Her zaman aklımdasınız canım dualarımdasınız
Yaaaa ballll balll dilli seniii :)) canım benim bütün pozitif enerjim seninle ve burdaki bütünnnnnnn kızlarla
Aminn :)ALLAH razı olsun güzelim hepinizin samimiyyetine içten inanıyorum. Rabbim bebişlerinizi korusun
O ayrı canım ben bugünden başlarım
Yarın hayırlısıyla inşallah miniğinin o pı pıt kalbini görürsün sendeHadi bakalım ben daha neler görücem :)))
Pozitif pozitif de yarın git miniği gör de gel inşaALLAH
Aminn :)
Bu arada ben hamile kaldığım ay inan canım hiç aklıma getirmedim düşünmedim hiç aklımdan uçmuştu sadece adetime 10 gün kala başladı kasık ağrılarım şüphe ettim yoksa kafa rahat olması çok önemli stres etkiliyo şubatta çok istedim olmadı mesela çok kafama takmıştım o ara
Aminnnnnnngelecek ay bunlari koy buraya insallah
Silenaaaa silenaaa
Hahahhahahhahahahhaha selena evrim geçirdi heay karnım ağrıdı gülmekten
Ya yicem seni bak en sonundaAman göbüşe dikkat
M mavimilena_ canım bişi sorucam sana ya bende sivilceler çıktı ama şöyle çok küçük kabarcıklar halinde. Hani böyle irinli değil yani. Sanki alerji olmuş gibi oldu yüzüm minicik sivilcecikler var. Sende de olmuş muydu? Olduysa ne kadar sürdü kaç ay daha devam etti?
MmmmmmYa yicem seni bak en sonunda
Yaaa ben onu duymuştuumm. Kuaförde kız kaşımı alırken alnında minik sivilceler çıkmış yoksa hamilemisin dedi. Ben de ne alaka dedim hamilelikte oluyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?