Ben uyuyordum güzelim. Öbür delibaşı bilmem :)
Kız test yapmadın mı?
NapıonHe başımın tatlı belası he? :)
Bekle istersen canım sonra kan testine gidersin bazı testler gerçekten gostermiyorSen moralini bozma o testler eninde sonunda mecbur seni sevecek
yaptım canım yazdım ama kimse cevap vermedi oku yazdıklarımı
Ooo süper canım Emeklerinize sağlıkBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Anniş adaylarımız:
@Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
Rabbim bu listedeki anne adaylarını korusun
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@Desperado25 12 mart
@Asiyemmm2121 13 mart
@blackpearl92 13 mart
@Gzd92 15 mart
@erdilara 17 mart
@emel-y 17 mart
@melegim_06 18 mart
@bingildak 18 mart
@hng-ky 24 mart
@ftmclk 3 nisan
@Why name is 3 nisan
@Rapunzelk 8 nisan
@ayten_rafo 9 nisan
@Psikolazzz 11 nisan
@seray ay 12 nisan
Judy_K 12 nisan
@ddenizyildizii 15 nisan
@MirAy92 17 nisan
@Gloke 17 nisan
@TopraKahveBob 18 nisan
@pembehayaller06 18 nisan
@limelemon 19 nisan
@Alya_sura88 19 nisan
@Repse 19 nisan
@Zuhal budak polat 20 nisan
@gzdy 21 nisan
Mrs black 21 nisan
@Tweety22 23 nisan
@umtlazeynep 24 nisan
@Blueangel34 25 nisan
@berrak4444 26 nisan
@Yasmin42423 28 nisan
@vals_dancer 2 mayıs
SerAy12 5 mayıs
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Topiğimizin Hamişlik şarkısı. Şarkımız herkese uğur getirsin
Söz: @MirAy92
Müzik: Rafet el Roman
Sen bilemezsin, ne çektiriyor yokluğun banaaa bebişim,
Bitmez sorular, dinmez kederim
O düşünceler üzüntüler...
Sen sevgimizin küçük parçası,
Sen sevgimizin anlamı
Biz neler neler
Yaşadık beraber
Kalın bir roman, kitap gibi
Sen gelmeyince
Çaresiz kalır,
Aklım karışır
Rahat edemem
Moralim bozulur
Canım sıkılır..
Sen bilemezsin daha neler..
Bak ne diyorum
Gizlemiyorum...
Sensiz yaşamak
Zor geliyor bana..
Her ay beklemekten,
Kırmızı görmekten
Sıkılıyorum, sıkılıyorum.
Ve oooo... an gelir deee
İşte o an
Ben dayanamaaaam..
Dırı dırı dırıııı dırıııı....
Napıon
inşallah canım ya valla eğer kanda çıkarsa bir daha hiç güvenmicem ve evime sokmucam o testleri o derece gıcık oldumama hala hamileyim diye bir his var içimde
Ayyyyy haydi insallah canım bnim anne hisseder zatn bn de inanıyorum ozamaninşallah canım ya valla eğer kanda çıkarsa bir daha hiç güvenmicem ve evime sokmucam o testleri o derece gıcık oldumama hala hamileyim diye bir his var içimde
Ben sersem gibi uyandım ya kafam çatlıyor kusura bakma şekerim gözümden kaçmış.
Geç döllenme olabilir. İdrarda çıkmaması gayet normal. İstersen yarını da bekle pazartesi kan testi yaptır
Ayyyyy haydi insallah canım bnim anne hisseder zatn bn de inanıyorum ozamançünkü bnde de negatif cikmistove bn yinede hamileyim diyordum gercekten de hamileydim biraz sabret bakalım çok heyecanlandim yaaa insallah hamilesindir insallah yaa
Amiiiin inşallah canım bniiimmamin amin amin bende çok heyecanlıyım valla
ama insan gerçekten hissediyor inşallah hislerimde yanılmıyorumdur Allahım yüzümü güldürür
2 Nisa’nda oldum demişim ya 1 ya 2 işteBen de oldum insan iüzlüyo ama hayırlısı
Hoşbuldummmmmm :)
Canım men evlenmeden qabağ.3 gün gelirdi qanaxmam.2 gün yoğun olurdu 3 gün leke 4 cu gün qutarırdı uje heçne olmurdu.evlenenden sora deyişdi ama 5 güne çıxdı.bedende bezi hormonlardandı nedendi bilmirem.hemde indi fesil deyişilir.oda tesir eliye biler.mence normaldı.canını sıxmaBen hamilelik triplerine girdiğim zaman baya araştırma yaptım internetten. 3-4.haftada vajinal yapılıuor karından gözükmüyor. Yani öyle gördüm. Ondan dedim canım.
Canım bu arada benim kanamam 2gün sürdü.o iki gün baya yoğundu. Bugün de sabahtan lekelenmeler oldu ve bitti galiba. Sencr yarın test yapıyım mi sabah? Yoksa boşuna yapmıyım mi?
Canım men evlenmeden qabağ.3 gün gelirdi qanaxmam.2 gün yoğun olurdu 3 gün leke 4 cu gün qutarırdı uje heçne olmurdu.evlenenden sora deyişdi ama 5 güne çıxdı.bedende bezi hormonlardandı nedendi bilmirem.hemde indi fesil deyişilir.oda tesir eliye biler.mence normaldı.canını sıxma
Judy_K canım bana 26 Nisa’n yazar mısın
He canım eledi.senle bağlı hisslerim helede eynidi))))mende bugun uziye getdim 3 günde falekul 1 mm böyüyüb.eseblerim pozuldu.soyuğlamam varıymış yene.bezdim bu soguğlamanın elinenHee men de 5gün oluram 3gün qanaxma olur 4cü gün heçne olmur 5ci gün bir iki damla leke gelir qutarır. Krantın boğazında qalanlar :))))
Bu evlenmemişden qabaq da beleydi evlenennen sora da bele olub heç deyişmedi. Birde internetde birşey oxudum çox sevindim. Son 1-2ay reglin vaxtı oynıyursa gah tez gah gecikirse beden özünü hamileliye hazırlıyır. 3-4aya kesin hamile kalınır diyirler :) inşaALLAH. Yani her işde bir xeyir var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?