Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her zaman aklımdasınız canım dualarımdasınız

Yaaaa ballll balll dilli seniii :)) canım benim bütün pozitif enerjim seninle ve burdaki bütünnnnnnn kızlarla

Pozitif pozitif de yarın git miniği gör de gel inşaALLAH

ALLAH razı olsun güzelim hepinizin samimiyyetine içten inanıyorum. Rabbim bebişlerinizi korusun
Aminn :)
Bu arada ben hamile kaldığım ay inan canım hiç aklıma getirmedim düşünmedim hiç aklımdan uçmuştu sadece adetime 10 gün kala başladı kasık ağrılarım şüphe ettim yoksa kafa rahat olması çok önemli stres etkiliyo şubatta çok istedim olmadı mesela çok kafama takmıştım o ara

Canım ben adet günüme kaadar hiçbi şekilde düşünmedim adetim geçtikten sonra belirtilerim başladı ondan başladım her ay takardım bu ay takmadım

M mavimilena_ canım bişi sorucam sana ya bende sivilceler çıktı ama şöyle çok küçük kabarcıklar halinde. Hani böyle irinli değil yani. Sanki alerji olmuş gibi oldu yüzüm minicik sivilcecikler var. Sende de olmuş muydu? Olduysa ne kadar sürdü kaç ay daha devam etti?

Yaaa ben onu duymuştuumm. Kuaförde kız kaşımı alırken alnında minik sivilceler çıkmış yoksa hamilemisin dedi. Ben de ne alaka dedim hamilelikte oluyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…