Buna nasıl bakıyorsunuz canımEki Görüntüle 2141092
Marttan sonrası karışık. Mayıs nası olucak kim bilir :)
Tamam canım bakarım ben şimdi teşekkür ederimUygulama canım bu, AppStore'dan telefonuma indirdim, Period Calender adı. Android telefonlar için de benzer uygulamalar var, belki bundan da vardır.pnarsln
Mart'tan sonra ikimiz de karışmışız aynı şeyleri yaşamışız bu ay, sonu hayır olsunEki Görüntüle 2141092
Marttan sonrası karışık. Mayıs nası olucak kim bilir :)
Buna nasıl bakıyorsunuz canım
Mart'tan sonra ikimiz de karışmışız aynı şeyleri yaşamışız bu ay, sonu hayır olsun
Bende onu indirdim canım şimdi teşekkür ederim ama sizin gibi göstermiyor bu onu anlamadım biBenimkinin adı flo adet takvimi canım
Bende onu indirdim canım şimdi teşekkür ederim ama sizin gibi göstermiyor bu onu anlamadım bi
Tamam canımCanım ayarlardaa grafiklere tıkla. Ordan da adet döngüsüne. Çıkacak
Ben daha yeni yuklemistim onu takvimim diye 21 mart 27 mart arasi adet dongunu girdikce liste onlarinki gibi olacak canim yuksek dogurganlik dusuk sans diye bilgilerini gosteriyor dongunu duzgun gir ddiler bana da ama ben zaten yumurtladigim gunu biliyordum takip acisindan faydali olabilir adetin gecince de uyariyor 1 gun gecikti 2 gun gecikti simdi hamileyim diye isaretledim 5+2 gun gebelik beri yaziyor:))Tamam canım
Yaa hayırlı olsun canım ben uygulamayı kurcaladıkca çözerim dediklerinizi de yaparım canım teşekkür ederimBen daha yeni yuklemistim onu takvimim diye 21 mart 27 mart arasi adet dongunu girdikce liste onlarinki gibi olacak canim yuksek dogurganlik dusuk sans diye bilgilerini gosteriyor dongunu duzgun gir ddiler bana da ama ben zaten yumurtladigim gunu biliyordum takip acisindan faydali olabilir adetin gecince de uyariyor 1 gun gecikti 2 gun gecikti simdi hamileyim diye isaretledim 5+2 gun gebelik beri yaziyor:))
Insallah cok dongu girmeden hamile kalirsin sende. Sagol tesekkurler canimYaa hayırlı olsun canım ben uygulamayı kurcaladıkca çözerim dediklerinizi de yaparım canım teşekkür ederim
İnşallah canım yaaInsallah cok dongu girmeden hamile kalirsin sende. Sagol tesekkurler canim
Benimde migdem bulanıyordu ateş çıkıyordu ama adet olucakmışım gibi ağrı var şuanda 3. Günüm bugün İNŞALLAH olmamBenim de 5 gun kaldı adete. Boğaz enfeksiyonu geciriyorum. Ve ara ara bulantım var son iki gündür. Acaba diyorum ? İnsallah hayırlara yazsn Rabbim. Dua edin nolur. Doktora gittim test yaptı antibiyotik verdi. Enfeksiyondan dolayı da olurmus bulantı ama insaallah gebelik vardır da ondandır. Amin amin amin amin.
Benimde migdem bulanıyordu ateş çıkıyordu ama adet olucakmışım gibi ağrı var şuanda 3. Günüm bugün İNŞALLAH olmam
Canım antibyotik bebeğe zarar diğilmiBenim de 5 gun kaldı adete. Boğaz enfeksiyonu geciriyorum. Ve ara ara bulantım var son iki gündür. Acaba diyorum ? İnsallah hayırlara yazsn Rabbim. Dua edin nolur. Doktora gittim test yaptı antibiyotik verdi. Enfeksiyondan dolayı da olurmus bulantı ama insaallah gebelik vardır da ondandır. Amin amin amin amin.
Canım antibyotik bebeğe zarar diğilmi
Kızlar ben hamile değilim 22günüm geçti adet söktürücü verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?