- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Amin canım inşallah gebelik vardırBenim de 5 gun kaldı adete. Boğaz enfeksiyonu geciriyorum. Ve ara ara bulantım var son iki gündür. Acaba diyorum ? İnsallah hayırlara yazsn Rabbim. Dua edin nolur. Doktora gittim test yaptı antibiyotik verdi. Enfeksiyondan dolayı da olurmus bulantı ama insaallah gebelik vardır da ondandır. Amin amin amin amin.
Bende hamile değilim adet olmadım daha bi hafta bekleyip öyle gidecem Dr aKızlar ben hamile değilim 22günüm geçti adet söktürücü verdi doktor
Test yaptın mı ki ?Bende hamile değilim adet olmadım daha bi hafta bekleyip öyle gidecem Dr a
Test yaptın mı ki ?
Yok Canım adet gunum gecsin sonra yapcam. Sıkıldım valla bu test işinden. Baksana herkes yanlış sonuc alıyor. Deminden beri topiklerde okuyorm. Pozitif çıkıp kanda negatif görenler idrarda negatif çıkıp kanda pozitif görenler. Anlamadm ben bişy. Bnm testimde bildiğin pozitif çıktı ama snra yaptıgım negatif. Bende adetim gectikten snra yapcam. İlk yaptıgım testi adete 10 gun kala yapmıstm. Suan 7 gun var adete erken yapmısım zaten. Bakalım hayırlısı ..Hoşgeldin canım kan testi yaptırdın mı?
Hiçbirşey demedi rahime baktı kist pco falan yok dedi. Olabilirmiş bazen öle dediNiye adet olamıyorsun demedi mi
Insallah tet yaptım 2 sefer de cıkmadı negatif bende beklicem salı günü doktora gidicemİnsallah ikimizde çift çizgi haberi alırız birkaç gün içinde.
Gitmedim ya canım mayısı bekliyorum nası olcam. Ona göre karar vercem gidip gitmemekle
Ohaaaa cidden mi
Yaptım negatif di çarşamba Dr gitti o zamn da negatif ti bi hafta bekliycem öyle gidecem bi daha Dr a canım ama 3 gündür acayip kasık ağrım var nerdeyse hı durmadan ağrıyor yaaTest yaptın mı ki ?
Yok Canım adet gunum gecsin sonra yapcam. Sıkıldım valla bu test işinden. Baksana herkes yanlış sonuc alıyor. Deminden beri topiklerde okuyorm. Pozitif çıkıp kanda negatif görenler idrarda negatif çıkıp kanda pozitif görenler. Anlamadm ben bişy. Bnm testimde bildiğin pozitif çıktı ama snra yaptıgım negatif. Bende adetim gectikten snra yapcam. İlk yaptıgım testi adete 10 gun kala yapmıstm. Suan 7 gun var adete erken yapmısım zaten. Bakalım hayırlısı ..
Hiçbirşey demedi rahime baktı kist pco falan yok dedi. Olabilirmiş bazen öle dedi
Kızlar adet olcakmısım gibi sancı geliyor sanki akıyormus gibi ama olmuyorum böylemi oluyor anlamıyorum 2. Günü bugün adetimin normalde
Benimde öyleydi hamileymisim ayrica akintimda yok ara sira çok az oda bı test yap bnceKızlar adet olcakmısım gibi sancı geliyor sanki akıyormus gibi ama olmuyorum böylemi oluyor anlamıyorum 2. Günü bugün adetimin normalde
Canim gecmis olsun diger aya insallahSanırım adet oldum ben kızlar
Senden umutluyum ben hadi test yaptinmi guzel haberini bekliyorum canimBenimde migdem bulanıyordu ateş çıkıyordu ama adet olucakmışım gibi ağrı var şuanda 3. Günüm bugün İNŞALLAH olmam
Gecmis olsun kuzum onumuzdeki aylara insallah.Kızlar ben hamile değilim 22günüm geçti adet söktürücü verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?