Gözün aydın canım darısı başımıza
Sen birtanesin tskr ederizz Allah senden razi olsun canim bnimEki Görüntüle 2139448 Burayı uzaktan yakından takip eden herkese gönlümden geçtiği için 2222 kere rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
Anlasiliyor. Ben hemen hemen hepsini anliyorum. Hatta hext , toy vb gibi normalde anlasilmayanlari da anliyorum. Ve evet aynen katiliyorm diliniz cok tatli bir dil. Ama azeri deyince kimisi kiziyor. onun icin azerbaycanli ya da azerbaycan turku diyorum cogu zaman
Evet canım daha çok yeni 5 haftalık 4-4 gün önce öğrendik bizde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Judy_K yok kız ikiz değildir olsa doktor söylerdi herhalde belli olmazmıydı ultrasonda
Çok anlamıyorum cnm Türkçeye çok yakın bir dil ya bazılarını anlıyorum sadece. Ama çok tatlısınız çok da güzel oluyorsunuz sizler, ben çok beğeniyorum hem dilinizi hemde kendinizi kardeşim
Evet şekerim çoğu kızıyor ben kızmıyorum. Hem fransızcada hemde türkiye türkçesinde azerbaycanlıya azeri deniyor. Ne varki bunda. Kızanları hiç anlamıyorum. Boş ver sen onları içinden nasıl geliyorsa öyle de :)
Ultrasonda hemen belli olmuyo bence :) olamaz mııı ola biliiiirrrr
Hemen belli olmayabilir ultrasonda
Haydaaaaayın 5inde kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah kızlar o zamanda belli olmaz mı ki
Çok sağol canım darısı tez vakitte başına inşallahCanımmm ben hissettim ama senin hamiş olduğunu çok mutlu oldum Rabbim sağğlıklı hamişlik yaşatsınnn. @Why name is dediği gibi topiğimizde şenlik var hamişler hamişler
Kızlar günaydınnn malesef sabah kırmızıları gördüm kısmet değilmiş demek ki@BeautifulPanda0814 Judy_K @Why name is FBahar
Çok sağol canım darısı tez vakitte başına inşallah
Üzülmek yok
Çalışmalaara devam
Bu sefer çok üzülmedim nedense kısmet değilmiş demek ki rabbim bir gün hepimize nasip edicek biliyorum çalışmalara devam ama bu sefer takip etmicem rahat olcam
Ben de. Söz verdim kendime takip falan etmiycem. Eşimi de tembihledim bana sorma dedim adetin ne zaman geçti mi belirti var mı. Hatırlatma. Ben bi bakiim aaa 1hafta geçmiş. Test de alma dedim yalvarsam da alma. Adetim geçsin gidip kan verelim. Değerim çıksın sonra test al ben o çift çizgiyi göreyim dedim
Kızlar günaydınnn malesef sabah kırmızıları gördüm kısmet değilmiş demek ki@BeautifulPanda0814 Judy_K @Why name is FBahar
Bende öyle canım malesef((
Bu ay biraz uzak kalayım dedim, beklemediğin anda olurmuş yaKız sen nerelerdeydinn? Nasılsın ne durumdasın canım?
Hiççççç takma hiçççKızlar günaydınnn malesef sabah kırmızıları gördüm kısmet değilmiş demek ki@BeautifulPanda0814 Judy_K @Why name is FBahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?