Hiç bişey vermedi canım Salı günü tekrar gel dedi büyüyüp büyümediğine bakacak yineCnm bu dedigin polistik over bunun icin hem glikofen hemde inofolic combi kullandım ilk ayda fark etti doktorun bunları zaten vermesi lazım di
Canım geçmiş olsun .inşAllah tez bir zamanda düzene giree adetin.soğan suyu öneririm ben çok iyi oluyorAllah razı olsun canım incir kürünü çok duydum onu deneyeyim inşallah önümüzde ki ay
Veeeeee sonuç pozitif :) Allah herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bu arada hcg 553 çıktı sizce nasıl?
Ne demek yardimci olduysam ne mutlu bna hayit tohumunu da deneyebilirsin bi arastir istersenAllah razı olsun canım incir kürünü çok duydum onu deneyeyim inşallah önümüzde ki ay
Çok ama çok dua ediyorum canım gerçekten inan kadınlar klübüne girmeye başladığımdan beri o kadar hasret insanlar gördüm ki kendim de dahil kalpten herkes için dua ediyorum hayırlı bir vakitte hayırlı bir şekilde herkese nasip etsin AllahAllah tamamina erdirsin canim inşallah saglicakla kucagina al dikkatli ol bizede dua et hayirlisiyla o gunleri gormeyi bizede nasip etsin rabbim
Çok ama çok dua ediyorum canım gerçekten inan kadınlar klübüne girmeye başladığımdan beri o kadar hasret insanlar gördüm ki kendim de dahil kalpten herkes için dua ediyorum hayırlı bir vakitte hayırlı bir şekilde herkese nasip etsin Allah
Hiç bişey vermedi canım Salı günü tekrar gel dedi büyüyüp büyümediğine bakacak yine
Ay evet bugün adetim 1.gün gecikti bugün 2.günüAllah tamamına erdirsin canım çok güzel bir haber sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allah. Benim 2700 küsür çıkmıştı adetim 2-3 gün geçmişti. Sen daha erken yaptırdın sanırım kan testini. Ama değişen birşey olmaz 1 hafta sonra yine kan testi yaptırsan katlanmış olur. Yani sonuçta gebesin tebrik ederim :))
Burdayım geldiiiimmm
AminnnMerhabalarrr bende mayıs ayına hamile girmek istiyorum bat 10 mayıs. İlk defa deniyoruz bakalım inşallah ilk seferde gol olur.
Hele bakim.kimm gelmissBurdayım geldiiiimmm
İnşallah canım ne güzel bir fikir söz inş. Artık çok ağlamıyorum ama içim ağlıyor çok düşünüyorum üzülüyorum çok takıyorum. Askında takmasam aklımdan bir çıkarabilsem belki de olacak bilemiyorum cnm.Canım napıcaz bilio musun bak
Son gücümüzle herşeyi unutucaz
Bak Benin de yaşım büyük
Bu sene sonuna kadar söz vericez adet olduğumuzda ağlamıcaz
Bakalım sene sonuna kadar allah kısmet edicek mi ağlamamaya ve üzülmemeye söz mü
Evet takmadığın ay olucakİnşallah canım ne güzel bir fikir söz inş. Artık çok ağlamıyorum ama içim ağlıyor çok düşünüyorum üzülüyorum çok takıyorum. Askında takmasam aklımdan bir çıkarabilsem belki de olacak bilemiyorum cnm.
Amin canım inşallahEvet canım bizde burda hepimiz birbirimize dua ettik hala ediyoruz Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?