Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah gebelik vardır

Hoşgeldin canım kan testi yaptırdın mı?
Yok Canım adet gunum gecsin sonra yapcam. Sıkıldım valla bu test işinden. Baksana herkes yanlış sonuc alıyor. Deminden beri topiklerde okuyorm. Pozitif çıkıp kanda negatif görenler idrarda negatif çıkıp kanda pozitif görenler. Anlamadm ben bişy. Bnm testimde bildiğin pozitif çıktı ama snra yaptıgım negatif. Bende adetim gectikten snra yapcam. İlk yaptıgım testi adete 10 gun kala yapmıstm. Suan 7 gun var adete erken yapmısım zaten. Bakalım hayırlısı ..

Hadi ya? Sen geçen gün adete 2-3gün kaldı dedin bende ondan tutturdumm git kan testi yaptır ya da erken gebelik testi yap diye. Bilseydim sakın yapma derdim. Çünki doktorlar idrar ve kan testini adetiniz geciktikten 2-3 gün sonra yapın diyolar.

Kızlar adet olcakmısım gibi sancı geliyor sanki akıyormus gibi ama olmuyorum böylemi oluyor anlamıyorum 2. Günü bugün adetimin normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…