gitim doktora başta keseyi gördü karından ve 1 hafta sonra gel bebeğin kalbini dinleriz dedi 6 haftalıkken gittim ve karından hiç bir şekilde bebeği ve kalbini duyamadı ve alttan bakalım dedi kabul ettim ve zor da olsa duyduk ama anlaşılmıyordu bile sadece ekranda pıt pıt kalbini gördüm bu sefer bana 1 hafta sonra gel net karından duyrız ve alttan daha bakmayız gerekemz dedi 7. Haftamda gittim yine görünmedi ve yine alttan bakalım dedi istemedim artık ve eve geldim kafayı yedim resmen gelişiminde sorun mu var diye randevumuda 1 ay sonraya almıştı 10 haftamda gidicektim ama 8 haftama girmeye 2 gün kala kahverengi lekelenmem oldu ve bnde 2 gün sonra doktoruma gittim çok şükür ilk defa karından duydum kalbini bebğimi gördüm Rabbim herkese nasip etsin çok zorlu süreç demem o ki bebek geridenn de geliyo sata göre benim öyle her ne olursa olsun stres yapma ve bekle sadece :)

Evet bende çok umutluydum ondan kendime gelemiyorum adet oldum hala inanamıyorum hamile gibi hissediyorum. Eşim de rüyasında kızımızın olduğunu görmüş. Bilmiyorum Rabbim mucizelere kadirdir.
Dularım hep seninle canım Allah'tan umut kesilmez senin o sevinçli haberini de görücez en yakın zamanda inşallah

Kızlar bana dua ed8in yarın kontrole gideceğim ultrasonda görünmesi gerekiyor..

Yarin insallah guzel haberler gel canim :)
Evet bende çok umutluydum ondan kendime gelemiyorum adet oldum hala inanamıyorum hamile gibi hissediyorum. Eşim de rüyasında kızımızın olduğunu görmüş. Bilmiyorum Rabbim mucizelere kadirdir.

Insallah gonlunce olsun hersey.

Hahahhahah bak bu “cukkkk” oturdu
Hala öyleyim be canım ama bunları burda ki bu bazı “smile” ler ile size aktarmam çok zorlaşıyor :) sen beni bide normalde görsen

Yaaa ben seni biliyorum işte ondan dedim son zamanlar bi durgunsun diye ben o eski deli kızı özledim sen böyle ol ben seni smilesiz anlarımmm

Evet çok güzel birşey söyledin vallahi dün bende namaz kıldım kuran okudum bak sana da dua ettim inşallah herşey gönlünce olur. Ama kendini üzme her nasip vaktine esir demişler

ALLAH razı olsun güzelim ben kılamadım sen kıl. ALLAH kabul etsin. Bide çok garip nick name'imin altındaki bir mucize olsunu yeni farkettim halbuki o zaman öylesine yazmıştım.

Aynen kız buna katılıyorum benimde sanırım adetimden 4 gün sonraki ilişki tuttu gibime geliyor

Esim vardiyali calisiyor. Kiz da var. Oyle enerji ne vakit oluyor. Hesapladim daha onceki aylar. Ama adetten sonraki hafta olmuyordu. Bu defa 3 gun sonra oldu.
Son haftayi da degerlendirmek iyi gec dollenme olasiligi var .

Anladım canım işte bende bunlar için dua ediyorum herşey yolunda gitsin de başka bişey istemiyorum vallahi :) Allah sana da hayırlı sağlıklı doğum versin canım benim. Ama sana şey sorucam senin de benim olduğum zamanlarda kalp atışlarında bi hızlanma oluyor muydu? Böyle saniyelik sürüyor ama hissedebiliyorum

Tabi canım hele ki ultrasyon için yatağa uzandığımda her defasında nefesim kesiliyordu bazen heyecandan da

ALLAH razı olsun güzelim ben kılamadım sen kıl. ALLAH kabul etsin. Bide çok garip nick name'imin altındaki bir mucize olsunu yeni farkettim halbuki o zaman öylesine yazmıştım.

Her zaman aklımdasınız canım dualarımdasınız

Yaaa ben seni biliyorum işte ondan dedim son zamanlar bi durgunsun diye ben o eski deli kızı özledim sen böyle ol ben seni smilesiz anlarımmm

Yaaaa ballll balll dilli seniii :)) canım benim bütün pozitif enerjim seninle ve burdaki bütünnnnnnn kızlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…