Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uygulama canım bu, AppStore'dan telefonuma indirdim, Period Calender adı. Android telefonlar için de benzer uygulamalar var, belki bundan da vardır. pnarsln

Ben daha yeni yuklemistim onu takvimim diye 21 mart 27 mart arasi adet dongunu girdikce liste onlarinki gibi olacak canim yuksek dogurganlik dusuk sans diye bilgilerini gosteriyor dongunu duzgun gir ddiler bana da ama ben zaten yumurtladigim gunu biliyordum takip acisindan faydali olabilir adetin gecince de uyariyor 1 gun gecikti 2 gun gecikti simdi hamileyim diye isaretledim 5+2 gun gebelik beri yaziyor:))

Yaa hayırlı olsun canım ben uygulamayı kurcaladıkca çözerim dediklerinizi de yaparım canım teşekkür ederim

Benim de 5 gun kaldı adete. Boğaz enfeksiyonu geciriyorum. Ve ara ara bulantım var son iki gündür. Acaba diyorum ? İnsallah hayırlara yazsn Rabbim. Dua edin nolur. Doktora gittim test yaptı antibiyotik verdi. Enfeksiyondan dolayı da olurmus bulantı ama insaallah gebelik vardır da ondandır. Amin amin amin amin.

Benimde migdem bulanıyordu ateş çıkıyordu ama adet olucakmışım gibi ağrı var şuanda 3. Günüm bugün İNŞALLAH olmam

Canım antibyotik bebeğe zarar diğilmi

Canım antibyotik bebeğe zarar diğilmi

Hamile olup olmadığım belli değil henüz. Hamile iken de enfeksiyon geçirirsek doktorlar antibiyotik veriyorlar mecbur kalınca. Zira enfeksiyonun bebeğe zararı antibiyotikten fazlaymış. Enfeksiyonu yok etmek gerekiyor öncelik olarak. Kana karıştığı icin direkt bebeklere de nüfus ediyor enfeksiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…