Buralardayim cano hamile olanlara seviniyom olmayanlara dua ediyom oyle takiliyorum kendimce
Ay valla yakalandım :) hayırlısıyla sonucu da alsaydım bir :)Hoşgeldiiinnn bizim radar @Why name is çok çok iyi radar. Kızın gözleri röntgen Valla. Yakalamış seni. Bide hamiş yakalamış
O nası oluyo? Aşılama diyolar ondan mı?
Evet hiç birimizde sorun yok çok şükür .
Doğurganlığa gelince bizim aile de doğurgan baya. Hem ben evlenmedrn önce ultrasona gittim doktor dedi ki yumurtalıkların baya iyi sen evlendiğin ay hamilr kalırsın. Biz de istemiyorduk hemen. Ondan korunduk. Ama sonra da olmadı. İnşaALLAH hayırlısıysa olur
Ona asilama deniyor canim ben denedim cok acili bi surec hergun igne vuruyon yumurtaliliklari buyutuyon sonra senin dedigin gibi oluyor ama tutma sansi %15-20 oluyor benim tutmadi inşallah deneyen arkadaslarin tutarInsallah olur
Bu yonteme ne deniliyor bilmiyorum ama insan biyolojisi hakkinda cok kitap okudum bu yontemide ordan okudum erkten spermleri alip yumurtaliga yerlestiriyorlar Boyle yuzde yuz cocuk oluyormus
Yani deneyin derim
Denemenin bi zari yok aksine faydasi olacak
Beğendinmi kız Nemo?Ablam döktürmüüüşşş
Bak kız gör sinerji. 3günde 1kelime bulamadın ablam destanlar yazdı@Why name is
Kız kıçını başını sıcak tut sen de. Hep ben mi toplayacam arkadaş sizi??He canım eledi.senle bağlı hisslerim helede eynidi))))mende bugun uziye getdim 3 günde falekul 1 mm böyüyüb.eseblerim pozuldu.soyuğlamam varıymış yene.bezdim bu soguğlamanın elinen
Veeeeee sonuç pozitif :) Allah herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahAy valla yakalandım :) hayırlısıyla sonucu da alsaydım bir :)
Az o haqda dersimi çoxdan almışamKız kıçını başını sıcak tut sen de. Hep ben mi toplayacam arkadaş sizi??Bu Judy_K olacak kardeşim var ya hiç dinlemedi beni. Diyirdim yubkanın altınnan birşey geyin. Yoo yaxşıdı diyirdi. Qışda ee qışda şimdi kafasını bax böyle vuruyor o yüzden adam olun lan.
Kapalı olmayan yerler de var demekkiAz o haqda dersimi çoxdan almışamher yerim kapalıda olsa bi yerden giryor arkadaş
Biz ona polikistik over diyoruz bendede var bi suru ama bi ise yaramiyor sogan kuru olabilir incir olabilir yumurta catlakmak icin havuc+incir kuri yapabilirsin allah yardimcin olsunAdetlerim düzensiz diye iki haftadır doktor yumurta takibi yapıyor yumurtalıklarıma bakıyor ona göre ilişki günleri söyleyecek ama maalesef yumurtalarım çokmuş ama büyümüyormuş Salı günü tekrar gel bakalım dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı kızlar varsa yumurta büyütme için ne yapabilirim acaba demek ki problemim buymuş herhalde
Allah tamamina erdirsin canim inşallah saglicakla kucagina al dikkatli ol bizede dua et hayirlisiyla o gunleri gormeyi bizede nasip etsin rabbimVeeeeee sonuç pozitif :) Allah herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bu arada hcg 553 çıktı sizce nasıl?
Cnm bu dedigin polistik over bunun icin hem glikofen hemde inofolic combi kullandım ilk ayda fark etti doktorun bunları zaten vermesi lazım diAdetlerim düzensiz diye iki haftadır doktor yumurta takibi yapıyor yumurtalıklarıma bakıyor ona göre ilişki günleri söyleyecek ama maalesef yumurtalarım çokmuş ama büyümüyormuş Salı günü tekrar gel bakalım dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı kızlar varsa yumurta büyütme için ne yapabilirim acaba demek ki problemim buymuş herhalde
Allah razı olsun canım incir kürünü çok duydum onu deneyeyim inşallah önümüzde ki ayBiz ona polikistik over diyoruz bendede var bi suru ama bi ise yaramiyor sogan kuru olabilir incir olabilir yumurta catlakmak icin havuc+incir kuri yapabilirsin allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?