- 26 Ocak 2018
- 728
- 1.583
- 33
- 31
Allah inşallah kabul eder rabbim tez zamanda verirEki Görüntüle 2139448 Burayı uzaktan yakından takip eden herkese gönlümden geçtiği için 2222 kere rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
Bat beklenen adet tarihi demek oluyor. Henüz hamile değilim eger nisan ayını iyi değerlendirirsek mayısa hamile girmek istiyorum bunuda 10 mayıstan yani adetten önce öğrenemem""bat 10 mayis"" derken tam olarak ne demek istedin
Bat hamilelikle nasil bi alakasi var ki
Bn sozluyum bi yil icinde nisan evlilik olacak oyzdn evlenmeden once bu tűr konulari bilmek istiyorum
Canım çok teşekkür ederim ben de tam bilmiyorum adetimin 2.günü önce idrar da çift çizgi gördüm sonra kan verdim 553 çıktı sanırım 3 yada 4 hafta oluyor şimdi doktor bakıyorum içime sinecekCanim seninki ne kadarlik. Hayirli ugurku olsun .
Biliyordum:) hayirli olsun
O baska canim @can09e
Allah razi olsun. Kabul olsun duan canim
Ayy çok tatlı konuşuyorsunuz cnm Azeri galiba bu şive çok hoşuma gidiyor benim.
Aaaa hamilemisin sen canımBenim de ev taşıma işlerim vardı canım biraz da kabuğuma çekilmek istedim açıkçası :) ilk ay sürekli belirtileri dinledim olacak mı olmayacak mı stresini çok yaşadım bir de buraya sürekli girince insan daha çok takıyor kafaya.. baktım olmayacak hiç bu konularla ilgilenmek istemedim kafam rahat olsun istedim yani
Tamam canım önce onu uygulayayım inşallah o zamanEvet canım.hemde rahmi temizliyor
Hoşbuldum canım öyle yapıcam bakalım önümüzde ki ay başlarım inşallah kürlereCanım gelmiş ya hoşgeldinnnn. Canım yumurtanın büyümesi için saraçoğlunun bahsettiği kürlerden yap incir ve havuç kürünü ayrı ayrı hazırlıyıp sonra karıştırıyorsun 21gün içiyorsun. Ben burda paylaşmıştım linkini. Dene bence
Canım çok teşekkür ederim ben de tam bilmiyorum adetimin 2.günü önce idrar da çift çizgi gördüm sonra kan verdim 553 çıktı sanırım 3 yada 4 hafta oluyor şimdi doktor bakıyorum içime sinecek
Evvet canım Azeriyiz biz :) anlayabiliyor musun tatlım? :)
Aaaa hamilemisin sen canım
Benimde öyle oldu bende merak ediyorum bunun cevabını :) inşallah kırmızıları görmeyiz canım :)Kızlar yerleşme kanaması nette 6 -12 gun arasinda sürer diye yaziyor var mi uzun yerleşme kanaması yaşayan benim dünden beri az miktarda kahverengi lekelenmem oluyor ama kırmizi hic gelmedi böyle birsey yaşayıp hamile kalan var mi ?
Benimde öyle oldu bende merak ediyorum bunun cevabını :) inşallah kırmızıları görmeyiz canım :)
Çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua etEvet canım daha çok yeni 5 haftalık 4-4 gün önce öğrendik bizde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Judy_K yok kız ikiz değildir olsa doktor söylerdi herhalde belli olmazmıydı ultrasonda
Çok anlamıyorum cnm Türkçeye çok yakın bir dil ya bazılarını anlıyorum sadece. Ama çok tatlısınız çok da güzel oluyorsunuz sizler, ben çok beğeniyorum hem dilinizi hemde kendinizi kardeşimEvvet canım Azeriyiz biz :) anlayabiliyor musun tatlım? :)
Çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua et
Anladm canim cok saol :)Bat beklenen adet tarihi demek oluyor. Henüz hamile değilim eger nisan ayını iyi değerlendirirsek mayısa hamile girmek istiyorum bunuda 10 mayıstan yani adetten önce öğrenemem
Amin amin çoook amin inşallahAmin Allah razı olsun canım çok sağol ediyorum her dua ettiğimde sizde dilimde oluyorsunuz inşallah Allah burdaki herkese tattırır bu duyguyu
Kizlar test yaptım cift çizgi cikti akşam kan vermeye gidicem RABBİM isteyen ve bekleyen herkese de tez hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ALLAH bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah
Eki Görüntüle 2139448 Burayı uzaktan yakından takip eden herkese gönlümden geçtiği için 2222 kere rabbi hebli minessalihin okudum allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?