He canım eledi.senle bağlı hisslerim helede eynidi))))mende bugun uziye getdim 3 günde falekul 1 mm böyüyüb.eseblerim pozuldu.soyuğlamam varıymış yene.bezdim bu soguğlamanın elinen
Hoşgeldiiinnn bizim radar @Why name is çok çok iyi radar. Kızın gözleri röntgen Valla. Yakalamış seni. Bide hamiş yakalamışHoşbuldummmmmm :)
Bakarken yakalamadım bu seferHoşgeldiiinnn bizim radar @Why name is çok çok iyi radar. Kızın gözleri röntgen Valla. Yakalamış seni. Bide hamiş yakalamış
İyiyim tatlim senden naber nasil gidiyo:)
Canimm ne durumdasin gelen giden belirti varmi ?Judy_K
Bakarken yakalamadım bu sefer
Başka topükten
Canım durumları az çok biliyorsun bir hafta geciktim sonra ağrısız pembemsi kan geldi ertesi gün regl gibi yoğun kanamam oldu 2gün sürdü. Dün bi kaç damla geldi ve bitti. Sol kasığımda sıcaklık var ara ara ufak batmalarım var. Durum bu
Kızlarrrr acil fikirlerinize ihriyacım var. Malumunuz bebek istiyoruz ve 6 ay oldu deneyeli. Normalde umudum kırılmasın diye çok üstğne durmamaya çalışıyorum ama bu ay değişik bir durum var. Göğüs uçlarım koyulaşmış. Adetime 7 gün kaldı. Tabii ki göğüsümde şişlik ve kasıklarımda batmalar var ama bunlar geçen aylarda da olmuştu. Şuan için tek fark göğüs ucumdaki koyulaşma. Sizce bu bir belirti olabilir mi?
Yok kızBöşkö töpüklörö mi sardın?
Bende de aynı fazla koyu değil ama insan fark edebiliyor. Ayy hadi inşallah. Peki kan tahlili için adetimin geçmesini öi bekleyeyim? Yoksa şimdi yaptırsam çıkar mı?Evet canim adet olmadan önce bense diğer belirtilere ek bunu görmüştüm çok değil ama koyulasmaya başlamıştı
Bende de aynı fazla koyu değil ama insan fark edebiliyor. Ayy hadi inşallah. Peki kan tahlili için adetimin geçmesini öi bekleyeyim? Yoksa şimdi yaptırsam çıkar mı?
Bekleyeyim o zaman yeter ki sağlıklı bir şekilde olsun. Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Daha şimdiden adettede kandada çıkmaz canım benim adete 1 gün varken yaptırdım. En erken o zaman yaptir. Varsa bile çıkmaz canim insalalh vardir
Ay canım maşallah teyzesi yaaKızlar doktorla görüştüm bugün kontrolüm vardı söylemiştim ya size. Gördük ultrasonda maşallah tam 5 haftalık size çok selamı varAllaha şükür herşey yolundaymış 2 hafta sonra da kalp atışlarını dinleriz dedi doktor Allahın izniyle.. dualarınızda bana da yer ayırdıysanız Allah razı olsun hepinizden ayıranınızdan da ayırmayananıdan da :)
AminBekleyeyim o zaman yeter ki sağlıklı bir şekilde olsun. Çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Keçen bu ay vaxtı 1.9du.indi 1.2di.inkişaf edire ama gec.en çoxda soyuğlama bi teher eledi meni.3 qat geyinirem yene keçir zibil.bu ayada ümidim qalmadı soyuğlamam qoymaz yeqinCanım kv evinde biraz ele olur men de 1 il soyuqdeymeden eziyet çekdim. Heyet evidi düzdü isti su vare ama teze gelinin gerey eli ayağı çox suda olmasın. Menim elim de ayağım da sudaydı bütün günü. 2aydı bura gelmişiy çox şükür hele soyuqdeymem olmıyıb. İnşaALLAH sende de keçer can. Uzi kağızında yazılır. Senin yumurtan neçe mm olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?