Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekle istersen canım sonra kan testine gidersin bazı testler gerçekten gostermiyor Sen moralini bozma o testler eninde sonunda mecbur seni sevecek

inşallah canım ya valla eğer kanda çıkarsa bir daha hiç güvenmicem ve evime sokmucam o testleri o derece gıcık oldum ama hala hamileyim diye bir his var içimde

yaptım canım yazdım ama kimse cevap vermedi oku yazdıklarımı

Ben sersem gibi uyandım ya kafam çatlıyor kusura bakma şekerim gözümden kaçmış.
Geç döllenme olabilir. İdrarda çıkmaması gayet normal. İstersen yarını da bekle pazartesi kan testi yaptır

Ooo süper canım Emeklerinize sağlık
Ben de batımı yazıcam hesaplıyım hemen

inşallah canım ya valla eğer kanda çıkarsa bir daha hiç güvenmicem ve evime sokmucam o testleri o derece gıcık oldum ama hala hamileyim diye bir his var içimde
Ayyyyy haydi insallah canım bnim anne hisseder zatn bn de inanıyorum ozaman çünkü bnde de negatif cikmistove bn yinede hamileyim diyordum gercekten de hamileydim biraz sabret bakalım çok heyecanlandim yaaa insallah hamilesindir insallah yaa

Ben sersem gibi uyandım ya kafam çatlıyor kusura bakma şekerim gözümden kaçmış.
Geç döllenme olabilir. İdrarda çıkmaması gayet normal. İstersen yarını da bekle pazartesi kan testi yaptır

Öyle yapıcam canım inşallah kanda çıkar

amin amin amin bende çok heyecanlıyım valla
ama insan gerçekten hissediyor inşallah hislerimde yanılmıyorumdur Allahım yüzümü güldürür

Kızlar demin uyudum ya rüyamda beyaz peynir tabağı hazırladığımı gördüm. Kalktım hemen baktım kişi bekar ise hayırlı kısmete, evli ise hayırlı evlada delalet ediyomuş

Canım men evlenmeden qabağ.3 gün gelirdi qanaxmam.2 gün yoğun olurdu 3 gün leke 4 cu gün qutarırdı uje heçne olmurdu.evlenenden sora deyişdi ama 5 güne çıxdı.bedende bezi hormonlardandı nedendi bilmirem.hemde indi fesil deyişilir.oda tesir eliye biler.mence normaldı.canını sıxma

Hee men de 5gün oluram 3gün qanaxma olur 4cü gün heçne olmur 5ci gün bir iki damla leke gelir qutarır. Krantın boğazında qalanlar :))))
Bu evlenmemişden qabaq da beleydi evlenennen sora da bele olub heç deyişmedi. Birde internetde birşey oxudum çox sevindim. Son 1-2ay reglin vaxtı oynıyursa gah tez gah gecikirse beden özünü hamileliye hazırlıyır. 3-4aya kesin hamile kalınır diyirler :) inşaALLAH. Yani her işde bir xeyir var :)

He canım eledi.senle bağlı hisslerim helede eynidi))))mende bugun uziye getdim 3 günde falekul 1 mm böyüyüb.eseblerim pozuldu.soyuğlamam varıymış yene.bezdim bu soguğlamanın elinen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…