Hımmm olsun hayırlısı hiç birşey vaktinden önce gelmez biraz sabretmek lazım ama edemiyorz işteKızlar adet oldum, testler de negatifti zaten. Umutlar gelecek aya kaldı.
Yiyebilirsin canımProfilindeki bebiş çok tatlış yaa yiyesim var
Aynen canım yaa baya oldu bugün yaptıramam görümcem i diş doktoruna getirdim şimdiKan testi yaptır canım yine negatiffse kontrole git çünki bu hiç normal değil senin baya oldu
Kaç gün geciktin canımBende hala adet olmadim
Amin canımAllah’tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al*lah’tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in*sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.
Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
bugün normalde 2. günüm olması lazımdıKaç gün geciktin canım
Canım benim 16 gün geçtibugün normalde 2. günüm olması lazımdı
Hımmm olsun hayırlısı hiç birşey vaktinden önce gelmez biraz sabretmek lazım ama edemiyorz işte
Yok yapmadm canım son kez birazdan test yapcam. Varsa çıkar zaten. Yoksada hayırlısı olsun. Dua edin bana lütfen . Sonucu yazcam sizeCanım senin durum ne? Kan testi yaptırdın mı?
Yok yapmadm canım son kez birazdan test yapcam. Varsa çıkar zaten. Yoksada hayırlısı olsun. Dua edin bana lütfen . Sonucu yazcam size
Yaptm suan bekliyorm inşallah çıkarrrİnşallah vardır canim
Yok yapmadm canım son kez birazdan test yapcam. Varsa çıkar zaten. Yoksada hayırlısı olsun. Dua edin bana lütfen . Sonucu yazcam size
Hımm offf yaa galiba hamile değilimErken gebelik testinden yap canım. Bi arkadaşta normal testlerde seninki gibi pembe çıkıyormuş her gün daha da koyulaşıyormuş kan testi yaptırmış 1 çıkmış değeri. Yani canım o testler yanıltıyor
Hımm offf yaa galiba hamile değilim
Hımm offf yaa galiba hamile değilim
bu ay benden geçti de öbür ay inşallah :)Ayy inşallah canım inşallah bebiş vardır da ondan gecikmiştir ikimizin ki de
hakikaten garip olmuş. Ben düğünüme bir gün varken adet olmuştum ama düğünde kesildi, stresten sanırım, o ay öyle oldu. Arada yapıyor vücut böyle şeyler bize.Canım benim 1 hafta geçtiginde adet olacağıma dair hiçbir belirti yokken tuvalette ıkınma sonucu 2damla pembemsi lekelenmem oldu. Yattım sabah kalktığımda aşırı kasık ağrım vardı bide baya kanamalı uyandım. Ondan garip dedim. Benim hep kahverengi başlar adetim.
Resmini atsana canm bakalım bizdeHımm offf yaa galiba hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?