Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adet olcakmışım gibi oluyorum olmuyorum ya çocuk yerleşmesi ağrısı filan diyorlar ama bende lekelenme gibi şeyler gelmedi olabilirmi böyle

Kızlar benim idrar yaptığımda kan geliyor.yine üşütdüm ben.hemde çok acıtıyor

Kızlar benim idrar yaptığımda kan geliyor.yine üşütdüm ben.hemde çok acıtıyor
Canım kan gelmesi iyi değil ya doktora git bence ilaç tedavisine başlarsın enfeksiyonun var sanırım üşütmekle olacak şey değil

Canım kan gelmesi iyi değil ya doktora git bence ilaç tedavisine başlarsın enfeksiyonun var sanırım üşütmekle olacak şey değil
Evet canım qaliba.doktor antibyotik veremiyceni söyledi.hamileysen zarar diye.üstelik 2 kere antibyotik tedavisi gördüm.qaliba bağışıklık kazandı

Evet canım qaliba.doktor antibyotik veremiyceni söyledi.hamileysen zarar diye.üstelik 2 kere antibyotik tedavisi gördüm.qaliba bağışıklık kazandı
Bende şubatta yaşadım enfeksiyonu ve hayattan bıktım resmen çok güzel bir doktora gittim idrar tahlili yaptırdı ve bana da idrarında kan göründü dedi ve ilaç verdi belki duymuşsundur ilaç idrar rengini kırmızı yapıyo içince ve o ilaçtan sonra çok şükür iyi oldum yanmam da bitti ve ben enfeksiyona iyi geliyo diye soğan kürü de içtim 7 gün tek içtim ve adet oldum diğer aya hamile kaldım

merhaba arkadaslar. araniza yeni katildim. Azerbaycandan :) beni de eklermisiniz? adetim 6mayista

Banada verdi.ilaç bitdi yeniden başladı.tuvalete gitmek istemiyorum artık.o kadar kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…