- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Allah’tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al*lah’tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı in*sanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.
Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
Ohaaaa cidden miEn doğrusu kan testi canım ablam 1.5 aylık hamileymiş idrar testi yaptı cıkmadı kan da çıktı
Test negatif evet 5 gün içinde adet olmazsan bi kan test yap derim
Yaa adet mi oldun canım ben hâlâ olmadımbu ay benden geçti de öbür ay inşallah :)
hakikaten garip olmuş. Ben düğünüme bir gün varken adet olmuştum ama düğünde kesildi, stresten sanırım, o ay öyle oldu. Arada yapıyor vücut böyle şeyler bize.
Dünden önceki gün oldum canım ben, sen dr'a gittim deyince sormadım test fln da yapmışsındır neden olmadın acaba adet. Keşke hamilelikten olsaYaa adet mi oldun canım ben hâlâ olmadım
Ayy keşke canım yaa geçen hafta gitmiştim işte negatif ti bu hafta gitmedim bi hafta daha bekliycem bakalım inşallah hamilelikten adet olmamisimdirDünden önceki gün oldum canım ben, sen dr'a gittim deyince sormadım test fln da yapmışsındır neden olmadın acaba adet. Keşke hamilelikten olsa
BeklemedeyimHoşgeldin :) ne durumdasın? :)
bu ay benden geçti de öbür ay inşallah :)
hakikaten garip olmuş. Ben düğünüme bir gün varken adet olmuştum ama düğünde kesildi, stresten sanırım, o ay öyle oldu. Arada yapıyor vücut böyle şeyler bize.
Canım sen tahlil vermeye gitmesin mi belki kimyasal gebelik oldu ve düştü haberin olmadı?
Beklemedeyim
Kötü olmuş, ben de balayını düşünüp dururken sonuç böyle olduyduBenim de düğünüm günü adet olmam lazımdı stresten olur muyum olursam nasıl olur acaba diye düşünmekten 3gün geciktim bal ayında adet oldum
Benim düğün günü adetim bitti stresten düğüne bi hafta varken adet oldumBenim de düğünüm günü adet olmam lazımdı stresten olur muyum olursam nasıl olur acaba diye düşünmekten 3gün geciktim bal ayında adet oldum
Canım hamile kalabilir misin bilmiyorum ama bu adet hesaplama işini nasıl yapıyorsunEki Görüntüle 2141083 Kızlar adet düzenim karıştı bu ay, ve iki adet arası uzun bayaa, bu şekilde hamile kalabilir miyim ben?
Eki Görüntüle 2141083 Kızlar adet düzenim karıştı bu ay, ve iki adet arası uzun bayaa, bu şekilde hamile kalabilir miyim ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?