Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet şekerim çoğu kızıyor ben kızmıyorum. Hem fransızcada hemde türkiye türkçesinde azerbaycanlıya azeri deniyor. Ne varki bunda. Kızanları hiç anlamıyorum. Boş ver sen onları içinden nasıl geliyorsa öyle de :)

Evet canım daha çok yeni 5 haftalık 4-4 gün önce öğrendik bizde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Judy_K yok kız ikiz değildir olsa doktor söylerdi herhalde belli olmazmıydı ultrasonda

Ultrasonda hemen belli olmuyo bence :) olamaz mııı ola biliiiirrrr

Çok anlamıyorum cnm Türkçeye çok yakın bir dil ya bazılarını anlıyorum sadece. Ama çok tatlısınız çok da güzel oluyorsunuz sizler, ben çok beğeniyorum hem dilinizi hemde kendinizi kardeşim

Canım benim yaa o senin kalbinin tatlılığı kalbinin güzelliği güzelim
Evet çoğu türk azerileri seviyor buna çok mutlu oluyorum ben. İstanbula tatile gittiğimde baya iyi karşılandım hep güleryüz hep saygı gösterdiler bize. Ayrıca sokakta yürüdüğümde hiç konuşmadığım halde bile azeri olduğumu anlıyorlardı nerden anladıklarını hala da anlamış değilim ama çok çok güzel bir hafta geçirdiğimi hatırlıyorum

Ultrasonda hemen belli olmuyo bence :) olamaz mııı ola biliiiirrrr

Hemen belli olmayabilir ultrasonda

Bu sefer çok üzülmedim nedense kısmet değilmiş demek ki rabbim bir gün hepimize nasip edicek biliyorum çalışmalara devam ama bu sefer takip etmicem rahat olcam

Ben de. Söz verdim kendime takip falan etmiycem. Eşimi de tembihledim bana sorma dedim adetin ne zaman geçti mi belirti var mı. Hatırlatma. Ben bi bakiim aaa 1hafta geçmiş. Test de alma dedim yalvarsam da alma. Adetim geçsin gidip kan verelim. Değerim çıksın sonra test al ben o çift çizgiyi göreyim dedim

aynen canım en iyisi belkide böyle hep takip ettiğimiz için olmuyor stres yapıyoruz Allah ummadığımız anda o sevinci yaşatsın inşallah

Kız sen nerelerdeydinn? Nasılsın ne durumdasın canım?
Bu ay biraz uzak kalayım dedim, beklemediğin anda olurmuş ya Henüz adet olmadım, arada ağrılarım oluyor, bekliyorum bakalım test de yapmadım daha bu ay canım, hayırlısı Sizi özledim bakmadan duramadım, yeni hamileler var çok sevindim, bize umut oluyorlar. Adet tarihi gelince ağrıları olmuş mı acaba hamişlerin, çok da ümitlenmek istemiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…