Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiççççç takma hiççç
Gram takma
8 ay takmayı yasaklıyorum herkese
Benim de az kaldı olsun olsun gelsin

nasip herşey canım çok takmıyorum ama çok farklı oldu bu ay o yüzden ümitliydim bu aydan hayırlısı olsun inşallah
bizimde bir gün bebişlerimiz olucak eminim

nasip herşey canım çok takmıyorum ama çok farklı oldu bu ay o yüzden ümitliydim bu aydan hayırlısı olsun inşallah
Aynen amin
Ben varya bu ay hariç her adet olduğumda ağladım saatlerce hüngür hüngür
Belki de tatilde olmak da rahatlattı
O yüzden ilk ama ilk kez umrumda diilll

Aynen amin
Ben varya bu ay hariç her adet olduğumda ağladım saatlerce hüngür hüngür
Belki de tatilde olmak da rahatlattı
O yüzden ilk ama ilk kez umrumda diilll

Bende öyle her ay bende ağlardım üzülürdüm bu sefer o kadar takmadım kafama belkide alıştım artık
üzülmeye gerek yok canım rabbim ummadığımız anda verecek bizede zamanı var demek ki sabretmeye devam

İnşallah canım bu ay bekliyordum üzüldüm biraz açıkcası, stres yapmamak lazım ama elimde de değil düşünüyorum yani ( gelecek ay güzel haberler alalım inşallah

Bende bu aydan ümitliydima ama nasip olmadı neyse asma suratını canım bir dahaki ay bizim ayımız olsun inşallah

Canımm baya 5gün gecikmişin. Ne güzeeel. Sen de kucuk balık gibi hamiş dönersin aramıza inşaALLAH. Niye test yapmıyorsun canım? Ya erken gebelik testi yap ya da kan testi. O ucuz testlerden alma nefret ediyorum onlardan ben artık. Yarın kan ver
Bikucukbalik M mavimilena_ kerem34gul hamişlerimize sor istersen canımm

Hadi inşallah

Son zamanlar burdaki kızların hepsi farklı oldu bu ay diyor. Ben araştırdım eğer düzenli aynı şekilde adet görüyorsan son bi kaç ay adetinde farklılık oluyorsa vücut kendini hamişliğe hazırlıyor bi kaç ay sonra sağlıklı hamişlik oluyo inşaALLAH

Ben kendi adıma söylim canm adetime 3 4 gün kala bile bel ağrıları kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi hep hissediyordum adet günüme kadar hep

ayy hadi inşallah öyledir canım ya bak mutlu oldum şimdi bunu duyunca
benim normalde hep tam gününde gelir geçen ay da böyle oldu geç geldi bu ay da öyle geç geldi inşallah dediğin gibidir başka bi sebebi olmasın da

Ben geçen ay 1gün kanamalı oldum 3güjn kahverengi. 1gün gecikmeyle. Bu ay 3gün kanamayla 4gün kahverengi lekelenme. Kafası karışık işte. Korktum araştırma yaptım kötü bişey vardır belki diye. Bunu gördüm umutlandım

Ben kendi adıma söylim canm adetime 3 4 gün kala bile bel ağrıları kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi hep hissediyordum adet günüme kadar hep
Sağol canım bende de var o ağrılar ara ara yokluyor, geçen ay çok ümitlenmiştim ama hüsran olunca beklemedeyim şuan
Canım geçen ay erken gebelik testini alıp hüsran olunca ondan da soğudum ben, en iyisi kan vermek ama birkaç gün daha bekleyeyim diyorum. Geçen aylar da hep 2-3 gün gecikmişti, bu sefer 5. gün, birkaç güne sonuçlanır ama hiç umutlandırmadım kendimi bu ay, sizi bilgilendiricem burdan mutlaka.

Benimde aynısı oldu canım inşallah dediğin gibidir de mayıs ayı hamişi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…