Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
""bat 10 mayis"" derken tam olarak ne demek istedin
Bat hamilelikle nasil bi alakasi var ki
Bn sozluyum bi yil icinde nisan evlilik olacak oyzdn evlenmeden once bu tűr konulari bilmek istiyorum
Bat beklenen adet tarihi demek oluyor. Henüz hamile değilim eger nisan ayını iyi değerlendirirsek mayısa hamile girmek istiyorum bunuda 10 mayıstan yani adetten önce öğrenemem

Canim seninki ne kadarlik. Hayirli ugurku olsun .

Biliyordum:) hayirli olsun

O baska canim @can09e

Allah razi olsun. Kabul olsun duan canim
Canım çok teşekkür ederim ben de tam bilmiyorum adetimin 2.günü önce idrar da çift çizgi gördüm sonra kan verdim 553 çıktı sanırım 3 yada 4 hafta oluyor şimdi doktor bakıyorum içime sinecek

Aaaa hamilemisin sen canım

Hoşbuldum canım öyle yapıcam bakalım önümüzde ki ay başlarım inşallah kürlere

Kızlar yerleşme kanaması nette 6 -12 gun arasinda sürer diye yaziyor var mi uzun yerleşme kanaması yaşayan benim dünden beri az miktarda kahverengi lekelenmem oluyor ama kırmizi hic gelmedi böyle birsey yaşayıp hamile kalan var mi ?

Canım çok teşekkür ederim ben de tam bilmiyorum adetimin 2.günü önce idrar da çift çizgi gördüm sonra kan verdim 553 çıktı sanırım 3 yada 4 hafta oluyor şimdi doktor bakıyorum içime sinecek

Guzel haberlerle donelim. Benim de ade tarihim 18 di. Henuz kan testi yapmadim.yarin randevu alacam dua edin.

Evvet canım Azeriyiz biz :) anlayabiliyor musun tatlım? :)

Anlasiliyor. Ben hemen hemen hepsini anliyorum. Hatta hext , toy vb gibi normalde anlasilmayanlari da anliyorum. Ve evet aynen katiliyorm diliniz cok tatli bir dil. Ama azeri deyince kimisi kiziyor. onun icin azerbaycanli ya da azerbaycan turku diyorum cogu zaman

Benimde öyle oldu bende merak ediyorum bunun cevabını :) inşallah kırmızıları görmeyiz canım :)

Evet canım daha çok yeni 5 haftalık 4-4 gün önce öğrendik bizde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Judy_K yok kız ikiz değildir olsa doktor söylerdi herhalde belli olmazmıydı ultrasonda
Çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua et

Kizlar test yaptım cift çizgi cikti akşam kan vermeye gidicem RABBİM isteyen ve bekleyen herkese de tez hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ALLAH bu duyguyu sizlerede yaşatsın inşallah

Canımmm ben hissettim ama senin hamiş olduğunu çok mutlu oldum Rabbim sağğlıklı hamişlik yaşatsınnn. @Why name is dediği gibi topiğimizde şenlik var hamişler hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…