- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
Benide eklermisin adetim geçti amaHoşgeldin :) tamam ekliyorum canım. İlk çocuk mu?
Canım kan gelmesi iyi değil ya doktora git bence ilaç tedavisine başlarsın enfeksiyonun var sanırım üşütmekle olacak şey değilKızlar benim idrar yaptığımda kan geliyor.yine üşütdüm ben.hemde çok acıtıyor
Evet canım qaliba.doktor antibyotik veremiyceni söyledi.hamileysen zarar diye.üstelik 2 kere antibyotik tedavisi gördüm.qaliba bağışıklık kazandıCanım kan gelmesi iyi değil ya doktora git bence ilaç tedavisine başlarsın enfeksiyonun var sanırım üşütmekle olacak şey değil
Bende şubatta yaşadım enfeksiyonu ve hayattan bıktım resmen çok güzel bir doktora gittim idrar tahlili yaptırdı ve bana da idrarında kan göründü dedi ve ilaç verdi belki duymuşsundur ilaç idrar rengini kırmızı yapıyo içince ve o ilaçtan sonra çok şükür iyi oldum yanmam da bitti ve ben enfeksiyona iyi geliyo diye soğan kürü de içtim 7 gün tek içtim ve adet oldum diğer aya hamile kaldımEvet canım qaliba.doktor antibyotik veremiyceni söyledi.hamileysen zarar diye.üstelik 2 kere antibyotik tedavisi gördüm.qaliba bağışıklık kazandı
Banada verdi.ilaç bitdi yeniden başladı.tuvalete gitmek istemiyorum artık.o kadar kötüBende şubatta yaşadım enfeksiyonu ve hayattan bıktım resmen çok güzel bir doktora gittim idrar tahlili yaptırdı ve bana da idrarında kan göründü dedi ve ilaç verdi belki duymuşsundur ilaç idrar rengini kırmızı yapıyo içince ve o ilaçtan sonra çok şükür iyi oldum yanmam da bitti ve ben enfeksiyona iyi geliyo diye soğan kürü de içtim 7 gün tek içtim ve adet oldum diğer aya hamile kaldım
Salam canm.xoş geldin.bizim azeriler üçün topiğimiz var o gel sende istesenmerhaba arkadaslar. araniza yeni katildim. Azerbaycandan :) beni de eklermisiniz? adetim 6mayista
linkini at zehmet olmasaS
Salam canm.xoş geldin.bizim azeriler üçün topiğimiz var o gel sende istesen
Evet canım kısmetse ilk olacak inşallah 6 aydır deniyoruz 1 kimyasal gebelik var elde var sıfır :)Hoşgeldin :) tamam ekliyorum canım. İlk çocuk mu?
Benide eklermisin adetim geçti ama
Evet canım kısmetse ilk olacak inşallah 6 aydır deniyoruz 1 kimyasal gebelik var elde var sıfır :)
merhaba arkadaslar. araniza yeni katildim. Azerbaycandan :) beni de eklermisiniz? adetim 6mayista
Günaydın kuzum.men yaxşıyam.sen necesen?Günaydın güzeller.
Nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?